Току-що приключих със серията. Напрегнато ми беше през цялото време.Но това, което ще ме вълнува занапред е как ще постъпи Метин с Чънар. Моралната дилема на двама бащи - Йекта и Метин.
Видяхме как Йекта "защити" сина-убиец. Без скрупули прехвърли вината ,за известно време, върху съвсем невинен човек - обмислено, нагло, безсъвестно, при това така арогантно се хвалеше пред жена си, че ми идваше да му тресна един десен прав в мутрата. Горко ѝ на тази майка на Енгин с тези двама психопати, но на мен тя въобще не ми е симпатична. Опитвам се да я разбера като майка, много е трудно да приемеш, че детето ти е убиец. Веднага се задейства защитаващия майчин инстинкт.
Сега ми е изключително любопитно как ще действа Метин баба. А Ългаз като разбере ще падат камъни от небето.
А за снахата Джейлин... Става много горещо, чак пожар.
Голямо говедо е този Парс. Комплексар , завистник, подлец, интригант, "голяма уста" . Изкефих се на разговора му с възрастната съдийка, той ѝ е ясен и тя се досети, че Парс замисля някоя гадория, но все пак нека да се потруди, да подиша прах в архива и да получи информацията, която му трябва.
Кой знае колко тома е делото, щом е продължило 4 години.
Предполагам, че все някой от двамата - Ългаз или Ерен - ще пристигнат навреме при Джейлин, въпреки че тя май остави ключа в ключалката на вратата.

(а тя сигурна, че никой от семйството не се е чувал с него от 20 години)