Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 584
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, да се оплача от Жая с козе мляко ШП- излезе ми пърхот, никога не съм имала, да внимавате, просто не мога да повярвам 😶
Бягам за себорал, нали той беше против гадните люспи?

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 10:22 от lollytta

# 556
Гримьор търси съвет за гримове в bg mamma? Simple Smile

Относно дрогерийната козметика не съм много наясно, наистина. Отдавна не съм взимала фондьотен, коректор, а за фиксиращ спрей да не говорим в Дрогерийните магазини.

Тази дума трол вече ми е смешна. Не може да се задават въпроси, че чак ми се натяква каква съм?

Ако някой иска да се похвали с хубав коректор или фиксиращ спрей - да пише.

# 557
  • В къЩи.
Предложете ми добра термозащита. Praynig
Косата ми е къса,тънка и мазна,тоест да не ми отежнява допълнително.Ще я позлвам за сешоар,ако има някакво значение.
Благодаря. bouquet

# 558
Момичета бихте ли ми препоръчали:
Основа за грим
Коректор
Фиксиращ спрей
На разумни цени..
Напоследък ползвам само коректор на RIMMEL,единствения,който в края на деня никъде не се е събрал,не се е разтекъл и не е станал на линии Simple Smile Препоръчвам.
Фиксиращ спрей-в смисъл лак за коса?Ако търсиш силна фиксация-на taft,с лилава опаковка-направо е циментиращ Simple Smile

# 559
Sc, дай някаква информация за тип кожа, възраст и тн? Трудно може да препоръча човек нещо ей така, без никаква информация относно човека и неговите специфики.
Аз халесвам фиксиращия спрей за грим на Римел. Много хубаво мирише и разтапя прахообразните продукти един в друг. На мен коректора на Римел веднага ми се набива във фините линии, явно си е до човек. Затова пък харесвам коректора Афинитон на Мейбълин. За ФДТ любими са ми fit me Maybelline и ББ крема на Garnier за мазна кожа. Пробвах наскоро новата пудра Fit me, много ми хареса. Палитра сенки бих препоръчала The nudes на Мейбълин, за спирала 100% volume rock на Мис спорти. От основите за грим съм доволна от тези на Максфактор и от 8-часовата на Римел.

# 560
Исках да ви питам за балсама за устни на Nuxe, този който е на стикчета - доволни ли сте от него? Днес бях в Ремедиум и видях, че  е на промоция - 3 стикчета за около 27 лв., т. е. около 9-10 лв. за брой. Мисля, че това е прилична цена, въпреки че 3 балсамчета са много (поне на мен ще ми стигнат за 5 години), но имам спомен, че по форумски мнения май не беше много добър

# 561
Исках да ви питам за балсама за устни на Nuxe, този който е на стикчета - доволни ли сте от него? Днес бях в Ремедиум и видях, че  е на промоция - 3 стикчета за около 27 лв., т. е. около 9-10 лв. за брой. Мисля, че това е прилична цена, въпреки че 3 балсамчета са много (поне на мен ще ми стигнат за 5 години), но имам спомен, че по форумски мнения май не беше много добър

И аз ги загледах, тъй като цената е 17 лв за 3 броя, но съм чела отзиви, че нямат много общо с този в бурканчето.
https://remedium.bg/product/137816/nuxe-reve-de-miel-promo-kompl … ed-3x4-grama.html

# 562
В Медеа има балсами за Биодерма, които са два за 16 лв. мисля. Не, че е евтин продукт, но иначе един струва около 12 лв.  Много са добри, за първи път използвам и то по препоръка на приятелка, но определено повече друг няма да си купя. Дори този на Crazy rumors, който така ме впечатли, би могъл да отстъпи по качество. А и миризмата му ми идва много тежка...

# 563
  • Перник
Никой ли няма да ми препоръча пяна ?🤔

Относно пяна:
На Тафт съм забелязала, че задържат най-хубаво и задължително шестица.
Особено лака шестица е бетон!

Също така и на Фруктис, Гарниер съм пробвала - мирише супер свежо и има фиксация!

И аз харесвам пяната на Гарниер. Но още по-бюджетен вариант, 1:1 като съдържание е пяната на Лидл.

# 564
На Лидл и аз я харесвам, върши си работата, само не знам по-слабите фиксации как са, аз използвам най-силната и няма грешка. Мразя да имам нещо нацапано по косата и гледам да използвам минимално количество, затова взех със силна фиксация, на мен ми трябва за обем в корените.  За дифузер със сигурност някоя по-слаба, поне аз не си представям с тази по цялата коса.
Цената наистина е атрактивна, аз понеже не бях сигурна дали няма да си сложа два пъти и "да ми мине меракът", си я взех за проба поне да не хвърлям пари, а стана така че я купувам повече от веднъж. Идеален вариант за изпробване си е, май нямаше 3 лева.

# 565
  • Перник
На Лидл и аз я харесвам, върши си работата, само не знам по-слабите фиксации как са, аз използвам най-силната и няма грешка. Мразя да имам нещо нацапано по косата и гледам да използвам минимално количество, затова взех със силна фиксация, на мен ми трябва за обем в корените.  За дифузер със сигурност някоя по-слаба, поне аз не си представям с тази по цялата коса.
Цената наистина е атрактивна, аз понеже не бях сигурна дали няма да си сложа два пъти и "да ми мине меракът", си я взех за проба поне да не хвърлям пари, а стана така че я купувам повече от веднъж. Идеален вариант за изпробване си е, май нямаше 3 лева.

И моята е със силна фиксация, но не създава това усещане за мръсна коса, което съм имала от други марки пяна. Аз я ползвам рядко за оформяне на къдрици, когато ме мързи да си изправям косата. Но не знам подходяща ли е за дифузер - така и не се научих да го ползвам.

# 566
Наистина не ме дразни толкова, колкото други които съм пробвала, но поне аз го отдавам на това че фиксира силно и слагам много пестеливо от нея.
Може и в мен да е проблемът, че не съм свикнала да имам нанесен продукт по цялата коса, който си се усеща. Дифузер и аз още се уча как точно става номерът, че да не се получи просто рошава коса. Тя моята работа - хем искам косата направена, хем чиста... а пък тя мека и тънка и съответно не става.

# 567
Ще взема и аз да я пробвам, изкушихте ме, колко е най-силната-5 ли? Аз не харесвам ефекта дифузер, иска ми се кичурите са стоят една идея по-твърди.

# 568
  • Перник
4 или 5 е най-силната. С дифузер точно рошава успявам да се направя. Ако просто си легна с мокра коса на сутринта си имам къдрици Sunglasses

# 569
На мен си ми става точно начупена, леко вълни с дифузера, не рошава. И аз още се уча с него как да боравя. Но ми харесва ефекта, супер естествено е.

Общи условия

Активация на акаунт