Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 90 032
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Привет! Hug Hug Hug

Линка Hug,отново измислиха какво да пишат! Peace

Ето това е Туба! newsm10

Tuba Buyukustun ❤️ Suhan ❤️

Asi&Demir- Beni Yak Kendini Yak

Приятен следобед! bouquet

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 16:47 от Zlatina3

# 241
Здравейте Hug

Линка HugЦвети HugЗлати Hug

Как не се умориха да пишат едно и също нещо изсмукано от пръстите и от ръцете и от краката им .Толкова тайничко ходи Туба ту до Париж,ту до НЙ ,как никой не я видя ,за да я снеме,а навсякъде има фенове newsm78 newsm78,просто поредните неща зашити с бели конци, но има Видов ден итова рано или късно ще свърши.
Цитат
Elena Milyutina
Туба - отличный пример для всех женщин, не только мусульманских. Женщинам во всем мире приходится доказывать свое право на принятие решений за свою жизнь и бороться со стереатипами, которые навязываются нам обществом и мужским миром.

Линка Hug newsm10Напълно съм съгласна.

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #TubaBüyüküstün
Из архива.

Туба Унсал написала статью про женщину, к которой она испытывает зависть, в одной газете. Тут причина:

Она обладает волшебством притягивать к себе. Она как белый лист бумаги, режиссёр может рисовать на ней что угодно. Любой проект такой актрисы будет привлекать внимание и пользоваться большой популярностью у зрителей.
Либо эта девушка не поймана папарацци, когда она выходит ночью, либо же она сидит дома и готовит еду на следующую зиму. В то время как я делаю свою работу по частям(и там, и там ). Я устала. Я реально устала. Я хочу поменяться фамилиями с ней. Позвольте мне быть Бюйюкюстюн ("великий мастер" в переводе с турецкого эта фамилия) , а она пусть будет Юнсалан (в переводе с турецкого фамилия означает "никакая").

Перевод Манэ. Казарян..

Да се смееш ли, да плачеш ли,незнам newsm12,но истината е,че успехите или неуспехите нямат нищо общо с фамилията.Дали фамилията  е"Велик Майстор" или "Никаква",всичко си зависи от дадения човек.

Цитат
Уча се да се отнасям към живота като към свой приятел. Да се опитвам да го разбера, да го обичам, дори когато е труден за обичане, да го приемам, дори когато ме обърква. Да оценявам това, което ми е дал и което ми дава. Да оценявам спомените, с които ме е дарил и с които ще ме дари. Да благодаря за смеха и за тъгата, която ми е помогнала да израстна.
Уча се да приемам нещата такива, каквито са. Уча се да оставям силата на живота да ме движи напред, вместо с всички сили да се опитвам да я спра.
Уча се да живея!

Приятен следобед,дами bouquet

# 242

Цитат
Знаменитый фотограф, который работает с целебрити Дэниеэл Барракос в своем инстаграм поделился фото Тубы, с рекламы IWC, с подписью: Этот великоллепный портрет для IWC..она просто ошеломляющая..не так ли?)
https://vk.com/club143398602
https://www.instagram.com/p/BYN2T5cFBNT/?taken-by=danielebarracodotcom
Нова снимка от ЧИ (зад кадър)

От 17 септември ДК в Израел. (Не знаех,че и там гледат турски сериали  Laughing)

Приятна вечер!  Hug

# 243
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Като няма новини... все нещо трябва да се пише  Wink

Ами който може и съчинява, та... снимала фенката, но нали според разказа все пак се е сдобила със снимка с Туба, а защо тогава не я пуска?  newsm78

Е, както и да е де... важното е да е ТУБА  Wink

ДК по света, а у нас...? Уж ще го има, ама... кога  newsm78

# 244
Здравейте Hug

След кратка активна почивка ми се полага и малко отдих. Междувременно, не сте изпуснали фронта -
всичко, което се е появило, сте го сложили в темата Heart Eyes
И поредните жълтини  ooooh!. Мисля си, че Туба не прави нищо нередно, та нито се нуждае от обсъждане, нито от осъждане, нито от оправдание, нито от отричане на "новината" Peace

Всеки си има право на своите предпочитания и убеждения. МЙ - също. Решил е, обърнал се е към религията. Само малко ми идва в повече публичната демонстрация - имам чувството, че се е захванал с една непрекъсната фотосесия Peace

ДК продължава да се появява по тв екрани на различни географски ширини и дължини. В Израел ще го дават. Не знам дали там гледат с интерес турски сериали, но прочетах, че в Колумбия чрез ДК  започват да се запознават с тях. 

