Отговори
# 630
Отдавна искам да коментирам разликата във възрастта на Йългаз и сестричката . Малко се прекалили с това дете на 8 години . Хайде абстрахирам се от възрастта на Каан , но Йългаз е поне на 32-3 години , все пак е успял прокурор . Чънар да е на двадесет и няколко , става . Но малката е на 8 , а дадоха ,че майката е 63 набор . Това дете го е родила на почти 50 , тя по-скоро да я бяха направили на Йългас дете или племенница , за мен такава разлика в децата ( и то от един брак )  е необяснима , сори .

# 631
# 632
На Парс му се стричи ... ... всичкото.....

# 633
Едно "честито" да беше казал Парс Joy

Охоо, Ългаз и развода планирал Joy

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 20:20 от LU4IQ

# 634
Едно "честито" да беше казал Парс Joy

Охоо, Ългаз и развода планирал Joy

Ще го  отпланирааааа.................

# 635
Много готин момент....."Може да целунете булката"....😀

# 636
  • AMS

Може и друга сметка да се направи за годините на героите.
Майката, родена 1966 г., е била на 50, като е починала 2016.
Дафне я е родила, когато е била на около 45 години.
Разликата във възрастта на всичките деца  Кайа е голяма.
А и не се знае до края колко криви ще ни излязат сметките.
Казаха, че "всяко семейство има тайна".

# 637
Дива Hug , аз пък от къде измислих 1963 , права си , кой знае още колко тайни ще излязат , има да разбираме кой брат и кой сват Grinning

# 638
На мен най ми хареса репликата на Ългаз към Парс по повод фалшивия брак, нещо от сорта беше - може да си ходи и да си мисли насаме, какво те ще правят в брачния си живот. Joy

# 639
  • Варна и...духом на Босфора
Абе,кой номер е автобуса,не се видя?
И как аджеба други пътници не се качихаbe?
За толкоз многократни пътувания до Истанбул как един път не съм се качвала от трета врата като Зафер?!
Чинар се качи,шофьора го накара да се чекира с Истанбул карт,Зафер- иич,качи се и седна...

# 640
Парс досега само гадости твори. Rage Вместо да търси убиеца, тръгна да разследва как Джейлин намерила номера на колата.

Наистина - какво пие и какво пуши тази Нева, за всичко успява да измисли оправдание в своя полза.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 21:13 от LU4IQ

# 641
Правех новата тема и бая изтървах сигурна съм ,но пускам да гледам.

ШАПКАТА:

# 642
Познахме, че Йекта ще натопи зета. Но не знае каква следа хванаха Ългаз и Джейлин.

# 643
Семейството на Джейлин какво са се вкопчили в тези Екта и семейство . Големи са им приятели , няма що .
Да не би тези двамата Чънар и грозния баща да умрат заедно . Момчето му повтори хиляда пъти ,че е невинно , да го беше накарал да му разкаже поне . Тъпак .Пак повтарям - все едно Джейлин не е от това семейство , поне един да беше в ред от тях , а те всички откачалки .
Дано открият следи от кръв в колата , ще стане интересно . Лошото е ,че Парс нищо не прави , а му поднасят на тепсия доказателствата .

# 644
Познахме, че Йекта ще натопи зета. Но не знае каква следа хванаха Ългаз и Джейлин.
Голям панаир ще е и докато стигнат до Енгин асъл които трябва може и още невинни хора да заминат.Мисля,че на Йекта не би му мигнало окото да убие някой.

Отварям архива си на Каан:

Общи условия

Активация на акаунт