Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 90 034
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте Hug
Канти HugЛинка HugЦвети HugЗлати Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко.

Нека днес всичко до което се докоснете ви носи много радост, удовлетворение и любов.
Не спирайте да мечтаете защото ако една мечта пресече мислите ви, то тя ще пресече и пътя ви.

Mайя- някакво послание виждам написано,явно към Туба

У нее были такие добрые глаза, которые сияли светом «все будет хорошо».

Една жена би трябвало да знае на кого може да вярва, на кого – не; и защо не бива да приема нищо твърде присърце.
Една жена би трябвало да знае къде да потърси подкрепа,
когато душата ѝ е наранена…
Една жена би трябвало да знае какво може и какво не би могла да свърши за един ден, за месец…или за една година…

Хубав  и спокоен ден,дами bouquet

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 07:34 от vdleri Вичона

# 256
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug появило се е копието на мама Туба  Simple Smile, а аз като гледам това...

... Мисля, че Мая рисува портрет на мама  Simple Smile

Канти  Hug настроението и усмивките тук  Wink - вече са постоянно присъствие, забелязваме ги, дори и да не го напишем  Peace А и защо иначе се връщаме винаги  Wink

Дори и във времена без новини - тук все се намира нещичко за разглеждане.  Peace

Да продължаваме така и занапред! Хубав ден за всички!  Peace

# 257
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Канти Hug,наминала си както обикновено по нощите! Wink Благодаря за усмивките! Hug

Вичи Hug,благодаря за кафенцето! Hug Донесла си ни и малката художничка Майя! Heart Eyes Laughing
Написала е посвещение:
-На мама!Обичам те! Heart Eyes

Цвети Hug

Днес е празник в Турция! Peace

Скрит текст:
Ежегодно 30 августа Турция отмечает большой государственный праздник — День победы (Victory Day / Zafer Bayrami) в честь решительной победы над греческими оккупантами и в память погибших в битве при Думлупинаре, которой была завершена война за независимость Турции в 1922 году. Битва при Думлупинаре (Battle of Dumlupinar) была последней в греко-турецкой войне 1919—1922 годов, которая, в свою очередь, являлась частью войны за независимость Турции. Турецкой армией руководил Мустафа Кемаль (Mustafa Kemal, 1881-1938) — в будущем турецкий политик, первый президент Турецкой Республики. 26 августа 1922 года Мустафа Кемаль приказал атаковать противника, и 30 августа началась крупнейшая четырехдневная битва у Думлупинара, в провинции Кютахья (Kütahya), в которой турецкая армия нанесла сокрушительное поражение греческим войскам, вынужденным отступить к Измиру (Izmir). Турецкие войска вошли в город вслед за греками и подожгли его — Измир был полностью уничтожен, а жертвы среди мирного населения — неисчислимы. До наших дней греки и турки возлагают друг на друга ответственность за тот ужасный пожар.

Источник: http://www.calend.ru/holidays/0/0/970/

Спорна и усмихната сряда! bouquet

# 258
Здравейте Hug

За мама и като мама.

Това ме наведе на идеята да направя няколко сборни гифчета с тичащата Туба newsm08

Канти, браво за сборните гифчета! Аз да те допълня, но статично. Колажът е от времето на 20 минути, Ел и Сю все още не са дотичали Wink

Хубав и спорен ден Hug

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 12:30 от Bagi

# 259
Здравейте момичета!  Hug

Явявам се за обедното кафе. Sunglasses

Скрит текст:
Добро утро,момичета! Hug Hug Hug

Канти Hug,наминала си както обикновено по нощите! Wink Благодаря за усмивките! Hug

Вичи Hug,благодаря за кафенцето! Hug Донесла си ни и малката художничка Майя! Heart Eyes Laughing
Написала е посвещение:
-На мама!Обичам те! Heart Eyes
Цвети Hug
Скрит текст:

Днес е празник в Турция! Peace

Скрит текст:
Ежегодно 30 августа Турция отмечает большой государственный праздник — День победы (Victory Day / Zafer Bayrami) в честь решительной победы над греческими оккупантами и в память погибших в битве при Думлупинаре, которой была завершена война за независимость Турции в 1922 году. Битва при Думлупинаре (Battle of Dumlupinar) была последней в греко-турецкой войне 1919—1922 годов, которая, в свою очередь, являлась частью войны за независимость Турции. Турецкой армией руководил Мустафа Кемаль (Mustafa Kemal, 1881-1938) — в будущем турецкий политик, первый президент Турецкой Республики. 26 августа 1922 года Мустафа Кемаль приказал атаковать противника, и 30 августа началась крупнейшая четырехдневная битва у Думлупинара, в провинции Кютахья (Kütahya), в которой турецкая армия нанесла сокрушительное поражение греческим войскам, вынужденным отступить к Измиру (Izmir). Турецкие войска вошли в город вслед за греками и подожгли его — Измир был полностью уничтожен, а жертвы среди мирного населения — неисчислимы. До наших дней греки и турки возлагают друг на друга ответственность за тот ужасный пожар.

Источник: http://www.calend.ru/holidays/0/0/970/
Скрит текст:

Спорна и усмихната сряда! bouquet
Присъединявам се към поздравите на Злати  Hug, поздравявам и нея.  Hug
Последният ред от спойлера, който обяснява празника на Турция:
Турските войски влезли в града след гърците и го запалили. Измир бил напълно унищожен, а жертвите сред мирното население - неизчислими. Гърците и турците до ден днешен спорят кой е виновен  за този ужасен пожар.
Разбира се, днешните гърци и турци не са виновни.  Peace
Но сериалът на Онур е точно за този период от историята. И понеже се прави от турци, няма как да не застъпва тяхната гледна точка, въпреки, че още няма решение, кой е прав и кой крив. А аз затова не гледам, и няма да гледам  исторически турски сериал, дори Туба да играе в него.  Naughty
Внушенията, гледната точка, предпочитанията на създателите - всичко това е неприемливо за мен.  Naughty

Майчето е художник като мама. Да са живи и здрави Тубосятата, както ги наричат нашите руски приятелки.  Praynig Grinning Peace

И стара снимка, нова в нета - репетиция на маса на първи епизод от ДК

Хубав ден на всички!  Hug

ПП Баги  Hug, сега ще те чета. Дано не сме писали едно и също.  Mr. Green

# 260
Привет! Hug Hug Hug

Баги Hug Линка Hug

Приятен следобед! Hug Hug Hug

# 261

Чувствам, че днес не съм пуснала загадка.  Mr. Green
Ето една, която се върти в нета.
Скрит текст:
Условието е, че за 30 сек. трябва да откриете неправилната чаша!  Mr. Green
Успех! Може да не казвате дали сте я открили, това е за лично забавление!  Peace

# 262
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Как ни радват дори и снимки на куклите ''Тубосята''  Simple Smile

И ние ги отразихме, а и къде ли не... колажи разни се появиха след поредната нова снимка, макар и само на Мая. Бързо и добавиха и Топрак  Wink

Линка  Hug за загадката ти днес... май смогвам по-навреме, а и такъв тип на мен са ми по-лесни от математическите  Wink ( по-силна съм в зрителните наблюдения ) Та... предпоследната чаша, на предпоследния ред  Wink, но явно и другите бързо ще я видят  Peace

# 263

Видях, че е излязъл промо клипа на Канал Д за новия сезон.

Изгледах го и ... не ми хареса, както всички промо до сега на всички канали.  hahaha
Винаги ми се струват твърде глупави, не зная какво очаквам, във всеки случай не и това.  Naughty
Онур не го видях, Енго ми прилича на бай Ганьо, Халит е остарял твърде много и видимо, а Кенан е надебелял..
Жените не ги отразих този път.  Всъщност не познах никоя, освен Берг, а те с Халит са ми леко комични като двойка.  Simple Smile
На всичко отгоре са развалили хубавата песен!  Crossing Arms
Това ми дойде в повече.  Crossing Arms
А песента в ПС беше прекрасна!  Heart Eyes (Еле па на фона на Двете половини на ябълката, дето я въртяха непрекъснато!)  Mr. Green

И още една новина, ако може така да се каже, де...
Бирсена е в неподправена радост заради това, че филма на Онур - Даха е забранен за деца до 18 години.
Написала е, че очаква филма с още по-голямо нетърпение. Mr. Green

Надявам се, че са решили така заради насилието във филма, а не заради пошли сцени... ooooh!
Не зная дали ще го гледам, след като дори на турците им се вижда твърде жесток.  newsm78
Явно скоро ще излезе на екран.

