Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 90 028
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета и от мен

Гледам, че до моменто модната тенденция за деня дадена от Вичи Hug върви в пълна пара
Злати Hug независимо, че си с малката си намерила време да наминеш насам
Боби Hug и аз имах някакви такива намерения (да изгледам "Минутите",  да си довърша "Розичките" и да изгледам ДК наведнъж) това лято, но нещо до момента това не се случва Sad Може би по наесен Rolling Eyes

Привет, момичета!  Hug

Всички на почивка - останахме аз и морските нимфи Вичи  Hug и Злати  Hug.
Те са на морето, а аз... Cry Cry Cry
Боби  Hug ти си близко - прескочи за някоя морска баня!  Sunglasses
Ние тук ще поддържаме огъня!  Laughing

Рускините са страхотно креативни  Laughing, сега са направили ново забавно клипче на ДК. Пак се посмях - особено с Бонус +  Laughing Laughing Laughing
https://vk.com/video426251150_456239076?list=1a60478ca39696f4b5

А сега една загадка! Моля, Злати  Hug да не отговаря, убедена съм, че тя знае.  Laughing
От къде са тези кадри?

Очаквам пълен отговор - място, сериал, какво се е случило там.  Grinning

Желая ви хубава вечер и точни отговори!  Hug

Линка Hug ама къде ни тури нас с Цвети Wink Flutter Нямам нищо против да съм на морето сега, ама не "ми се отвяря парашута" за съжаление Sad

Наистина руските дружки са големи майтапчийки. Правят интересни клипчета по ДК

Да ти отговоря и на задачката smile3502 Между другото това, че си написала Злати да не отговаря ми послужи за жокер, че става въпрос за "Аси" Whistling Не, че съм забарвила прекрасната сцена на Аси, Демир и Асия на острова, където си направиха хубавите снимки. Една от тях Демир държеше на нощното си шкафче в болницата по-късно и я гледаше непрекъснато. Там Демир каза на Аси, че вечерта ще съобщи на Асия, че е неин баща. Но не успя за съжаление, защото Инджи го чакаше на брега с лошата вест за резултатите .от изследванията За съжаление не се сещам за името на острова. Но пък серията е 64-та Peace
Ето няколко стоп кадъра като бонус към отговора ми newsm53

Предлагам ви да видите какъв е перфектния уикенд за всяка зодия Whistling

Скрит текст:
Овен
Представителите на зодия Овен имат много енергия за изразходване, затова дори и през уикенда са изключително дейни. Най-добрият начин да прекарат почивните си дни е като спортуват (предимно колективни спортове, тъй като са контактни и обичат да общуват с нови хора), да изобретят нещо вкъщи или да се отправят на кратко пътуване до нова дестинация.

Телец
Представителите на зодия Телец обичат да прекарват свободното си време със своите приятели. Затова през уикенда най-доброто нещо, което могат да сторят, е да посетят мащабно събитие с весела музика и забавни разговори. Ако пък са решили да се усамотят – най-приятно ще уплътнят почивните дни в градината край цветята или в кухнята, докато си приготвят нещо вкусно.

Близнаци
Представителите на зодия Близнаци имат едно единствено разбиране за перфектно прекаран уикенд и това е четенето на книги и почивката у дома. Спонтанно пътуване също е чудесен вариант за свободното време на Близнака.

Рак
Представителите на зодия Рак също обичат да прекарват време вкъщи, докато слушат музика на спокойствие, но също така обичат и да пътешестват. През почивните дни с радост посещават нови места, правят преходи в планината, а почивката край море или язовир е мечтаният уикенд.

Лъв
Представителите на зодия Лъв обичат да са център на внимание, затова перфектният уикенд за тях е свързан с активен социален живот. Опера, кино, театър, вечери и излизания по барове, танци и забавни разговори също попадат сред идеалното запълване на свободното време.

