Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Привет! Hug

Цвети Hug

Канти HugЛинка Hug,за новите гифчета от видеото! Hug Hug

Сериалът с Гюнай К. ще е комедиен! Peace

Пак пишат за Туба и Фатих! Peace

Цитат
Газета Güneş Gazetesi пишет сегодня:

Сериал "Моя родина - ты", за которым с интересом следят с первого дня трансляции, позже начнет новый сезон. Фирма-производитель приняла решение перенести начало сезона для сериала Халита Эргенча и Бергюзар Корель на ноябрь. Та же самая фирма-производитель отдает предпочтение сериалу "Фатих" с Кенаном Имирзалыоглу в главной роли. Даже несмотря на успех сериала Халита Эргенча в рейтинга, его сериал отодвинут на второй план.
В кадровом составе начинающего съемки сериала "Фатих" первым чётко определенным именем стал Кенан Имирзалыоглу. По поводу его партнерши стало упоминаться имя Тубы Бюйюкюстюн. Поговаривают, что зарплата Имирзалыоглу за серию составит 145 тыс ТЛ, в то время как Халит Эргенч, как стало известно, получает 150 тыс ТЛ.
https://vk.com/tuba_bustun

# 271
Imp
Привет! Hug

Цвети Hug

Канти HugЛинка Hug,за новите гифчета от видеото! Hug Hug

Сериалът с Гюнай К. ще е комедиен! Peace

Пак пишат за Туба и Фатих! Peace

Цитат
Газета Güneş Gazetesi пишет сегодня:

Сериал "Моя родина - ты", за которым с интересом следят с первого дня трансляции, позже начнет новый сезон. Фирма-производитель приняла решение перенести начало сезона для сериала Халита Эргенча и Бергюзар Корель на ноябрь. Та же самая фирма-производитель отдает предпочтение сериалу "Фатих" с Кенаном Имирзалыоглу в главной роли. Даже несмотря на успех сериала Халита Эргенча в рейтинга, его сериал отодвинут на второй план.
В кадровом составе начинающего съемки сериала "Фатих" первым чётко определенным именем стал Кенан Имирзалыоглу. По поводу его партнерши стало упоминаться имя Тубы Бюйюкюстюн. Поговаривают, что зарплата Имирзалыоглу за серию составит 145 тыс ТЛ, в то время как Халит Эргенч, как стало известно, получает 150 тыс ТЛ.
https://vk.com/tuba_bustun

Оф, бе! RageWearyImp
Не го искам тоя проект!
Надали Туба ще се съобрази с моето мнение, но аз да си го дам! Smiley
Днес е четвъртък...

И едно сравнително изследване, направено от фенка на Туба - общите моменти между трите любими героини

Приятен следобед! Heart

# 272
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Приключваме август без новини  Sad, ама пък нали има настроение...  Peace

Линка  Hug що се впрягаш на разни писаници  Wink това, че пак вмъкват името на Туба хич не означава и че ще играе във Фатих ( коя ли не изредиха за там), има време и все ще разберем дали ще стане, тогава и ще го мислим  Joy Joy Joy

Ама... ако трябва да чакат да и порасне косата за такава роля... може и доста време да мине  Wink

# 273
Здравейте отново, момичета  wavey

Започнахме последния ден на Август много хубаво Peace Но както Цвети Peace е отбелязала през него не получихме новина по най-вълнуващия ни въпрос - за нов проект на момичето ни.  Дано през  идващия нов месец получим така чаканата от всички фенове новина за ново участие в дизи или игрален филм Praynig  Наистина Туба се нуждае от почивка, както и от време да си види децата без да е под график. Но е хубаво да не се оставя много време без професионални ангажименти. Затова се надявам напролет (най-късно) да започне нещо Praynig
Само се надявам както и Линка Peace и Вичи Peace да не вземе да се съгласи за "Фатих". Въпреки, че партньорството с Кенан е дълго очаквано от феновете yes Вярно, че нас няма да ни пита и да се съобразява с нашите желания  bowuu