Лека нощ!  Hug

# 264
Здравейте, момичета

Вичи Hug, Цвети Hug, Злати Hug, Линка Hug, Баги Hug прекрасни мисли, снимки и колажи сте споделили на страничките през изминалия ден
За разлика от вчера днес сме получили снимка от сета на ДК -подготовка на маса и прекрасна снимка на художничката Мая, която вече знае и буквите и е написала "Туба. Мамо, обичам те" Two Hearts Изглежда, че освен фотографка е и художничка  Heart Eyes
Спомням си, че преди време Туба или Онур бяха казали в някое интервю, че едната е по рисуването, а другата по танците. Нявярно танцьорката е Топрачето. Надявам се и нея да видим в скоро време как танцува Heart Eyes

Един от нашите бивши партньори този сезон ще участва в проект по Канал Д Peace

Изглежда ми доста симпатичен с мустака Peace Някой знае ли нещо за дизито му?

Ето го и  промото на Канала. Не видях Онур, а само Халит и Бергюзар.

https://twitter.com/KanalD/status/902939535289569280

Линка Peace и днес си ни предоставила задачка, с която да размърдаме мозъчните си гънки. Цвети вече е дала отговор

Нали съм "завеждаща " по зодиите  Wink , а сме и сезона на плодовете да ви предоставя
Кой е идеалният плод за твоята зодия Flutter

Скрит текст:
Плодовете са част от всяка здравословна диета.
А всяка зодия е свързана с конкретен плод, който може да подобри здравето и живота на съответния представител на този знак.

Ако често се усещате "жадни" за някои конкретни плодове, това най-вероятно се дължи на индивидуалния ви хороскоп.
Ето и кой плод съответства на  вашия зодиакален знак.
Проверете кой е вашият плод и засилете консумацията му - похапвайте го поне 2 пъти в седмицата.
Овен: Лимон
Плодът на Овена категорично може да бъде назован - това е лимонът. Лимонът насърчава умствено и емоционално удовлетворение на представителите на този знак, а също така успокояват яростта и негодуванието им.

Телец: Банан

Като един истински любител на добрата храна, Телецът обича да похапва сладко, дори и когато готви. Плодът, подходящ за тази зодия е банан – макар да са с по-високо съдържание на фруктова захар, бананите подобряват здравето на черния дроб и храносмилателната система на зодиакалния знак.

Близнаци: Манго
Близнаците са известни с чувството си за хумор и активен начин на живот и в този ред на мисли плодът манго им помага да се заредят с енергия, карайки ги да се чувстват щастливи и успешни.

Рак: Ананас
Представителите на зодиакалния знак Рак пък имат нужда от ананас, който им помага да се чувстват самоуверени, организирани, бързомислещи и остроумни.

Лъв: Кокос
Кокосът пък помага на Лъва да остане спокоен и търпелив. Плодът съдейства на представителите на този зодиакален знак да покажат и артистичната си страна.

Дева: Ябълка
Идеалният плод за Девата е ябълката – тя им помага да се концентрират по-добре, да развиват уменията си, да се самоусъвършенстват, да мислят разумно и рационално.

Везни: Круша
Крушите са идеалният плод за Везните, тъй като повишават тяхната креативност, лоялност и развиват въображението им, изграждат комуникативните им умения и допринасят за вътрешното щастие.

Скорпион: Грейпфрут
Скорпионите пък имат нужда от грейпфрут в моментите, когато се чувстват раздразнени или ядосани. То ги поддържа спокойни и им помага първо да мислят и после да действат.

Стрелец: Нектарини
Сочни нектарини – от това имат нужда Стрелците, за да подобрят любовния си живот. Консумацията на този плод влияе положително и на нивото на щастие на представителите на тази зодия.

Козирог: Нар
Един нар на ден наистина пази докторите далеч от Козирозите. Те са полезни за сърцето на представителите на този зодиакален знак, насърчават волята и смелостта им.

Водолей: Праскови
Водолеите трябва да прочистват ума си и да се зареждат със енергия чрез праскови. Тя им помага да каляват характера си и да поддържат доброто си чувство за хумор.

Риби: Киви
Най-добрият плод за Рибите пък е кивито. То действа благоприятно на техните житейски и професионални задачи, помага им да бъдат по-успешни в любовта и в развиването на личните им качества.

Да отбележа и аз деня на КПА Heart Eyes

Лека нощ!