Дева
Представителите на зодия Дева предпочитат да прекарват уикенда си вкъщи, докато майсторят нещо, независимо дали то е свързано с хобито им, или с подобряването на домашния уют. Девите обичат и да пътуват в свободното си време – на дестинации, свързани с исторически събития и изпълнени с културни забележителности.

Везни
Представителите на зодия Везни си представят перфектния уикенд, изпълнен с посещения на изложби, на танцови и балетни спектакли. Свободното си време също обичат да посвещават на разходки с цел почивка или пазаруване на дрехи и аксесоари.

Скорпион
Представителите на зодия Скорпион кипят от енергия и перфектният уикенд за тях е свързан с екстремните спортове, които вдигат адреналина. Уединение сред природата и четене на книги също спадат към любимите им занимания за свободното време.

Стрелец
Представителите на зодия Стрелец си представят перфектния уикенд, изпълнен с пътувания и спорт. Освен това обичат да посвещават свободното си време за самоусъвършенстване, като се записват на езикови или кулинарни курсове, както и на танци.

Козирог
Представителите на зодия Козирог знаят, че перфектният уикенд за тях е четенето на исторически роман или посещение на забележителности, свързани с миналото. Всичко, свързано с историята, е слабост на Козирога, но през свободното си време можете да го видитe и увлeчен по колекционерство.

Водолей
Представителите на зодия Водолей си представят перфектният уикенд, отдадени на обществена кауза или благотворителна дейност. Увличат се също по фотография и мода, не е изключено през почивните си дни да четат книги на политическа и икономическа тематика.

Риби
Представителите на зодия Риби са творчески натури, затова изкуството им е слабост. Пеене, рисуване, танци – поне едно от тези занимания трябва задължително да присъства в уикенд програмата им. Обичат също така да слушат музика, както и да прекарват свободното си време с близки приятели.

Приятна вечер!  love001

ПП. Нова-стара снимка се появи в ТТ Peace

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 20:38 от kanti

# 226

Канти  Hug ами Цвети  Hug не се появи днес, а мислех, че и  ти си забегнала някъде за почивните дни, затова си направих такъв извод. Грешка. Извинявам се.  Peace
Отговорила си ми само за крепостта - остров, а за устието на река Аси нищо не казваш...
Също за крепостта на брега, където Демир предложи брак на Аси...
Прекрасен филм, прекрасни и  много интересни природни картини, обичаи и традиции! В никой друг филм не срещнах толкова интригуващи и  нови неща, но аз не съм гледала много, де, признавам.  Peace
И любимият Демир

се превърна в това

отива на поредното поклонение в Мека...
Една снимка се разхожда в ТТ на друг наш партньор (всъщност май този пост ще ми е посветен на партньорите  Mr. Green), много е секси,  чак ми е неудобно да я сложа открито... Mr. Green Laughing Sunglasses
Скрит текст:
Но прочетох в руските форуми, че не бил той.  newsm78 Във всеки случай, много прилича...
Иначе човекът е в САЩ! Peace

Този колаж много ми прилича на колажите, които прави Дива, но някой е изрязал името отдолу. Не съм аз. Все пак, който и да го е направил, направо е прекопирал стила й.  Simple Smile
Та този наш партньор, който има най-голямата фенска база от турските актьори, според мен, сега феновете го изографисват така (не мога баш да го позная!  Joy)

Чакам с нетърпение новини за нов проект на Туба, изобщо не съм от търпеливите, Боби  Hug! Naughty  Crossing ArmsNaughty Сега й е моментът да работи!  Peace

Приятна вечер!  Hug

# 227
Цитат
А сега една загадка! Моля, Злати  Hug да не отговаря, убедена съм, че тя знае.  Laughing
Линка Hug,направо паднах от смях като го прочетох! Joy Познах ги по-рано,но не отговорих! WinkСега наминавам след като изкъпах внучката и вече спи! Сутринта бяхме на морската градина-много и са интересни фонтаните,скача на батут!Много е палава,но и умна! От 04.09.  ще е в 1-ва група на детска градина!Вече брои до 10,пее песнички и разказва приказки!Още минала година я искаха в градината,а не в ясла както беше до сега! Peace
Цитат
За съжаление не се сещам за името на острова..
Канти Hug,аз също не се сещам! Thinking Спомням си само за о.Асос на който Демир се заточи за 5г. и Аси беше ходила тайно да го види! Peace