Злати Hug знаех си, че ти си човека, който ще ни каже за някои от актьорите от видеото на Канал Д за новия сезон. "Бирдже Акалай,която игра в АСИ-Зейнеп!" Изобщо не я познах  Sick  

Една снимка зад кадър от КПА, която не си спомням да съм виждала Rolling Eyes

Понеже днес е и денят на ДК да се "отчета" и с един колаж  Flutter

Слагам и няколко красиви залеза за лека нощ Heart Eyes

Лека и спокойна нощ! sleepuu

# 274
Здравейте Hug

Цвети, новини няма, но не сме и на сухо Laughing Канти е разходила тубусята thumbsup И аз да ги разходя  на новата страница:

Топрак не я познах, просто знам, че трябва да е там. А Туба я познах по прическата и ... раничката на гърба. Много съм далеч от визията на Туба, но пък и двете си харесваме небрежния, спортен стил, при който се отдава предпочитание на удобството пред правилата Laughing

Линка, не знам какво разбираш под пошло newsm78 Един акт може да изглежда пошъл, ако е самоцелен или изваден от контекста и човек иска да се хване за нещо Peace (Напоследък сме се нагледали и начели на подобни неща Whistling)  Но според прочетеното за съдържанието и отзивите за Даха, си мисля, че едва ли в подобна човешка трагедия може да се говори за пошлост Peace и  че насилието е причината за евентуална забрана. Съвсем разбираемо в подобен филм насилието да е основна линия.  Независимо как е показано. Доколкото си спомням, има изнасилване (ако това се има пред вид по пошло), но то е представено индиректно. Скоро гледах пак спектакъла "Звук и светлина" в Търново - женските писъци, колкото и тягостни и невписващи ми се във среднощната феерия и развалящи удоволствието от цялостното впечтление, не бих нарекла евтин или пошъл трик. Peace
Пък и от видяното и прочетеното  от и за Онур мисля, че е достатъчно интелигентен и оригинален и работи с подобни хора, та едва ли би прибягвал до тъпи и пошли трикове Peace

М/у другото, Бирсена е права:

Гуги ми преведе: "Благодаря...Евала...Мислех, че трябва да е за +81, но не успяхме...Надявам се да имам "Повече"!!!".

А за отново излязлата по страниците новина за участието на Туба във Фатих и аз не съм във възторг. По принцип не харесвам исторически филми, романи, още повече сериали, независимо какви са по народност. Историята винаги има  поне две страни при интерпретацията й, а когато се пресъздава художествено - пропаганда и доста отклонения от фактите. И краят винаги, независимо от гл.точка, е известен. Но това не пречи на драматургията и романтиката, стига да са добри и оригинални сценаристите. Пък и ако се погледне от образователнaта страна - човек има повод да се порови с гуги и да понаучи нещо. Не съм гледала досега турски, имперски филм, та ще ми е малко любопитно в началото, а после ...после има мишка Mr. Green Аз и преведените КПА, и ДК гледах с мишката. Иска ми се нещо по-различно, като Хасрет или Мелек. Иначе в сравнителните таблици ще има доста зелени тикчета Peace

И от мене нещо четвъртъшко темно:
С времето, като гледам картинките и клиповете от ДК, си мисля, че гледахме един красив, приятен поне за окото и ухото сериал. Кастът беше за мене в десятката и като визия, и като игра. С интересни актьори се запознах - Тамер бей, например. И Салих бей (???) ми хареса. Сега го поглеждам в друг сериал по "моята" ТВ - външно като визия и игра е почти един и същ, ама погледът му съвсем различен. Това си е майсторство.    