Цитат
И загатки е имало в темата, докато ме е нямало. Канти и Линка са писали изчерпателно какво се е случило там с Аси и Демир. Аз да допълня, че островът се нарича Kızkalesi (крепостта/замъка на девойката). Намира се с/у едноименния град Kızkalesi в провинция Мерсин. В древността е бил свърталище на пиратит. Предполага се, че е построена след първия кръстоносен поход, но легендата гласи друго и е подобна на една от легендите за Девичата кула (Kızkуlesi):  ясновидец предсказал, че любимата дъщеря на царя ще умре, отровена от змия и никой не може да промени съдбата й. Но царят решил да спаси дъщеря си, построявайки за неа крепост на остров, на който няма змии. Но въпреки това, фаталната змия се появила на острова, скрита в кошница с грозде.

Вичи ни е припомнила за реката, която тече на обратно. Винаги съм се чудила какво означава наобратно newsm78 Очевидно не от морето към сушата  Mr. Green  Та се поразрових: тече от юг на север, а не като останалите реки в региона от север на юг.  Името й е Оронт или както я знаем Аси
Скрит текст:
Оро̀нт, Orontes или ‘Āṣī Nehri[1] (العاصي) е река в Ливан, Сирия и Турция. През вековете реката е позната като Драко, Тифон и Аксиус, но винаги е била жизненоважен източник за селищата в Северна Сирия - Апамея, Хомс, Антиохия. През епохата на Кръстоносните походи Оронт е южна граница на Антиохийското княжество.
Реката води началото от извора Лабве, Долината Бекаа̀, 30 км източно от Бейрут.
Изясни ми се и защо в Близкия изток наричат героинята на Туба "бунтовник". Името на реката Аси идва от арабската дума аксиус (бунтовник) и се свързва с обратната посока на реката.  Вероятно, за мнозина, следили още от началото "Аси", това са известни факти Peace
Цитат
Прекрасен филм, прекрасни и  много интересни природни картини, обичаи и традиции!
smile3521 Любовната история в "Аси" не беше особено оригинална, но превъплащението й и мястото на действието бяха наистина уникални и запленяващи.
Първата причина да повторя сериала бе да си изясня кое къде е. Оказа се, че снимачната площадка се е разпрострирала на доста голяма площ, а за да е достоверно, на героите им се е налагало да се телепортират Wink После дойде запленяването.

Нали сме на вълна спомени, за лека нощ да ви поздравя със "Спомен" от Котките в изпълнение на новата ни "снаха". Не е Барбара Стрейзанд или Сара Брайтън, но да зачета нашите тенисманки Надин, Злати и Сабина Laughing

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 00:47 от Bagi

# 245
Здравейте момичета и от мен малко  Winkпосред нощите  newsm53

Вичи Hug, Цвети Hug, Злати Hug Благодаря ви за споделеното през деня

И през изминалия ден не сме останали без "новина" Mr. Green Е, какво да се прави -  Туба винаги е била интересна за масмедиите. Освен това им вдига оборота на изданията. Имам чувството, че някой следи като се появи например нещо хубаво  в ТТ , напр.нова снимка, и хоп веднага- "новина" оцветена в жълто ooooh!

Скрит текст:
Здравейте, момичета!  Hug

Днес нашата отново е по страниците на пресата
Цитат
Опять о Тубе...
Какая- то арабская фанатка увидела в аэропорту Тубу и Умута и начала фотографировать Тубу. Они якобы возвращались из Нью-Йорка. Увидев , что её фотографируют, Туба в панике подошла к фанатке и потребовала чтобы она удалила фото с телефона. После Туба возвратилась к своим чемоданам, но поклонница снова подошла к ней и спросила её::"Ты ОНА"? В этот момент Умут подошёл к фанатке и сказал что она не Туба. Туба вмешалась в ситуацию, подошла к женщине и долго разговаривала. Затем она взяла у поклонницы телефон и отдала Умуту, чтоб он их сфотографировал с этой женщиной и её с двумя детьми. После инцидента, они покинули аэропорт Ататюрк на машине, которая их ожидала...
http://www.magazinduayeni.com/haber/31830/tuba-buyuku..
Перевод - Aida Rauf для https://vk.com/kivanctuba
Не ми се вярва тази история да е вярна, по две причини
1. Умут бей е под следствие, какви са тия разходки напред-назад по света? Нещо не е баш така...
2. Вчера се появи снимка на Туба от някакъв МОЛ - Канти  Hug снощи я е сложила.
Скрит текст:
Среднощен привет, дружки