ПП. Линка Hug повтаряме се за промото на Канала.  Напълно съм съгласна с теб, че прекрасната песен от "Пленителката" са я развалили  Peace
Колкото до Бирсена знаем, че е Енгинка. Започнах вече нейните новини да ги тълкувам двояко Peace Така, че като излезе филма ще го видя -няма начин. Най-малкото за да видя каква е  ролята на Туба в него yes

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 00:48 от kanti

# 265
Здравейте Hug
Канти HugЛинка HugЗлати Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всички снимки,новини нови-стари,за всичко.

Днес ни очаква един прекрасен последен августов ден!
Нека е изпълнен с благодарност, че сме на този свят,
с радост от живота, който водим и с много любов към
всички приятели, познати и непознати около нас!
Бъдете благословени и преди всичко щастливи!

https://vk.com/video-121564141_456241916

Туба с децата,някой ако може да направи стоп кадри.

"Довиждане, август !
Благодарни сме за твоето топло слънце, дъх на море и прекрасни летни преживявания ! И за всички шансове , които сме имали и не сме пропуснали !
Оставяш ни със съкровени спомени и мигове от ваканции, пътувания или просто време, прекарано с най - близките хора!
Време е да отстъпиш място на задаващия се нов месец септември.
А ние ще се надяваме той да ни дари със златна и красива есен , със здраве, късмет и сполука !
Отваряме душите си за теб в очакване на дните ти да бъдат щастливи за всички ни !"

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 07:34 от vdleri Вичона

# 266
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugКанти Hug,благодаря за инфото от снощи! bouquet bouquet

Вичи Hug,на видеото дали е Туба? Thinking

Цитат
Жените не ги отразих този път.  Всъщност не познах никоя, освен Берг,
Линка Hug,аз ще отразя две! Laughing
Бирдже Акалай,която игра в АСИ-Зейнеп!Сега ще е с Ибрахим Челиккол в сериала за който миналата година мислеха да участват Туба и Къванч-Черно и бяло!Сега е с друго заглавие! Peace

А това е Елчин Сангу,която игра в Лобов под наем....
Скрит текст:

Започват 25 нови сериала...
25 новых турецких сериалов 2017 - 2018 года
https://youtu.be/jyqTf2cvEgI

Приятен последен ден на август! bouquet

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 08:48 от Zlatina3

# 267
  • Русе
Добро утро!  Hug

В последният ден на август - нека ни е цветно и богато на новини, още повече и с това начало  Wink

Вичи  Hug много е кратко видеото и не можем да ги съзрем добре, ама нали мога  Embarassed само да намирам... поне попаднах на гиф от Туитър, та... сега е ред на тези, които могат да го обърнат в друг формат, че да се вижда (  Wink май е време дружки да ме светнете и как става, та ако мога и аз да го правя  newsm78)

https://twitter.com/Omnia_TB/status/903078150992797697

На мен пък промото на Канал Д ми хареса, дори и Енгин ми се стори симпатичен, въпреки смешния мустак, а пък дори се запалих, че... както го дават сам и Елчин Сангу също е сама  Thinking Laughing та... ако са заедно в двойка... - пишете ме и зрител.  Peace

Е... стига засега, хубав ден на всички!  Peace

п.п. Злати  Hug

# 268
Добро утро в последния ден на Август, момичета

И как няма да е добро като го започваме по този начин newsm68

Вичи  bouquet мерси, че ни го донесе  bouquet

Минавам набързо за да направя видимо видеото  newsm03

Качеството на видеото е много лошо и затова стоп-кадрите са такива Peace

Пожелавам ви хубав последен ден на месец август  love001

Докато правя стоп кадрите Злати Hug и Цвети Hug са наминали  Heart Eyes Сега ще ви прочета

# 269
Здравейте! Kiss

Днес имаме видео с Туба и Тубосятата! Simple Smile
Канти, благодаря за гифчето. Kiss
И аз се опитах да направя, преди да видя, че си направила. Ще го пусна, да не иде труда ми зян. Rage

Тази Елчин не беше ли червенокоса? Worried
Не я познах. Но е много красива и чаровна.
Оказа се, че и още една стара позайница ще играе в новия сезон на Канал Д.
Цитат
К касту нового сериала Hayati ve Diğeleri присоединились два новых актера. Известный всем по роли в Любовь напрокат Джелиль Налчакан и Гюнай Караджаоглу. Режиссёр проекта - Озер Кызылтан, канал показа - D.
https://vk.com/teammy

Приятен последен ден на август ви желая! Kiss

Общи условия

Активация на акаунт