Щом и Канти се e отправила в страната на сънищата, време е и аз да отлитам:

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 00:09 от Bagi

# 275
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Баги HugИмаш лайкче за поста ти.

Добре дошъл, Септември!
Нека новия месец донесе на всеки това, което най- силно желае.
Нека има любов, мир и разбирателство !
Обичайте се бъдете здрави, успешни и щастливи.

Четири красиви дами.

"Довиждане, август !
Благодарни сме за твоето топло слънце, дъх на море и прекрасни летни преживявания ! И за всички шансове , които сме имали и не сме пропуснали !
Оставяш ни със съкровени спомени и мигове от ваканции, пътувания или просто време, прекарано с най - близките хора!
Време е да отстъпиш място на задаващия се нов месец септември.
А ние ще се надяваме той да ни дари със златна и красива есен , със здраве, късмет и сполука !
Отваряме душите си за теб в очакване на дните ти да бъдат щастливи за всички ни !"

Дами Hug  
Скрит текст:
Да ви почерпя,че остарявам,остарявам ,а дали помъдрявам newsm78,по скоро нещо друго,то е с годините.
                             Заповядайте.

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 08:17 от vdleri Вичона

# 276
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нов месец... септември е вече. Лятото е към краят си, на дано по-дълго ни държи все още лятното настроение!  Peace

А месецът започваме и с празник  Wink
Вичи  Hug много здрава и щастлива бъди, нека дните са изпълнение с много радост и топлина!  bouquet

И понеже тези дни в Турция се празнува официално, дано все пак ни зарадват и с някоя нова снимка  Wink

Хубав и много успешен ден на всички!  Peace

# 277
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи Hug,честит рожден ден,мила!
Бъди жива и здрава за да радваш всички около теб! Heart Eyes
Много щастие и радост да има във всеки твой ден! love001

Канти HugБаги Hug,наминали сте снощи! bouquet bouquet

Аз бях на спорна вълна и станах така! #Crazy Тенис,волейбол и футбол едновременно! Laughing
Григор и волейболистите паднаха! ooooh! Но футболистите победиха шведите! bg

Цвети Hug

Скрит текст:
1 сентября 2017 года мусульмане по всему миру празднуют один из важнейших праздников в Исламе – Курбан-байрам.
Мы поздравляем всех мусульман с этим праздником !
Друзья, здоровья вам мира и благополучия!

Успешен и щастлив месец септември! bouquet bouquet bouquet

# 278
Здравейте Hug

Нов месец - нов късмет! Започваме го с празник Grinning
Вичи, честит  рожден ден! Бъди здрава и заобиколена винаги от любимите хора! А за мъдростта несе безпокой - щом я откриваш, нямаш проблем. Весел празник и наздраве!

Снощи съм повторила картинката "+18" , ама не картинката не ми се беше появила (и друг път ми се е случвало в мамата), а от текста на Линка не личеше, че следва снимка и че коментарът на Бирсена е следствие пост на Онур Peace
От иронията на Онур ми се струва, че има друга причина, навярно политическа Thinking

Злати, може снощи да си била #Crazy, ама то си е било празник за тебе - 3 в 1.

Хубав ден Hug

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 10:13 от Bagi

# 279
HeartЗдравейте! Kiss

Честит рожден ден, Вичи !:kiss:
Желая ти здраве, добър късмет и много радост от близките ти хора! Two Hearts
Бъди щастлива!

Цитат
Газетемаг пишет сегодня: удар для фильма "Ещё", в котором снялась Туба Бюйюкюстюн

Онур Сайлак, снявший фильм "Ещё", демонстрирует его на важных фестивалях в Турции и во всем мире. Господин Сайлак отреагировал на запрет 18+ на его фильм. Услышав об этом неудобстве для фильма, в котором играет его бывшая жена, Онур Сайлак сказал: "Как же вы прекрасны, господа. На самом деле должно было быть 81+, но... мы не смогли достичь успеха. "Ещё" больше, иншалах".
Дата показа фильма в кинотеатрах пока не определена.
http://www.gazetemag.com/tuba-buyukustunun-rol-aldigi-daha-filmine-izleyici-soku/
https://vk.com/eatb_haber

Към екипа на "Фатих" се е присъединил и Бурак Тамдоган, един от моите любими партньори. Simple Smile
Дори да отиде там, Туба няма да е сама, ще има подкрепата на Бурак бей, който е от нейните приятели.