Днес от задачи в реала - майстори + гости след това, не можах да с включа с отговор на загадките от ЛинкаHug Мислех си, че Елифче е на 2-та снимка, ама ти вече си дала верния отговор

Тази снимка няма да ви питам от къде е  Wink защото ми се струва да е нова Whistling

Tuba Georgian Fans‏ @TubaGeoFans  33m
with fans at Akasya AVM Istanbul.

Поне  знаем, че е в Истанбул Whistling
Потърсих да видя какво е това Akasya AVM Istanbul. Оказа се, че е огромен търговски център или по нашенски - МОЛ Flutter
Скрит текст:

Гуга Hug радвам се, че си наминала насам
Злати Hug независимо от ангажиментите си успяла да дадеш отговори на анкетата сложена от Линка Heart Eyes

Да ви попитам и аз Wink Сещате ли се от коя серия на ДК е тази сцена с "Gel"? Flutter Като я гледам пред погледа ми изпъква другата сцена с Gel и ездач. Предполагам, че няма нужда да ви казвам за коя става въпрос smile3502

Като продължение на сложеното от Вичи Hug като пожелание за деня аз ви слагам тези мисли за начало на новата седмица  newsm03

Не позволявайте поведението на другите да нарушава вътрешния ти покой
Далай Лама

Никой не е по-висш.
Никой не е по-низш.
Но пък и никой не е еднакъв с другите.
Хората са просто уникални, несравними един с друг.
Ошо

С нашето уникално момиче ви пожелавам лека нощ Sleeping

Туба снощи сигурно е тичала до МОЛ-а от летището... Mr. Green.
Но ако ме питате мен, аз бих искала да е истина, защото напълно споделям това мнение:
Цитат
Elena Milyutina
Туба - отличный пример для всех женщин, не только мусульманских. Женщинам во всем мире приходится доказывать свое право на принятие решений за свою жизнь и бороться со стереатипами, которые навязываются нам обществом и мужским миром.

Нашата се очертава като лошото добро момиче на турското кино!  Wink Mr. Green Laughing

Скрит текст:
И малко нови колажи от ДК, феновете са неуморни. Така е, като няма нов проект!  Simple Smile

Хубав ден ви желая! Hug
Успешна последна седмица на август 2017! Hug
Линка  newsm10 Освен това за да пътуват децата зад граница мисля, че и Онур трябва да си даде съгласието (поне при нас е така). Съмнявам се да се е съгласил  двете да придружат майка си в компанията на Умут в САЩ Naughty Така, че "новината" е от типа на ЕЖК. yes (мое мнение Peace)
Изглежда, че в сериалите  продуценти и режисьори се грижат за физическата форма на Туба да е на ниво, така че да може с лекота да преодолява такива дистанции  като летище -МОЛ например hahaha Joy

Това ме наведе на идеята да направя няколко сборни гифчета с тичащата Туба newsm08

Баги  smile3501 докато си правя комбинациите от гифчета си се появила с прекрасен пост, в който научих и името на острова с крепостта. Така, че имаш лайкче, както и сутрешния пост на Линка thumbsup

Дори и най-тъмната нощ ще свърши и Слънцето ще изгрее..
Виктор Юго

Пожелавам ви лека нощ с тази прекрасна усмивка  Sleeping

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 03:14 от kanti

# 246
Здравейте Hug
Баги HugБлагодаря ти за разясненото за реката ,която тече на обратно,
 а и за името на крепостта.Имаш лайкче от мен.
Канти HugЛинка HugЗлати HugЦвети HugБлагодаря ви за всичко.

Добро и усмихнато утро ,приятели ! Simple Smile
Събудете се...бъдете такива каквито сте......уникални и прекрасни.
"Бъдете добри, това е достатъчно."

Лошият човек е като въглена-ако не те опари,ще те очерни!
И кое е По-лошо? Да те опари или да те очерни? Или няма значение? Лошите не се свършват!!!
Не мрази хората ,които ти завиждат ,а уважавай тяхната завист . Това са хората ,които смятат ,че си по - добър от Тях!

