Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 608
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Има, да. Във форума са много хвалени шампоанът и маската от серията Оксижен нещо си, но не съм ги ползвала и не мога да дам мнение.  Blush

# 511
  • Пловдив
Има ли доволни от шампоаните на Дав? Косопада ми спря и почвам да си мия косата с нормални продукти, разгеле
кой ти помогна най-много?

# 512
  • София
Има ли доволни от шампоаните на Дав? Косопада ми спря и почвам да си мия косата с нормални продукти, разгеле
С какво си спря косопада ?

Да ви попитам за хубав , течен фдт (без лореал,Манхатън , Голден Роуз)

# 513
  • Deutschland
За косопада използвах Алпецин С1, който тук е евтин ( 4 евро и нещо дадох) и от един месец пия цинк, биотин и фолиева киселина

# 514
И аз съм в търсене на покривен ФДТ, пробвах вчера новия на Мейбълийн 24ч, който навсякъде този месец е намален/ДМ , Лили и Ремедиум😀/ та добре се държа, много кадифен и вечерта беше що -годе добре. Днес ще разходя и Ревлон/ и той намален/ новата версия не съм още, и съм забравила какво ме беше издразнило в предната, но поне има цветове ..
Ако имате предложения, със смесена кожа съм.🌹

# 515
  • В къЩи.
НОвата версия на ФДТ на Мейбелин 24ч оксидира ли?
Ползвам старата версия и от всякъде покрива всичките ми критерий за моята кожа,но  това оксидиране ме дразни.

И аз съм със смесена кожа,мазно чело и нос,доста суха брадичка,и това е единствения ФДТ ,който не ми подчертава сухата кожа на брадичката.С повечето ФДТ тази част от лицето ми изглежда много зле,все едно имам лишей. Лъсвам към обед,но не ми е проблем за секунда да докосна салфетка до лицето.
Отдавна не гледам никакви матиращи ФДТ,те са за мазна кожа не за смесена.

# 516
Wind, с каква кожа си? За мен най хубавия фон дьо тен сред дрогерийните е на Ревлон. Доволна съм и  от Боржуа Healty mix, но той е за по суха кожа, с моята е мазна в Т зоната.
За косопад взимам едни ампули и шампоан на Милва с хинин. Помогнаха ми за отрицателно време.

# 517
  • Варна
А ампулите са...🤔

# 518

Ето ги. Съжалявам, че не мога да дам линк, но съм през телефона. Аз ги взимам от квартални магазинчета, към 2 лв. е цената за един брой.

# 519
  • Варна
Благодаря много 🙂

# 520
  • Deutschland
Свалих си снимката на ампулите, в случай че косата ми започне да капе пак. Никога не съм ги виждала в магазинната мрежа. В аптеките има ли ги? Около Коледа ще съм в България и ще потърся

# 521
  • Варна
Всъщност марката е доста разпространена Simple Smile В Елитис има голямо разнообразие.

# 522
Фрау Скитница, мисля че съм ги виждала и по аптеките. А можеш и да ги поръчаш от интернет. Пробвала съм още едни ампули на марката, с пчелно млечице и от тях останах много доволна.

# 523
  • София
С много суха кожа съм.
Ползвам сега един криолански (около 40лв) , покривен е , но ми прави кожата още по суха.
Ревлон или Буржоа, и определено ще потърся от тези ампули
Много благодаря

# 524
  • В къЩи.
Как се отразяват на скалпа тези ампули?
Имам чувствителен скалп и се притеснявам да не ми пресушат и раздразнят още повече. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт