Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 620
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Момичета препоръчайте ми крем за лице, олио, масло или каквото и да е за доста суха кожа на лицето на нормална цена...

Концентрата на Йогурт България. Става за цялото тяло. Струва 12 лв и е 150 мл. Най-доброто което съм ползвала за суха кожа в много студено време. Олио не препоръчвам да се използва всекидневно. Има вероятност да запуши порите.

http://biofresh.bg/yoghurt-of-bulgaria

Иначе харесвам много кремовете на Yves Rocher, но те са над 20 лв. За по-големите дами и над 50 лв.

# 496
От Йогурта, така се изприщих, че след него две седмици се мазах само с кокосово масло. Моята кожа се чувства много добре от един крем на Гарние за възраст над 55 години, в лилава кутийка. Поне на мен ми действа много добре, не омазнява излишно, не ме изприщва и е добре и за основа под грим. По спомен струва около 7 лева, когато е в намаление, иначе е около 10-11 лв.
http://www.endymarket.com/product/1108/garnier-essentials-dneven … itse-45-50ml.html

# 497
Момичета, да ви се похваля от няколко нови придобивки на супер изгодни цени.Скраба за устни на Alverde е уникален , особено за сезона.Устните стават кадифе.Нямах доверие на мицеларните води дори и от най скъпите фирми, докато не попаднах на Bioten с екстракт от дюля.Цената е 4-5 лв за 400 мл., което е направо без пари.Качеството на водата е супер.Изчиства грима безпощадно, като не предизвиква дразнене , сухота.На моята комбинирана кожа ,  заспа тази вода.Третият продукт е универсален крем на Balea с аромат на пъпеш и френско грозде.В малка симпатична опаковка, на цена само 2 лв.Кожата става уникална.Единствения недостатък е , че не се намира във всеки магазин на Dm. Joy

# 498
  • Deutschland
Може ли снимка на този крем на Балеа?

# 499
Може ли снимка на този крем на Балеа?

# 500
Аз съм с много суха кожа. Тъкмо цялото ми лице беше в лишеи, докато не прочетох препоръка за крем на Телодерма, Eudermol 8 за няма и 6 лв. Кожата ми се хидратира и кожата ми е почти възстановена. Силно препоръчвам.

# 501
  • Стара Загора
Аз имам почти всички кремчета на Balea в метални опаковки (показания по-горе все още не съм взела, трябва да има още един, но не са го пуснали явно още), но като цяло според мен не са кой знае какво, главно заради симпатичните кутийки ги взимам (обичам метални кутийчици).

# 502
Бях взела едно такова кремче, пак заради сладката опаковка, още като ги пуснаха преди година. Едвааа го изхабих. Не попиваше, беше мазен, не ми хидратираше. Нищо не правеше. Наскоро пак се зачдих дали да си взема, заради опаковката Grinning ама ще се чдя пак какво да го правя и какво да си мажа Grinning

# 503
  • В къЩи.
Крем,който не ми е паснал на кожата на лицето използвам за шия и деколте.
А ако е много мазен , мажа петите. Joy

# 504
Новите кремчета са много по-добри от предишните.Изненадващо си взех 4бр. от всеки вид и мислих,че нямат разлика ,но се оказа друго.Не знам дали някоя е ползвала от вас , новите гел капсули на Балеа ,нощните,но не се лъжете да ги купувате.

# 505
  • Deutschland
Аз се бях засилила да ги търся тия кремчета, но днес и утре в Германия са почивни дни и нищо не работи. В четвъртък ще е.
Не знам кои са нощните капсули на Балеа, но аз ползвам едни тъмно сини и съм много доволна. Добре овлажняват и хидратират кожата

# 506
  • В къЩи.
И аз съм ползвала сините капсули на Балеа,мисля,че се водеха овлажняващи, и много ми харесаха. Peace

# 507
Това са нови поне за мен капсули.Тази е с екстракт от зелен чай и хиалуронова киселина.Има още 4 вида.Ако се излъжа да взема друг ,ще дам отзив.Тази не върши никаква работа , нито добра , нито лоша. [/video]

# 508
Аз ползвах едни златисти капсулки, които много ми харесваха, но май отдавна не съм си купувала от тях. Днес си взех кремчето от 2 лв., но още не съм го пробвала на лицето, но ако не ми е добре ще го използвам за ръце, много е приятен на ръцете, когато го пробвах. Има ли разлика между кремчетата - чудех се кой да взема, накрая си взех розовия със сърцето

# 509
  • Deutschland
Има ли доволни от шампоаните на Дав? Косопада ми спря и почвам да си мия косата с нормални продукти, разгеле

Общи условия

Активация на акаунт