"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 32

• 52 458
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Аз си чакам резултатът от кръвния довечера. Но вероятността при мен е много малка, та чак не смея да се надявам  Confused

# 691
Дай, Боже, на всяка, която се надява 2 хубави черти на теста за за бременност! Амин! 😁

# 692
От тази тема, поне разбрах, че занапред ако ми се наложи, друго освен шуърчек да не купувам. Тези лентички, може да са по евтини, обаче такива дефекти дават, че днес си бременна, утре не си, другата седмица пак бременна. ooooh!

Не е точно от теста. С 10
дни закъснение, най-простата и евтина лента ми отчете положително. По-скоро не трябва от първия месец да се хвърлят да правят тестове по-рано и да се пренавиват защо не се е получило.

# 693
Аз се отчитам с отр. резултат

# 694
Другия месец ще е 😇 аз все още чакам, надявам се да не ми дойде

# 695
Другия месец ще е 😇 аз все още чакам, надявам се да не ми дойде
Ох, всеки на туй се надява.

# 696
  • 2860 км северно от Екватора
Hug
Ще стане, само бъди спокойна.

# 697
Благодаря ви за подкрепата момичета.  Hug

# 698
  • Варна
Момичета нямах нужда от чхг днес ми дойде .. за жалост. Успех на всички

# 699
Още вчера ти казахме, че тестовете ти са отрицателни, така че не знам на какво се надяваше, че да правиш кръвен тест.

# 700
Още вчера ти казахме, че тестовете ти са отрицателни, така че не знам на какво се надяваше, че да правиш кръвен тест.

всеки се надява тайно

# 701
На какво се надява?  На чудо? При два отрицателни теста не виждам какво чудо може да се случи.

# 702
Ето го поредният ми тъп въпрос. 24.08. последен МЦ обикновен ми идва пред 30-33 дни. Овулация не доказана с тест и т.н , но с обилна ЦС и дискомфорт между 8-9 . Направих тест на 22 отрицателен , според по запознатите , с късна овулация ли се водя , следователно теста не може да хвана евентуалната бременност. Благодаря предварително Simple Smile

# 703
Ето го поредният ми тъп въпрос. 24.08. последен МЦ обикновен ми идва пред 30-33 дни. Овулация не доказана с тест и т.н , но с обилна ЦС и дискомфорт между 8-9 . Направих тест на 22 отрицателен , според по запознатите , с късна овулация ли се водя , следователно теста не може да хвана евентуалната бременност. Благодаря предварително Simple Smile

Овулацията е нормална за тази продължителност на МЦ, която имаш. Тестовете би трябвало да отчетат коректно около 14 дни след нея.

# 704
Благодаря ти , тоест възможно е теста да  не е показал правилно. Ще чакам Simple Smile

Овулацията е нормална за тази продължителност на МЦ, която имаш. Тестовете би трябвало да отчетат коректно около 14 дни след нея.

Общи условия

Активация на акаунт