Линка Hug,Мурат този път отива в Мека не само с Имане,но и с родителите си!Майка му много не се разбираше с Бурчин,но с Имане не е така! Peace

Лека нощ! Hug

# 228
Линка  Hug "Аси" е незабравим сериал. А двойката Аси-Демир все още вкарва доста хора във филма
От ТТ  Peace

Horain khan‏ @Horainkhan19  8h8 hours ago

Unforgettable Asi #TubaBüyüküstün #Asi #cesurveguzel
"незабравимата Аси"

Колкото до днешния вид на Мурат Й. и религизния му уклон - ами всеки в живота си в даден момент тръгва в някаква посока, за която може би не е предполагал, че ще му се случи. Но все пак семейството  в което е отрасъл си е доста религиозно и ето, че майка му приема новата си снаха много добре- Злати Hug Не вярвам да го видим в роля подобна на Демир или Саваш занапред Peace Жалко! Sad

Покрай внучката на Злати Heart Eyes реших да ви сложа малко мисли За детството и вълшебството newsm53
“Някои хора изхвърлят детството си като стара шапка. Забравят за него като за телефонен номер, който вече не е валиден. Били са деца, после са станали възрастни, но какво са сега? Единствено тези, които порастват, но продължават да бъдат деца, са хора"./ Ерих Кестнер

Скрит текст:
За вълшебството и детството

"Ако носиш детството със себе си, никога няма да остарееш".Том Стопард.
"Не мога да се сетя за по-силна нужда в детството от нуждата от защита от бащата"./ Зигмунд Фройд
"Едно от най-късметлийските неща, които могат да ти се случат, според мен, е да имаш щастливо детство"./ Агата Кристи
"Скоро лятото ще свърши и детството също"./ Дж. Р. Р. Мартин
"Страхът не е толкова сложен за разбиране. В крайна сметка, не сме ли били всички ужасени като деца?"/ Алфред Хичкок
"Да пораснеш е нещо много трудно. Далеч по-лесно е да го пропуснеш и да прескачаш от едно детство на друго"./ Франсис Скот Фицджералд
"Една от клопките на детството е, че човек не трябва да разбира нещо, за да го почувства. И когато умът стане способен да разбере какво се е случило, раните на сърцето вече са твърде дълбоки"./ Карлос Руис Сафон
"-Нашите ще ме убият! -Това изглежда доста сурово..."/ Гарт Никс
"Играта е най-високата форма на изследване"./ Алберт Айнщайн
"Знаете ли, че детството е единственото време от живота ни, когато лудостта е не само разрешена, но и се очаква?"/ Луис де Берниер
"Не мога по никакъв начин да разбера защо на малките деца е необходимо толкова дълго, за да пораснат. Мисля, че го правят нарочно, за да ме дразнят!". / Роналд Дал
"Всички сме продукти на детството си"./ Майкъл Джексън
"Всичко е една церемония в дивата градина на детството"./ Пабло Неруда
"Приказките бяха първия й допир до вълшебната вселена и неведнъж тя се чудеше защо хората накрая се дистанцират от този свят, познавайки огромната радост, която детството е внесло в живота им"./ Пауло Коельо
"Толкова фатално лесно е да бъдат накарани малките деца да мислят, че са ужасни." / Т. С. Елиът
"Детето не се ражда изпълнено с горчивина. Не соча с пръст кой замърси чистия басейн на моето детство. Да кажем само, че когато осъзнах, че не искам да пораствам, щетите вече бяха нанесени"./ Хироми Гото
"Татко мисли, че децата трябва да научават нещата от живота колкото може по-скоро, и лошото, и доброто. Така ще са готови за него. Той казва, че животът е тигър, който хващаш за опашката, и ако не познаваш природата на звяра, той ще те погълне."/ Стивън Кинг
"Когато бях на 14 години баща ми беше толкова невеж, че едва го понасях. Но когато станах на 21, се учудих колко много е научил за 7 години." / Марк Твен
"Малко неща носят повече удовлетворение от това да видиш, че децата ти си имат свои собствени тинейджъри."/ Дъг Ларсън
"Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака."/ Тери Пратчет
"Имам седем деца. Вкъщи най-често може да чуеш: "здрасти", "чао", "бременна съм"." / Дийн Мартин
"- Но, Пипи, каза Томи, - можеш ли да свириш на пиано?
- Отде ще знам дали мога, като никога не съм опитвала - отвърна Пипи. А трябва да ти кажа, Томи, че за да се научиш да свириш на пиано без пиано, са необходими страшно много упражнения."/ Астрид Линдгрен
“Някои хора изхвърлят детството си като стара шапка. Забравят за него като за телефонен номер, който вече не е валиден. Били са деца, после са станали възрастни, но какво са сега? Единствено тези, които порастват, но продължават да бъдат деца, са хора"./ Ерих Кестнер
"Има две неща в живота, за които никога не сме истински подготвени - близнаците." / Джош Билингс Joy

Ако искате да прочетете всичките - ето ви линк
http://www.obekti.bg/chovek/za-vlshebstvoto-i-detstvoto?page=2

Лека нощ!

# 229
Здравейте Hug
Линка HugЗлати HugКанти Hug
Канти HugБлагодаря ти за детските мисли,много са точни,пречупени през техния поглед.

Прекрасно неделно утро приятели.
Не спирайте да мечтаете- така ще сте вечно млади!
Аз ви пожелавам един спокоен и хубав ден изпълнен
с много обич и безброй положителни емоции...
И не на последно място- останете такива каквито сте,
никога не изневерявайте на себе си!

Линка Hug     Антакия-"Аси" незабравим сериал. ГГ Вкараха доста хора в филма,че и досега продължават,не ги пуща филма в който са се вкарали.
За крепостта са казали и Канти Hug иЗлати Hug,не се сещам и аз за
името на крепостта,но се сетих за реката Асие,която тече на обратно.Винаги когато почваше сериала се казваше за тази река ,която тече на обратно.
Мурат Й,за религиозния му уклон,той си знае защо е тръгнал в тази посока,може би и семейната му среда,а може би някои твърде лични причини  са допринесли за тази силна религиозност.
Линка HugБлагодаря ти за анкетата,да си припомним "АСИ",давай следващата. Joy Joy

''.. И когато те попитат, какви грешки си направил в живота си, да можеш да отговориш :
- Най-добрите!''
"Някой ден със сигурност ще се продават хапчета за човечност. И човек ще взема сутрин по едно на гладно, преди да се срещне с другите."

Спокойна неделя bouquet,дано Цвети Hug намери малко време и да да се появи.

# 230
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Канти HugВичи Hug,благодаря ви за споделеното! bouquet bouquet

Приятна неделя,момичета! bouquet

# 231
Добро утро!  Hug

Канти  Hug, Вичи  Hug, Злати  Hug
Загадки да искате! Joy
Познай партньора!

Познай героинята!

Познай героите!

Знам, че загадките са лесни, ама да се забавляваме!  Sunglasses

Хубав ден ви желая!  Hug

# 232
Привет! Hug

Линка Hug,никой не е наминал,та да отговоря на загадките! Laughing

Няма да цититрам всеки кадър,че бързам! Peace

Познай партньора...
1-Ийит Йозшенер...
2-Деврим Якут...

Познай героината(само да не се изложа точно тук) Laughing
1.Аси
2.Хасрет

Познай героите....
Ръфат,Джесур,Корхан,Сюхан,Ширин,Кемал

Приятен следобед! Hug

# 233
  • Пазарджик
Привет момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Като няма ново и това е добро.

Стара/нова снимка

Туба на ревю на приятеля си Raşit Bağzıbağlı

С майката на Рашит

# 234

Гуга  Hug привет!  Hug Появявай се по-често, моля!
Злати  Hug не позна, снимката е на Елифче... Laughing

Лека нощ!  Hug

# 235
Среднощен привет, дружки

Днес от задачи в реала - майстори + гости след това, не можах да с включа с отговор на загадките от ЛинкаHug Мислех си, че Елифче е на 2-та снимка, ама ти вече си дала верния отговор

Тази снимка няма да ви питам от къде е  Wink защото ми се струва да е нова Whistling

Tuba Georgian Fans‏ @TubaGeoFans  33m
with fans at Akasya AVM Istanbul.

Поне  знаем, че е в Истанбул Whistling
Потърсих да видя какво е това Akasya AVM Istanbul. Оказа се, че е огромен търговски център или по нашенски - МОЛ Flutter
Скрит текст:

Гуга Hug радвам се, че си наминала насам
Злати Hug независимо от ангажиментите си успяла да дадеш отговори на анкетата сложена от Линка Heart Eyes

Да ви попитам и аз Wink Сещате ли се от коя серия на ДК е тази сцена с "Gel"? Flutter Като я гледам пред погледа ми изпъква другата сцена с Gel и ездач. Предполагам, че няма нужда да ви казвам за коя става въпрос smile3502

Като продължение на сложеното от Вичи Hug като пожелание за деня аз ви слагам тези мисли за начало на новата седмица  newsm03

Не позволявайте поведението на другите да нарушава вътрешния ти покой
Далай Лама

Никой не е по-висш.
Никой не е по-низш.
Но пък и никой не е еднакъв с другите.
Хората са просто уникални, несравними един с друг.
Ошо

С нашето уникално момиче ви пожелавам лека нощ Sleeping

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 02:51 от kanti

# 236
Здравейте Hug
Канти HugЗа попадението-новата снимка. smile3501
Момичета HugБлагодаря ви за всичко.
Гуга HugПочесто ни навестявай.
Днес хванете вярната посока, последвайте мечтата си и намерете поне 100 причини да се усмихнете на живота!
Пожелавам Ви един невероятен, светъл, топъл и цветен ден, изпълнен с красиви моменти и добри приятели, с които да ги споделите ! Успешна нова седмица !

За анкетата
Познай партньора...
1-Ийит Йозшенер...
2-Деврим Якут...

Познай героината(само да не се изложа точно тук) Laughing
1.Елиф
2.Хасрет

Познай героите....
Ръфат,Джесур,Корхан,Сюхан,Ширин,Кемал
Дано не съм сбъркала.

Бъди готов да се разделиш със старите, негативни убеждения. Те са само мисли, които запречват пътя ти. Новите ти мисли са позитивни и носещи удовлетворение.
Поучи се от миналото и го остави зад себе си. То не може да бъде променено. Живей в настоящето.

Успешна нова седмица,дами bouquet и бъдете нащрек за новини. Joy Joy

# 237
  • Русе
Добро утро!  Hug

Момичета  Heart Eyes, липсвахте ми тези дни, ама...  Wink отделих си още един уикенд за морско приключение, а не успях да се обадя и да предупредя, заради малкото ми време в петък вечер, което естествено нямаше как да не посветя на излезлия фрагман за сезона на ''моят'' АСК ( знаете, какво е да чакаш нещо такова и да получиш - видео, кадри, коментари с дружки  Wink)

Линка  Hug без да искаш си ме усетила, че съм ваканционна, толкова добре се познаваме вече  Heart Eyes

Интересни неща сте събрали за двата дни  bouquet, докато ме е нямало, дори и нови снимки сте открили - една от стара фотосесия и друга наистина нова с фенове - Благодаря  bouquet за всичко  Simple Smile

А сега да ни е хубав и много успешен последният августовски понеделник  Peace

# 238
Добро утро! Hug Hug Hug

Цитат
Злати  Hug не позна, снимката е на Елифче... Laughing
Линка Hug,аз се застраховах предварително,че може да сгреша!  Embarassed Laughing

Канти Hug,пуснала си ни новата снимка! newsm10

Вичи Hug

Приятен ден и лека нова седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

ПП И Цвети Hug е наминала! thumbsup

# 239
Здравейте, момичета!  Hug

Днес нашата отново е по страниците на пресата
Цитат
Опять о Тубе...
Какая- то арабская фанатка увидела в аэропорту Тубу и Умута и начала фотографировать Тубу. Они якобы возвращались из Нью-Йорка. Увидев , что её фотографируют, Туба в панике подошла к фанатке и потребовала чтобы она удалила фото с телефона. После Туба возвратилась к своим чемоданам, но поклонница снова подошла к ней и спросила её::"Ты ОНА"? В этот момент Умут подошёл к фанатке и сказал что она не Туба. Туба вмешалась в ситуацию, подошла к женщине и долго разговаривала. Затем она взяла у поклонницы телефон и отдала Умуту, чтоб он их сфотографировал с этой женщиной и её с двумя детьми. После инцидента, они покинули аэропорт Ататюрк на машине, которая их ожидала...
http://www.magazinduayeni.com/haber/31830/tuba-buyuku..
Перевод - Aida Rauf для https://vk.com/kivanctuba
Не ми се вярва тази история да е вярна, по две причини
1. Умут бей е под следствие, какви са тия разходки напред-назад по света? Нещо не е баш така...
2. Вчера се появи снимка на Туба от някакъв МОЛ - Канти  Hug снощи я е сложила.
Среднощен привет, дружки

Днес от задачи в реала - майстори + гости след това, не можах да с включа с отговор на загадките от ЛинкаHug Мислех си, че Елифче е на 2-та снимка, ама ти вече си дала верния отговор

Тази снимка няма да ви питам от къде е  Wink защото ми се струва да е нова Whistling

Tuba Georgian Fans‏ @TubaGeoFans  33m
with fans at Akasya AVM Istanbul.

Поне  знаем, че е в Истанбул Whistling
Потърсих да видя какво е това Akasya AVM Istanbul. Оказа се, че е огромен търговски център или по нашенски - МОЛ Flutter
Скрит текст:

Гуга Hug радвам се, че си наминала насам
Злати Hug независимо от ангажиментите си успяла да дадеш отговори на анкетата сложена от Линка Heart Eyes

Да ви попитам и аз Wink Сещате ли се от коя серия на ДК е тази сцена с "Gel"? Flutter Като я гледам пред погледа ми изпъква другата сцена с Gel и ездач. Предполагам, че няма нужда да ви казвам за коя става въпрос smile3502

Като продължение на сложеното от Вичи Hug като пожелание за деня аз ви слагам тези мисли за начало на новата седмица  newsm03

Не позволявайте поведението на другите да нарушава вътрешния ти покой
Далай Лама

Никой не е по-висш.
Никой не е по-низш.
Но пък и никой не е еднакъв с другите.
Хората са просто уникални, несравними един с друг.
Ошо

С нашето уникално момиче ви пожелавам лека нощ Sleeping

Туба снощи сигурно е тичала до МОЛ-а от летището... Mr. Green.
Но ако ме питате мен, аз бих искала да е истина, защото напълно споделям това мнение:
Цитат
Elena Milyutina
Туба - отличный пример для всех женщин, не только мусульманских. Женщинам во всем мире приходится доказывать свое право на принятие решений за свою жизнь и бороться со стереатипами, которые навязываются нам обществом и мужским миром.

Нашата се очертава като лошото добро момиче на турското кино!  Wink Mr. Green Laughing

И малко нови колажи от ДК, феновете са неуморни. Така е, като няма нов проект!  Simple Smile

Хубав ден ви желая! Hug
Успешна последна седмица на август 2017! Hug

Общи условия

Активация на акаунт