Цитат
По сведениям новостного портала Tokyofhonline, Туба не надолго отдалится от экранов. В скором времени появится, в новом проекте.
Tuba Magazin в Твиттере: «@tokyophonline ınstagramdan yaptığı canlı yayında #TubaBüyüküstün ile ilgili sorulan sorulara ekrana çok fazla ara vermeyecek +»
https://mobile.twitter.com/tuba_mag/status/903332938871394304
https://vk.com/club143398602
Вероятно все пак ще приеме Фатих...Disappointed Relieved
Честит нов месец! Честит Септември! Пожелавам за всички нас, и за Туба и семейството й, да бъде щастлив, успешен и благодатен! HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

Честит празник  на Туба и всички мюсюлмани!

Да се ограмотим малко за този празник, който, като мен нищо не знае за него, да прочете спойлера
Скрит текст:

Главным обрядом Курбан Байрама является заклание того самого барашка — хотя есть варианты жертвоприношений с верблюдами, коровами и даже петухами. Обряд сопровождается молитвами и благодарностями Всевышнему. Животное полагается особым образом подготовить и забить, а после — разделить на части и частью раздать бедным и нуждающимся, частью — угостить друзей, ну и себе что-то оставить. Этот животноводческий аспект праздника у многих, даже не-вегетарианцев, вызывает некоторое отторжение и критиканство. Однако нужно заметить, что во-первых, этот сюжет с жертвоприношением, как и многие другие в Коране, максимально повторяет Библейский — поэтому особо привередливым критикам мусульманских традиций есть смысл тщательно изучить Священное Писание перед тем, как делать любые скоропалительные выводы. Во-вторых: праздник — это всегда праздник, а к религиозным праздникам следует относиться с должным уважением вне зависимости от исповедуемой религии. И в-третьих, главное — сам обряд символизирует собой милосердие и величие Бога и то, что лучшая жертва — это вера жертвующего.

Цитат
Линка, не знам какво разбираш под пошло
Вероятно, каквото и ти, Баги ! Kiss
А какво е имал предвид Онур, коментирайки така ограничението до +18(+81)Imp ще разберем, след като гледаме филма. И  аз мисля, че е политическо. Той, както знаем, си е социалист! Satisfied

И колажи от все още актуалните двойки. Sob

Хубав ден и успешен месец от мен! Kiss

# 280
Здравейте Hug
Цвети HugЗлати HugБаги HugЛинка Hug
Благодаря ви момичета Hug за поздравленията.Живи и здрави да сте.

Цитат
РОЛЬ ТУБЫ БЮЙЮКЮСТЮН В ФИЛЬМЕ "DAHA" ПОТРЯСЛА АУДИТОРИЮ.

Роль Тубы Бюйюкюстюн в фильме режиссёра Онура Сайлака "Daha", шокировала аудиторию.
 А насчет роли Тубы, по сюжету там насилуют женщину. Неужели именно в этой роли там Туба?Зато все газеты написали шок,шок от Тубы,а кто режиссер не пишут

Някой знае ли нещо повече за ролята на Туба,че пак започнаха  Шок,шок,имам чувството като се напише Туба  и ги обхваща истерията,сега тя ще е виновна  за евентуалния неуспех на "Даха".

Приятен след обед ,дами bouquet

# 281
Следобеден привет! Hug

Баги Hug,в неделя ще има и друг мач! Wink Този път националите отиват в  Холандия! Peace

Цитат
Към екипа на "Фатих" се е присъединил и Бурак Тамдоган, един от моите любими партньори. Smile
Дори да отиде там, Туба няма да е сама, ще има подкрепата на Бурак бей, който е от нейните приятели.
Линка Hug,преди Бурак Т. се разбра и за Четин Текиндор,че се включва във Фатих! Laughing
Открих тези актьори от каста...снимките им са от предишни проекти....Познати ми са,но няма да пиша кои са!Ако Туба се включи тогава! Peace

https://www.instagram.com/p/BYcAH5ahHxD/?taken-by=fatihsultan_arb

Вичи Hug

Приятен следобед! Hug Hug Hug

# 282

Вичи, според мен никой не обвинява Туба, просто използват името й, за да се чете статията. Впрочем както винаги! Imp
Доколкото си спомням от изказването на един критик на Карлови Вари, изнасилването изобщо не е показвано, само юношата слуша през стената виковете за помощ и изживява ужаса да е опосредствен свидетел на насилието, което променя неговия мироглед към живота.  Това, казва критикът, е значително по въздействащо от това, да дават самия акт.
Това е по спомен. Мързеше ме да търся източникът, но който се интересува, може да отвори старите теми. Smiley

Ферзан бей е публикувал тази снимка с надпис Бетюл https://www.instagram.com/p/BYf_3VOh0BR/

# 283
Здравейте, момичета в началото на новия месец Септември

Не само, че започва новия месец, в който се надявам да получим хубава новина за нов проект, потвърдена и от Туба, но го започваме и с празник в къщичката ни  newsm68

Вичи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Пожелавам ти Здраве, Здраве, Здраве на теб и близките ти и безброй мигове на щастие през новата ти година! Наздраве!
Цветя за теб от прекрасни преносителки Heart Eyes

Мая Нешкова - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !

Да честитя и Курбан Байрям на комшиите, както и на всички мюсюлмани bouquet
Линка  Hug благодаря ти за "ограмотяването"ни относно празника. Не ги знаех тези неща Blush
Злати Hug ако Туба влезе във "Фатих" ще ни информираш за останалите от каста. Разбирам, че снощи си имала емоции на макс. Браво на момчетата от футболния ни отбор.  bg Дано и в неделя да успеят  Praynig Жалко  за Гришо и войлейболистите ни Sad

Баги Hug мисля, че в скоро време ще можем да видим Daha и ще разберем какво е имал в предвид Онур с 18+/81+

Цвети Hug и аз като теб тая надежда за някоя хубава и ясна снимка от днешния празник

Една новина за Джансел в Гечето Peace
Gecce.com‏Verified account @geccecom  53m53 minutes ago

Hayırlı evlat! https://www.gecce.com.tr/haber-hayirli-evlat-cansel-elcin

https://www.gecce.com.tr/haber-hayirli-evlat-cansel-elcin

Доколкото разбрах с Гуги Джансел ще застане начело на приюта за бездомни животни, който е основан от баща му, който е починал преди 2 месеца.

Приятна вечер, дами!

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 19:56 от kanti

# 284
  • Русе
Здравейте!  Hug

Как е настроението  Wink празнично ли е?  Simple Smile

Виждам, че Туба пак я намесиха в новини около нещо, което е неясно, ама...  Wink свикнали сме де.  Peace

А и като разбрах, че героинята и от Даха я изнасилват си помислих...  ooooh! пак ще почнат сравнения коя го е изиграла по-добре ( помня нещо такова от преди време във връзка с един сериал  Wink), ама слава богу този път само е намекнато без да се вижда и няма как да го сравняват де  Wink Да видим де, все пак ще разберем и след като изгледаме филма.  Peace

Ооох милата ми Хасрет, къде я набутаха в тази чужда среда...  Sad

Нещо шаренко да добавя  Simple Smile

И нещо, което не разбирам какво е  newsm78 разбирам отделни думи, но като цяло смисълът не схващам.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт