Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 600
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Ревлон Color stay има два вариянта за суха и за мазна кожа. Аз купувам от години този за мазна. Други на марката обаче не съм пробвала.

Аз не съм имала проблеми с ампулите. Иначе и аз съм с капризен скалп. От всичко ми се появява пърхут. Разгледай в интернет, имат различни видове за всеки тип коса.

# 526
Ревлон калърстей за суха кожа изсушава яко. На мен дори ми беше сух, а съм с мазна. По-добре хелти микс на Буржоа или на Римел.

# 527
За суха кожа не би трябвало допълнително да изсушава. А защо след като си с мазна си го ползвала? Аз съм с мазна и си ползвам този за мазна. Държи се добре и не ми лъсва.

# 528
  • София
Има ли доволни от шампоаните на Дав? Косопада ми спря и почвам да си мия косата с нормални продукти, разгеле
С какво си спря косопада ? 

За косопад:

https://apteka.framar.bg/30022601/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE … -3-%D0%BC%D0%BB-2

+ домашни маски  Peace

# 529
  • Deutschland
Дали има тема за домашните маски?

# 530
За суха кожа не би трябвало допълнително да изсушава. А защо след като си с мазна си го ползвала? Аз съм с мазна и си ползвам този за мазна. Държи се добре и не ми лъсва.

Защото го бях купила за клиенти, имах го, остана в мен и реших да го пробвам как е. Е, хич не беше ок.

# 531
Някой ползва ли вече фон дьо тена на Кройтерхоф???Видях реклама в едно списание-само един нюанс е,но се нагаждал сам към всяка кожа Simple Smile

# 532
Някой ползва ли вече фон дьо тена на Кройтерхоф???Видях реклама в едно списание-само един нюанс е,но се нагаждал сам към всяка кожа Simple Smile
Аз го харесвам много. Изглежда тъмен, но наистина се нагажда към кожата. Ако търсиш голяма покривност обаче, може би няма да ти хареса.

# 533
Бихте ли ми препоръчали кристали/олио за коса? В момента ползвам на виктория с кератин, доволна съм, но искам нещо качествено и малко повечко като количество

# 534
Бихте ли ми препоръчали кристали/олио за коса? В момента ползвам на виктория с кератин, доволна съм, но искам нещо качествено и малко повечко като количество
На ALFAPARF?Серията им SemIDiLino,около 15лева са и са голямо количество,а качеството е уникално Simple Smile

# 535
Здравейте,прочетох по-назад мнения за козметиката на Талодерма ,разгледах и сайта им и се спрях на крема им за чувствителна кожа.Знаете ли къде в Пловдив продават продуктите им или остава вариантът за онлайн поръчка?
Гледам,че коментирате и Фдт,аз сега ползвам Maybelline Better skin,но определено ми изсушава доста кожата,покривен е ,но при мен специално не е много траен 😕 Мисля да си взема на Bourjois Healthy mix Simple Smile

# 536
Да похваля новата спирала на Есенс Volume curl and hold. Страхотна е. Прави миглите супер обемни, извити и леко къдрави. Не се размазва. За пореден път се убедих, че са чусесни спиралите им за цената си, са супер попадения. Досега съм ползвала три техни спирали и винаги съм била много доволна.

# 537
  • София
Да похваля новата спирала на Есенс Volume curl and hold. Страхотна е. Прави миглите супер обемни, извити и леко къдрави. Не се размазва. За пореден път се убедих, че са чусесни спиралите им за цената си, са супер попадения. Досега съм ползвала три техни спирали и винаги съм била много доволна.
Позволява ли натрупване?

# 538
  • София

От описанието всичко ми харесва, само ме притеснява това "леко къдрави". Че коя жена иска да има къдрави мигли?! Може би доста ги извива??

# 539
  • София
Хм, това "къдрави" го изтълкувах като синоним на "извити" в случая. Да не би наистина да ги къдри?

Общи условия

Активация на акаунт