Така е,за съжаление ,завистта и злобата са движещия фактор в тази анти кампания срещу Туба.

Спокоен и позитивен ден,дами bouquet и само позитивни новини.

# 247
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Баги, Канти  Hug интересни неща в късни часове...  bouquet

Като чета такива подробности за местата, по които се снимат сериалите с Туба се чудя има ли други актьори, чиито фенове да се интересуват и търсят подробности за това, а не например за цената и марката на дрехата на любимката си ( не, че и за Туба не го правят напоследък, ама... да си губиш времето да търсиш тоалетите, освен ако рекламодателят сам не ги предоставя  Wink)

Хубав прохладен ден на всички!  Peace

# 248
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги Hug,за поста и от мен лайк! newsm10 Не знаех инфото за острова с крепостта,но за реката го знаех! Peace

Канти Hug,чудесни гифчета,майстор си! Wink newsm10

Вичи HugЦвети Hug

от афишите,където се излъчва ДК...

При нас е облачно,да видим дали ще завали! Peace

Успешен и хубав ден на всички! bouquet

# 249
Здравейте, момичета!  Hug

Времето много се шегува с нас! Такива разлики в температурите прави, като че ни изпитва дали ще оживеем!  Wink Разбира се, колкото и да се старае, никога няма да ни угоди... Laughing
Да ви пусна малко загадки - в рубриката познайте партньора!  Laughing

И малко колажи (днес още няма нови клюки и снимки)

Хубав ден ви желая!  Hug

# 250

Цитат
Да ви пусна малко загадки - в рубриката познайте партньора!  Laughing
Линка Hug,да ти отговоря на загадката! Laughing Изчаквах друг да намине,тъй като според мен важно е кой пръв ще отговори!Мисля да не отговарям повече тъй като ги разгадавам! WinkПризнавам си,че понякога може да сгреша на героините на Туба! Laughing

1.Джемал Хюнал
2.Ахмет Тансу Ташанлар(малко ме затрудни,тъй като е без мустак и брада Laughing)
3.Есра Аккая с осиновеното си детенце....

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 15:35 от Zlatina3

# 251
Здравейте Hug

Линка HugЗлати HugЦвети Hug
Не знам как е при вас времето,но тук добре вали, а мен още по добре ме намокри.

Злати Hugне така ,ти си енциклопедия,така,че отговаряш и ние приписваме от теб. Joy Joy Joy

1.Джемал Хюнал
2.Ахмет Тансу-  направо не го познах,без брада  и мустак ,друг човек
3.Есра Аккая  с колко ли приказки  и простотии се е преборила,осиновявайки това дете,тя и близките и знаят.

.
Живеем в странен свят. Страхуваме се да не си надраскаме Айфона и в същото време не ни интересува, че дерем чуждите души до кръв

# 252
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Вярно е от вчера следобед до тази сутрин преживяхме голяма промяна във времето, след това тръгна към хубаво, но трябва и време, та... хладничко си е.  Peace

Линка, Вичи, Злати  Hug каляваме се така  Wink

А тук... новини и клюки няма, ама... красоти - винаги се намират.  Peace

# 253

Отмина един хладен летен ден, без нови клюки и снимки...
Не остана друго, освен да ви пожелая "Лека нощ!"!  Hug

# 254
Здравейте, дружки

Днешния ден е отминал без каквито и да е новини и нови снимки. Но тук е имало и нова анкета от Линка  Heart Eyes ,на която Злати Hug и Вичи Hug вече са отговорили

Цвети Hug освен красоти тук има и усмивки и хубаво настроение

Злати Heart Eyes радвам се, че гифчетата ми ви се харесват

"Не се иска много като дадете една усмивка.
Света би бил много по-добро място, ако всеки се усмихваше повече."

"Мирът започва с усмивка.“

"Нека винаги да се срещаме с усмивка, защото усмивката е началото на любовта."

"Никога не бихме разбрали цялата добрина, която усмивката може да направи."

Майка Тереза

hahaha Joy
Скрит текст:

Линка вече ни е пожелала лека нощ  с Елиф, Сю и Мелек(? Rolling Eyes)
Аз да допълня колекцията ви пожелавам сладки сънища с Филиз, Хасрет и Аси Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 02:13 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт