Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Здравейте, момичета Hug Hug Hug

Това и очаквах от УНИЦЕФ! Не ме разочароваха.

# 136
  • Сливен
              Привет, Запленени дружки! Hug

Днес имаме хубави новини! Peace Злати Hug

Привет! Hug

Вичи Hug,така е заслужават да бъдат осъдени медиите,след всичко което се изписа! newsm10 Peace

Ето и статията с текста,който си пуснала в скрити! Peace
https://www.gazetemag.com/tuba-buyukustun-yerine-serenay-sarikayami-geldi/

---------------------

Номинациите за Сеул! Peace

Цитат
Новости из Сеула.📌
Появилась информация о номинантах на премию Seul Drama Award 2017, которая состоится 7 сентября.
В категорию номинантов Лучшая сериальная драма, как мы уже знаем, вошел "Джесур и красавица".
В номинации Лучший режиссер появился Али Билгин.
В номинации Лучший актер - Кыванч Татлытуг (из турков представлен также Керем Бурсин).
В номинацию Лучшая актриса из турчанок не вошел никто.
А също и  затова, че Туба ще съди журналюгите! Само така! Peace

Не мога да реша коя визия на Туба повече ми харесва - с дълга или с къса коса. По Соломоновски- ВСЯКАК!

Скривам се, че в затвора намушкаха Елифче.

Приятна вечер!

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 20:52 от boyana05

# 137
Таня Hug Боби Hug

Цитат
20 минут будет показан на канале Нетфликс!
20 Minutes | Netflix

https://www.netflix.com/bg/title/80175913

# 138
  • Русе
Вечерен привет и от мен!  Hug

Чудех се какво да пиша...  Thinking новините не са по-различни - един написва и другите повтарят...  ooooh!

За дела от страна на Туба отдавна го искам, ама... все още нищо няма.  ooooh!
Убедена съм обаче, че това е единственият начин да спрат с хулите - веднъж да осъдят някое и друго издание да платят огромни суми и после ще мислят повече дали да повтарят неща без доказателства за тях.  Peace
В някои ситуации човек колкото и да е търпелив и над такива неща, трябва и да вземе мерки, защото тези се видяха ненаказуеми и прекалиха.

А сега и две нови снимки от сета на ДК - ирония или не..., ама Туба чете вестник.  Wink

# 139
Здравейте, момичета. Това и очаквах от УНИЦЕФ! Не ме разочароваха..

Танче Kiss дано да е вярно. Нещо не вярвам, вече...Unamused май на нищо...
Номинациите за Сеул! Peace

Новости из Сеула.📌
Появилась информация о номинантах на премию Seul Drama Award 2017, которая состоится 7 сентября.
В категорию номинантов Лучшая сериальная драма, как мы уже знаем, вошел "Джесур и красавица".
В номинации Лучший режиссер появился Али Билгин.
В номинации Лучший актер - Кыванч Татлытуг (из турков представлен также Керем Бурсин).
В номинацию Лучшая актриса из турчанок не вошел никто.
Цитат
⚡Объявлены номинанты на корейскую премию "12 Seoul International Drama Awards 2017". Среди турецких проектов были названы:
Лучший сериал: Джесур и красавица, Этот город последует за тобой
Лучший режиссер: Али Билгин (Джесур и красавица)
Лучший актер сериала: Кыванч Татлытуг, Керем Бурсин
Сериал Внутри/Içerde, который также выдвигался от Турции, в финал не прошел. Среди номинантов также российский сериал Анна-детектив.
https://vk.com/teammy
Да...
Интересно защо не е е харесан "Вътре".
Аз за Сеул нямам добро мнение. Но, дори да нямам, все пак от 3 -те проекта не са избрали само "Вътре". Imp
Е, това е световен поглед, няма да го коментирам. Neutral Face
Щеше да е странно проект на Туба да не отиде на някакъв фестивал...Innocent
Ние го предвидихме веднага, като разбрахме, че ще има проект.
Разбира се, Туба не е номинирана, тя не е ГГ, казах го в първия си пост за филма, нищо, че не се хареса на всички. Laughing
Вангувам, както казват братушките, че ако има награда, ще бъде за филм или режик, не че Киво не си игра добре ролята,(всъщност това не е важно),, а защото турците  вече имат първа награда за актьор, редно е сега да е за друго.Smiley Ако позная, ще ме признаете! Sweat SmileRageSmiling Imp
Както и да е, надявам се да има някаква награда. Flowers Four Leaf Clover

Един хубав нов клип https://vk.com/video426251150_456239060?list=dc09a8216f475c805b
и приятна вечер!

