Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Специално този може ли да се ползва под очите?

# 466
  • Sofia
Специално този може ли да се ползва под очите?

Ами аз го ползвам и там. Не е изсушаващ изобщо, но и кремът ми е по-плътен там по принцип, обичам тази зона добре напоена Simple Smile

# 467
  • русе
От коя пинсета сте доволни?!
Всички са ми с китайско качество..
Върховете им са отвратителни и не захващат след месец нищо?!

# 468
  • Стара Загора

Ако ви се дават повече парички, вижте на Solingen. От бюджетните марки Standelli предлагат няколко вида и не са им никак лоши. Имат с прави и скосени върхове. От 2 до около 4 лв са.

# 469
  • В къЩи.
Влизам да похваля ето този ВВ крем на Flormar Pretty:

Скрит текст:
Взех го без никакви очаквания, защото е доста приятен светъл цвят с неутрален подтон, но той се оказа чудесен! Добро покритие, сатенен финиш, доста издържлив, като за ББ и най-важното - пощурялата ми чувствителна кожа не реагира. Екстра! Някой друг да го е тествал вече?

С каква кожа си?
Дали ще е подходящ за смесена? Да не омазнява много,но и да не подчертава сухите части на кожата. newsm78

Често става дума за сухи шампоани,спрях се на конкретна марка и модел, https://www.enzo.bg/batiste/hint-of-colour-sukh-shampoan-za-kosa … -kafjavi-njuansi/  но се притеснявам как се отразява на скалпа?
Има ли някоя от вас със увствителен скалпа да сподели.

# 470

Имам пинсета на Солинген, която е част от несесер. Ползвам я повече от 20 години, като през това време се е случвало да я употребявам за подмишници, крака, редовно почиствам с нея космите над горната устна и дърпа точно като в първият ден. Толкова съм свикнала с нея, че непрекъснато е около мен, все виждам някой косъм за захващане. Не знам дали сегашните пинсети на Солинген са със същото качество, но ако са като моята препоръчвам силно

# 471
  • София
Загледах пинсетите и аз, от коя сте доволни?

Аз ползвам едни тъмни в червени опаковки по 2лв/бр и доста време ми издържат.

# 472
Моята е подобна на тази https://2styrkela.com/pinseta-daniel-danger-solingen-skosena-295.html, но е малко по различна - на много години е все пак. Освен това за времето си несесерът беше баснословно скъп - не знам конкретно цената на пинсетата, но в никакъв случай не отговаря на 2 лв. Аз лично не бих пестила пари за пинсета, защото това е нещо, което може да ти служи и цял живот, ако е качествено

# 473
Аз имам няколко Revlon, Magnum, Titania, Solingen. Ревлона ми е от две години и не е мръднал. Останалите ми 3 са ми от около 7 години и те не са мръднали ама въобще в това как дърпат косъмчетата. Всички струват около 15 лева (всяка пинсета по отделно) , когато ги купувах и съм ги взимала от аптеката.

Според мен веднъж събери 15, 20 лева или колкото там и имай качествена пинсета да речем завинаги , отколкото по 2,2,2,2,2 непрекъснато.
Евтиното понякога излиза доста по-скъпо.

# 474
  • на последния етаж
Това е моята пинсета от години, не я заменям:

# 475
Аз ползвам една на Beter, вече около петнадесетина години, не само за вежди, хубава е и все още си скубе, но мисля да си взема и друга за да сравня, затова ви благодаря за предложенията и аз мисля да се възползвам от тях.

# 476
Момичета, предложете нещо за стягане на кожа след отслабване. Спортувам, но ми се ще да си подпомогна Grinning

# 477
Аз съм маниак на тема косми и от сигурно 15 години съм с пинсета за 70ст. като спомената по-горе и се моля да не ме изостави :д

# 478
  • Пловдив
Тая червената ли!
От къде я взехте?

# 479
  • В къЩи.
Пробвала съм подобна на показана от Лита,но не е за мен.Първо е скосена,а аз се справям по-добре с правите,а и е много остра и се щипвам винаги. ooooh!
Пак казвам,пробвала съм подобна,не същата.

Сега съм с тези черните в червено калъфче,но и на мен ми се иска да си взема някоя по хубава.

Общи условия

Активация на акаунт