Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И аз предполагам, че  Мис Каролин Бингли е имала предвид, че доста извива миглите. Simple Smile Аз също харесвам спиралите за мигли на Есенс. Имам си любима от марката.

# 541
Е, образно казано къдрави. На нея си пише curl, та затова го казах.
Наистина са една идея по-завити, отколкото са ми били с други спирали. А моите мигли хич не са дълги и са чисто прави. С тази спирала стават супер извити, километрични и обемни.
Моя любимец е розовата за обем, но тази изглежда ще я измести.
milenaka, Да, позволява наслагване.

# 542
  • София
Благодаря Simple Smile Може би ще я взема и нея да я пробвам, не че ми трябва. Трябва да огранича четенето в този подфорум.

# 543
  • София
milenaka, трудно ще ти е да го направиш Simple Smile От няколко години си го казвам за няколко теми от този сайт, но не се получава.  Joy

# 544
Кажете някоя хубава пяна  за чуплива коса или мус за къдрици също може, от масовите и да е с лека фиксация, да не  слепва и да не прави косата бетон.
Трябва ми да си правя чупки с дифузера.

# 545
Здравейте,прочетох по-назад мнения за козметиката на Талодерма ,разгледах и сайта им и се спрях на крема им за чувствителна кожа.Знаете ли къде в Пловдив продават продуктите им или остава вариантът за онлайн поръчка?
Гледам,че коментирате и Фдт,аз сега ползвам Maybelline Better skin,но определено ми изсушава доста кожата,покривен е ,но при мен специално не е много траен 😕 Мисля да си взема на Bourjois Healthy mix Simple Smile

Аз си купих от аптека на Фрамар, който има до нас, но в една по-голяма нямаше техни продукти. Пробвай тук там, ако няма си поръчай.

# 546
Бихте ли ми препоръчали кристали/олио за коса? В момента ползвам на виктория с кератин, доволна съм, но искам нещо качествено и малко повечко като количество

Препоръчвам кристалите на Линеа Био.

# 547
  • В къЩи.
Е, образно казано къдрави. На нея си пише curl, та затова го казах.
Наистина са една идея по-завити, отколкото са ми били с други спирали. А моите мигли хич не са дълги и са чисто прави. С тази спирала стават супер извити, километрични и обемни.
Моя любимец е розовата за обем, но тази изглежда ще я измести.
milenaka, Да, позволява наслагване.

Аз я свалях много трудно тази спирала,затова я подарих на сестра си.
Любимата спирала на Ессенсе ми е тази

Предполагам и ти имаш предвид нея.

В момента ползвам само туша й,а използвам четката на Ланком-Драма( обсолютно грешно похарчени 50лв)

# 548
Да точно нея имам предвид. Много е хубава.

# 549
Тя нова ли е? Ползвала съм такава, но черна опаковка с розов надпис.

# 550
  • В къЩи.
Розовата,която съм показала не е нова. Ползвам вече незнам коя по ред опаковка.Винаги имам налични още 2-3 спирали,но не оставам без нея. Тази с черния надпис не съм я ползвала,не знам каква е разликата между двете.Розовата е със силиконова дебела четка.

# 551
Да, но мис  Бингли похвали нова спирала, ти показа тази, тя каза че била същата и стана объркване Simple Smile

А сега видях..още спя явно Grinning

# 552
Момичета бихте ли ми препоръчали:
Основа за грим
Коректор
Фиксиращ спрей
На разумни цени..

# 553
Аз съм писала за най-новата спирала, съвсем точно обясних, после Лия показа и розовата и каза, че и тя я харесва.
Тази новата наскоро излезе, бледо лилава с черен надпис. Написала съм й името. Просто се объркахте.😊
Никой ли няма да ми препоръча пяна ?🤔

# 554
Никой ли няма да ми препоръча пяна ?🤔

Относно пяна:
На Тафт съм забелязала, че задържат най-хубаво и задължително шестица.
Особено лака шестица е бетон!

Също така и на Фруктис, Гарниер съм пробвала - мирише супер свежо и има фиксация!

Общи условия

Активация на акаунт