РР Дълго писах поста си, съжалявам, че повтарям новоизлезлите снимки, Цвети! Kiss

# 140
  • Русе
Добро утро!  Hug

Снощи късно изданието, чийто фотограф подхвана историята около Туба и Умут ( с обвинението за нанесените му щети  Mr. Green) са извадили фото ''доказателства'' за ''любовта'' на тези двамата. Но... според тях те вече не се крият, а... за мен и тези, които прочетох в няколко групи в контакта снимките са стари ( според дължината на косата на Туба и не толкова летните им дрехи), а и... се чудят  Wink каква любов виждат в тези кадри. А ние тук помним много снимки на Туба с колеги или дори не помня точно името на режисьора Толга..., които са били и по-''красноречиви'' като доказателства за връзка от това тук.  Wink

Мен лично не ме интересува с кого е Туба, това си е нейният живот и тя сама решава как да го живее, но... да се пише и втълпява толкова време нещо, без да се вижда, води до създаване на мнения, които и лесно могат да се дообедят с малко материал в по-късен етап, а дали е така наистина... времето ще покаже.  Peace

Хубав ден на всички и ако случайно не успея да се появя довечера, да знаете, че...  Wink не е заради новите снимки  Joy Joy Joy, а просто ще зачезна почивните дни към морето и може да тръгна още днес ( завися от други хора, та...  Wink)

# 141
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug

Цвети Hug,съгласна съм с написаното от теб! newsm10 И по време на ПС какви ли снимки не пуснаха! Peace Приятно изкарване на морето! Hug
Цитат
Хубав ден на всички и ако случайно не успея да се появя довечера, да знаете, че...  Wink не е заради новите снимки  35 35 35....
Joy  hahaha

и аз да пусна една  Wink

Приятен ден,момичета! bouquet

# 142
Привет! Аз не виждам нищо чудно в интереса на медиите към Туба и личния й живот. Тя е разведена, следователно свободна жена и може да се среща с всеки. Журналистите използват това. Всяка медия си прави своя си интерпретация според разбиранията на автора. Спомням си, че след излъчването на Аси и по времето на ПС името на Туба не слизаше от страниците на някои издания.

# 143
Здравейте Hug

Цвети HugЗлати HugВали Hug

Туба е зрял човек,свободна,може да прецени с кого да излиза,с кого да пие кафе,но непрекъснато  ни убеждават,че видиш ли Туба има връзка с Умут, но това е  абсолютно  нейна работа, нито на фенове,на никого. Журналята ли го решиха това,или този, или тази които им поръчаха  да се излива непрекъснато помия върху Туба:2gunfire:,да се върти едно и също нещо като развалена плоча,явно,че ще има солидно възнаграждение за мръсотията,но колелото се върти напред,така,че не се знае кои  са следващите опръскани с мръсотия.Всичко се връща рано или късно.Времето ще покаже,дали във всичко това има истина или не.

Цитат
"Трябва да стъпиш в обувките на другия, да минеш по неговите пътища и да се запиташ: Ами ако аз съм той..?
Това със сигурност ще ни направи по-добри хора."

Приятен след обед,дами bouquet

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 14:00 от vdleri Вичона

# 144
Привет! Hug Hug Hug

Вали Hug

Вичи Hug,донесла си нови снимки! Heart Eyes

Да пусна още в  близък кадър.......

İstanbul/Bağdat Caddesi

# 145
Здравейте момичета, пиша от тел извинете за грешките и липсата на емотикони и картинки. Не мога много до пиша, но чета. Оказа се, че много сме зарадвали и оживили темите на конкурентките на Туба. Изведнъж се видя кои са основните, които завиждат. Да са живи и здрави.
Една китайска поговорка казва, че височината на кулите се мери по дължината на сенките, които хвърлят, а величието на човек, по броя на завистниците, които има. Е, Туба има много. Сега се уверих.
Прочетете темите на основните конкурентки и ще видите какво имам в предвид.
Да помнят, че всичко се връща.
Хубав ден и до понеделник.

