"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 32

• 52 470
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви за отговорите! Heart Надеждата е голямо нещо ама всеки месец си патя от нея като видя отрицателния тест... може би затова сега се развълнувах толкова
, все пак се виждаше нещо.. Спирам да се вторачвам във всевъзможни глупости, пък дано не ме посети М следващите 9м.

# 556
На мен симтомите ми почнатаха веднага т.е.5дни преди датата на цикъла когато ми отчете положителния тест. А аз се чудех тогава защо не ми се пие винце.....Grinning

# 557
  • Варна
Вчера и днеска си направих отново тест вчерашния имаше мнпго бледа розова чертичка а дбескашния в момента в който го потопих в урината и започна да се зарежда имаше втора прозрачна чертичка след 5тата минута беше по изразена но почти безцветна какво мислите днеска ми е 3ти ден от закъснебието

# 558
Вчера и днеска си направих отново тест вчерашния имаше мнпго бледа розова чертичка а дбескашния в момента в който го потопих в урината и започна да се зарежда имаше втора прозрачна чертичка след 5тата минута беше по изразена но почти безцветна какво мислите днеска ми е 3ти ден от закъснебието
Какво значи безцветна? Ако е бледа розова добре ако е сива била изпарител а,аз лично съм нямала такива

# 559

Качи снимка да видим

# 560
  • Варна
Тя почти не се вижда

# 561
  • Варна

Това е от днеска

# 562
  • Варна

А това от вчера незнам дали ще може да ги видите но

# 563
От вчера нямаш нищо, а днешният е съмнителен.

# 564
Защо тези тестове са "изкормени"?

# 565
Bebence51, на днешният има много бледа черта, но освен да изчакаш, друго няма какво да направиш. Изчакай 2-3 дни и повтори теста, ако няма още цикъл. По принцип при такова закъснение чертичката е по-ясна, та затова да не бързаме да правим изводи. Успех!

П.П. А овулация засичала ли си?

# 566
  • София
На мен симтомите ми почнатаха веднага т.е.5дни преди датата на цикъла когато ми отчете положителния тест. А аз се чудех тогава защо не ми се пие винце.....Grinning

Шегуваш се, нали GrinningGrinningGrinning

# 567
  • 2860 км северно от Екватора
И ако е неразглобен не си личи така ли?

# 568

Шегуваш се, нали GrinningGrinningGrinning
Защо да се шегува?На мен с 1-вата бременност също преди да ми дойде МЦ имах симптоми-повръщах и спях по цели дни.

# 569
[/b]quote author=Margaritka_89 li=topic=989618.msg35565035#msg35565035 date=1505803233]
А да ви попитам кога започват промените в гърдите по време на бременността? Потъмняването на зърната и т.н. Четох доста и някой казват че по това познават още преди теста да е отчел, а на други места пише че тези промени започват чак след 30 ден...  Thinking
[/quote]

аз живот и здрав влизам в 4ти месец другата седмица и още не виждам потъмняване, а относно подуването и понаболяването го усетих 1 седмица преди да ми дойде. По това разбрах че съм бременна.

Общи условия

Активация на акаунт