# 146
Привет Hug

Злати HugЛинка Hug

Нещо ново.

# 147
Здравейте Hug

Нови снимки. Керванът си върви, кучетата си лаят. Линка, защо да ги чета newsm78 Аз съм си избрала тази тема и честно казано не ме интересува какво пишат по другите, освен ако не е реална информация  за и около проект.
Туба не е Аси, Елиф, Филиз или Сю, тя е просто човек като всички останали - нормално е да изживява това, което се случва и на нас. Защо за нас може, за нея не  Crossing Arms  Не върши престъпление.  Каквото и да я свързва с Умут - увлечение, любов или приятелство е все положително преживяване.

Жълтурите това им е работата - да дебнат и раздуват. А щом те имат работа, значи има и жадни за жълтини. А щом има жадни за жълтини, значи  в реала им има дефицит - или на достатъчно работа, или на други смислени занимания, или на лични емоции, или просто не могат да простят, че животът продължава.
Разпознаваемостта на известните  пришпорва, възпира,  стопира или създава събитията в живота им. Това е цената на славата.

Друг е въпросът как те би трябвало да реагират. Аз предпочитам откритостта. От друга страна обаче, когато човек е открит, може да го изкарат ексхибиционист. Май в това отношение нямат полезен ход.
Предавам думите на Туба в едно интервю от 2009 по памет: "ако съм тръгнала към реката да плувам и забележа репортерите да ме дебнат и вляза в реката с дрехи, ще напишат, че заради тях плувам с дрехи. Ако се съблека, ще кажат, че заради тях съм се съблекла. Ако се върна обратно, ще кажат че заради  тях съм избягала"
Като се позамисля, има печеливш ход - да отиде при тях да им се усмихне мило, питайки ги "как искате да плувам" или "какво искате да чуете ще ви го кажа, заповядайте на кафе"  Mr. Green

Не съм й адвокат, но уважавам на всеки правото на личен живот и съм твърдо против аномимници да се ровят, още по-малко да се правят на моралисти и съдници на хора, които не познават Stop

Светът е полудял, всеки ден ни засипват  трагедии, причинени от нечия неудовлетвореност и незачитане правото на живот на околните, от желанието им да се радват на красотата.....  А тя е навсякъде, само трябва да умеем да я виждаме:

Темата тези дни съвсем ще опустее, но не заради снимки, а защото все още е лято и сме ваканционнo настроени и повечето са хванали пътя или ще потеглим.
Лек път, хубаво време и приятни емоции

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 17:20 от Bagi

# 148
Привет, народе! Grinning Hug
Чета ви като гост цяла седмица, но днес минавам набързо, за да ви кажа:
  Тубата би ме разочаровала, ако убие човек или обере банка Laughing Засега няма такова нещо, затова продължавам да и се радвам Peace
  Линка, и аз не чета други теми. Предпочитам загубеното ми време да е в гледане на нов филм. Като написах "филм", та се сетих да допълня твоята информация за "Смъртта на Сталин". Чакам го с интерес, още повече, че и в него намерих нещо общо с темата ни. Женската роля ще е за френското бижу Олга Куриленко...сетихте се, нали Grinning /актрисата до Туба/

Хубав уикенд ви желая!  Hug

# 149
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Не съм отпътувала още, само се приготвих и наранина...  Wink, та сега мога и да се обадя  Simple Smile

Надин Hug и аз не си причинявам тревоги и ядове с разни други теми за четене, нали си имам, две - едната тази, за любимката ми и другата за АСК крастата ми  Wink и... съм щастлива, че мога да трупам повече положителни емоции в този и без това не лек живот. Нямам нужда от чужди драми и злословия  Wink

Цитат
Tuba BEST MOTHER AND BEST ACTRESS, as fan I am interested only on this. Her decisions not my job

Хубави почивни дни желая на всички!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт