Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Неделя е и...  Wink аз си поспах повечко, дали пък това от Канти  Hug не ми помогна да заспя така спокойно и непробудно до късно сутринта  Laughing
Май наистина има магическа сила метлата  Peace  Simple Smile

Последните дни жълтурковците съвсем изгубиха мярата, ама... като има стадо да ги следва...  ooooh!

Предлагам Wink поне ние да не се занимаваме с глупостите им и да ги поглеждаме само лекичко  hahaha да не би да пропуснем и нещо истинско покрай измишльотините.  Peace

Нашето момиче има нужда от хубави емоции и преживявания, така както и всички хора, затова нека ги получава в огромна доза, за да компенсират чернилката, която със сигурност я тормози вече от месеци.
Нека е щастлива, както тя си го усеща. Има си дечицата, които обожава, а другото... никой не знае със сигурност кой и как и е нужен, има ли, няма ли мъж до нея - това не е важно за масите...  Peace

А и кой друг актьор или актриса може да се похвали с такъв подарък...  Simple Smile - книга написана от фен за обичта към любимеца му  Peace

Хубава да е неделята за всички!  Peace

# 301
Здравейте, момичета!  Hug
Да повторя и аз красивата нова - стара снимка. Интересно кой ги пуска сега. Ясемин? Мерве?  newsm78

Днес още нямаме компромат, или поне аз не видях преведен такъв из руските форуми.
Неприятно е да пишат такива неща, истина или не, но е ясно на всички, че на нашите географски ширини ако си подадеш главата над другите - веднага ти я отрязват!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За посредствените актриси и актьори, които не заплашват никого, пишат, разбира се, само добро!  Mr. Green
Както и да е. И това ще мине, казва мъдрецът!  bowuu

Желая на всички хубав ден, че при нас вече е прохладно и валежно, усетихме дъха на есента...
По едно кафе, вече за сгряване!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 302
Здравейте Hug
Цвети HugЗлати HugЛинка Hug

Надин Hugви изпраща"Поздрави в темата"

Цитат
Vera Shagirova
Сколько сил потратила природа,Создавая женщину на свет!?Что вложила природа В этот тончайший силуэт?Безмятежность летнего рассвета,Чистоту холодного ручья, Теплоту солнечного света.Буйство разъяренного вулкана И непредсказуемость грозы!

Цитат
♥TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БУЙУКУСТУН♥/ЕЁ ПАРТНЁРЫ
Арабская крупнейшая телекомпания MBC: «О, Боже, прекрасная Туба Буйукустун, Муза, красивая и всегда великолепна. Готовится встретить Вас с новым проэктом "Смелый и Красивая" в роли Сюхан. Успешная актриса войдёт в Ваши семьи с совершенно новым имиджем, короткая стрижка, как всегда красивая и удивительно утончённая.

Хора,недейте така,сега жълтурковците ще видят, от кой пръст на краката си не са вадили новини и ще изсмучат някоя шок,  шок новина . Joy Joy Joy

Приятен следобед,дами bouquet

# 303
Привет! Hug

Цвети HugЛинка HugВичи Hug

Благодаря за поздрава от Надин Hug

от ТТ

https://twitter.com/elifsudearal21/status/904214787520954368
Цитат
Gözleri saçları masumiyeti her daim cool duruşu güzelliği...
Красота её глаз, волос, невинности, всегда прекрасной осанки

Хубав следобед! bouquet

# 304
  • Русе
Надин  Hug добре си ти... и поздрави изпращаш...  Simple Smile благодарско  Peace

Вичи, Злати  Peace нека пишат -  Wink тя, Туба да се върне на екран с поредна успешна серия... а дали ще са снимки, филм или сериал - винаги е било харесвано от едни или други, неуспешни досега - не помня.  Peace

А и ненапразно има толкова желани партньори за нея  Wink

Но кой ли ще спечели тази битка?  Wink

# 305
Здравейте в лежерните часове на неделния следобед, дружки

След излялия се дъжд преди обед сега при нас е топло и слънчево newsm68

Мисля, че времето и часът са подходящи за по едно коктейлче  Whistling Или нещо по-така  Flutter

Скрит текст:

Линка Hugвчера забравих да ти кажа, че софиянки сме винаги готови Party
Надявам се поне днес жълтурите  да си починат
Злати Hug мерси за поздравите от Надин Хубаво е, когато се видим на живо, нали Peace
Вичи Hug, Цвети Hug, Злати Hug радвам се, че материала за метлата ви се е харесал

Сега съм ви приготвила нещо по-различно. С малки изчисления ( грижа се все пак да не заспите Wink), отпивайки си коктейлче, да изчислите какъв е символа на вашето име и какво разкрива той за вас smile3502
Скрит текст:
Името на човек предопределя неговите характер и съдба. Или поне това проповядват в много древни култури.
Индианците например са кръщавали потомците си с имена на животни, природни стихии и растения, защото вярвали, че техните символи ще оставят силен отпечатък върху личността на детето. И до днес се смята, че всяко име отговаря на даден символ, макар и той все по-рядко да намира мястото си в нашата култура.
За да разберете, какъв е символът на вашето име и какво разкрива той за вас, според древните вярвания, е нужно само да съберете числата на отделните букви, като следвате таблицата и после да редуцирате резултата до едноцифрено число.

Пример: Виkтория = 4 + 6 + 2 + 2 + 3 + 6 + 6 + 6 = 35 = 3 + 5 = 8
Кон
Хората, чието име носи символа на коня, се отличават с една загадъчна непримиримост и непокорство. Те винаги се бунтуват срещу несправедливостта, лъжата, тиранията и последното, което могат да направят е да седят и да гледат безучастно. Обожават живота и свободата, за тях тя е най-ценното им богатство. Но това съвсем не означава, че не са способни да създадат семейство, напротив. Просто са от онези хора, които никога няма да направят нещо необмислено заради моментна прищявка. Когато решат да свият гнездо и да се установят, обикновено го правят завинаги. Но, ако се опитате да им налагате собствените си ограничения или да ги вкарате във вашите релси, ще ги загубите.
Змия
Може би очаквате да ви кажем, че тези, чието име носи символа на змията, са зли, опасни и фатални, но това не е точно така. Всъщност, те са строги, но много справедливи. Никога не нападат, ако не са били наистина предизвикани. Отличават се с изключително добре развита интуиция и бързина на мисълта. Мразят застоя и страдалчеството. От тях едва ли ще чуете да се оплачат, че нещо им тежи, няма да ги видите и да се самосъжаляват. Това е против природата им. Много борбени и пробивни личности, които са способни да се адаптират към всяка новост.
Слон
Мъдрост, чувственост и блестящ ум – това са думите, описващи най-добре хората, носещи име, чийто символ е слон. Отличават се със своята харизма и чар, винаги печелят симпатията на околните. Не си падат по празните приказки, предпочитат действията. Обикновено са добронамерени и много чистосърдечни, но ако ги предадете, обидите или пък още по-зле – ако нараните техен близък, са способни да минат през вас без да им мигне окото. Това са истински хора на честта.
Котка
Личности, които притежават уникална гъвкавост на съзнанието. Доста често това са и едни от най-успелите хора, защото природата ги е създала така, че винаги да надушват начина и средствата за успех. Понякога изглеждат потайни и замислени, но това е защото са доста предпазливи. Те са и отлични анализатори. И докато вие още се опитвате да разгадаете какво се върти в главата им, те вече знаят що за човек сте само по начина, по който държите чашата си.
Орел
Гордост, чест и гениалност – това са хората – орли. Според индианските вярвания, орелът е един от най-великите символи, защото лети най-близо до Върховното Същество (Уакан-Танка, Слънцето, Творецът, Старецът, както го назовават в различни индиански езици). Именно затова и неговите пера служат за направата на бойния накит на много племена. Във Фън Шуй пък орелът е символ на остро духовно зрение. Личностите, носещи в името си знака на тази велика птица, са родени лидери. Те са непреклонни, силни, страстни, понякога властни и природно интелигентни.
Делфин
Келтите свързват символа на делфина с лечебната сила на водата, чистата любов и здравото приятелство. Според вярванията, хората носещи имена, покровителствани от делфина, са едни от най-честните, мили и чистосърдечни личности. Те са изключително привлекателни и успяват да заразят всички със своята харизма. Приветливи и много усмихнати. За римляните, делфинът е бил символ на спасението, защото напътствал моряците в откритите води. И до днес се смята, че хората – делфини са Божи пратеници, които имат мисия да възстановяват хармонията на Земята.
Лисица
Хитри и много находчиви личности. Тези хора имат уникалната дарба да оцеляват във всякакви ситуации. Каквито и несгоди и изпитания да им поднесе животът, те някак винаги намират сили да се съхранят и да продължат напред. Във някои култури, лисицата е смятана за посредника на Бог между живите и мъртвите. В Китай тя е символ на богатство и мощ.
Прилеп
В много култури, прилепът е най-черният символ, защото вещае нещастие, тъмнина и смърт. Но за древните гърци и някои африкански племена, прилепът е свещен знак на майсторското ораторство и бистрия ум. Около хората, носещи име, чийто символ е прилеп, витае една тайнственост, която понякога може са бъде фатална. Те са много обаятелни натури и винаги печелят интереса на околните. Предизвикват респект и уважение, но понякога изглеждат и доста строги и дори студени. Истината обаче е, че за каменните им лица се крие една уникална чувственост, която обаче само те решават на кой да разкрият.
Куче
Кучето е символ на вярност, лоялност и доброта. Хората, чието име е покровителствано от кучето, са изключително всеотдайни личности. Те са прями, честни и доблестни. Не си падат по мръсните игрички, лицемерието и подмазването. Предпочитат да загубят с достойнство, отколкото да спечелят нечестно. Също така, предпочитат да кажат истината, каквато и да е нейната цена за тях, вместо да излъжат, за да си спестят неприятностите.

http://evolife.bg/kakyv-simvol-nosi-imeto-ti/

ПП. Да ви кажа, че В-то са го пропуснали в таблицата. Но от примера се вижда, че е 4 Peace
Да ви кажа за Туба какво показа Peace
Лисица
Хитри и много находчиви личности. Тези хора имат уникалната дарба да оцеляват във всякакви ситуации. Каквито и несгоди и изпитания да им поднесе животът, те някак винаги намират сили да се съхранят и да продължат напред. Във някои култури, лисицата е смятана за посредника на Бог между живите и мъртвите. В Китай тя е символ на богатство и мощ.

Приятен остатък от деня!

ПП. Цвети Hug наминала си докато слагам коктейлчетата

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 17:31 от kanti

# 306
  • Русе
Канти  Hug тук сме де и коктейл щом има и задачка за решаване  Wink
Ама... има и проблем  newsm78 не знам как изчисли на Туба, че има два пъти буква ''Б'' , а липсва ''В'', което на мен ми трябва, та... аз се обърках кое  Thinking да избера за мен и кое  hahaha да оставя на Туба  Joy Joy Joy

# 307
Канти  Hug тук сме де и коктейл щом има и задачка за решаване  Wink
Ама... има и проблем  newsm78 не знам как изчисли на Туба, че има два пъти буква ''Б'' , а липсва ''В'', което на мен ми трябва, та... аз се обърках кое  Thinking да избера за мен и кое  hahaha да оставя на Туба  Joy Joy Joy

Цвети Hug значи Б е 2. 4-ката за Б всъщност е за В-то Peace

# 308
  • Русе
Канти  bouquet благодаря ти за подсказката  Wink така с тази четворка -  hahaha въртях , смятах и пак до нея стигнах  Joy Joy Joy и... котката си е котка  Wink

И лисицата е хубава, ама... и моето си ми харесва  Simple Smile

# 309

О, тука много готино!  Laughing
Аз съм Змия и съм горда от това. Май за всички хубаво пише. Създателите са положителни личности!  Joy
Скрит текст:
Змия
Може би очаквате да ви кажем, че тези, чието име носи символа на змията, са зли, опасни и фатални, но това не е точно така. Всъщност, те са строги, но много справедливи. Никога не нападат, ако не са били наистина предизвикани. Отличават се с изключително добре развита интуиция и бързина на мисълта. Мразят застоя и страдалчеството. От тях едва ли ще чуете да се оплачат, че нещо им тежи, няма да ги видите и да се самосъжаляват. Това е против природата им. Много борбени и пробивни личности, които са способни да се адаптират към всяка новост.

Гледах едно клипче от КРА и пак се изумих как добре я разбираше Енгин. Някак съгласувано беше, страхотен синхрон имаха. Но пък открих други неща, които не ми харесаха. Ама на мен не може да ми се угоди, така че спирам до тук. Joy

Надин  Hug стига с това море, тук е хладно вече. Чакаме те. Едно поздравче за всички, от певец, когото харесвам. Оказа се, че има песен - 3-ти септември!  Laughing

Приятна вечер!  Hug

# 310
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти HugБлагодаря ти за същността на името.Точно е.

Нека всеки един от вас бъде изпълнен с любов, радост и щастие. Всеки да отрие това, което търси и да получи това което желае.
Прекрасен ден! 🌹 Успешна и щастлива седмица!

Трудностите ,това не е наказание за миналото, а изпитание заради бъдещето.

Позначение на името съм слон,Точно е.
Цитат
Слон
Мъдрост, чувственост и блестящ ум – това са думите, описващи най-добре хората, носещи име, чийто символ е слон. Отличават се със своята харизма и чар, винаги печелят симпатията на околните. Не си падат по празните приказки, предпочитат действията. Обикновено са добронамерени и много чистосърдечни, но ако ги предадете, обидите или пък още по-зле – ако нараните техен близък, са способни да минат през вас без да им мигне окото. Това са истински хора на честта.
Линка HugБлагодаря ти за поздрава.

Притча
Хората са различни.

А има и хора - Диаманти. Вглеждаш се постоянно в тях и всеки път откриваш нещо ново – няма значение хубаво или лошо. Просто ги гледаш и се възхищаваш

Скрит текст:
Има хора - Библиотеки. От тях винаги може да се научи нещо ново, те винаги са отворени към нови хоризонти на знания.
Има хора - Лабиринти. Те са непредсказуеми, никога не можеш да предвидиш какво те чака с тях зад ъгъла, какви завои ще пресекат отношенията ви, но колкото по-сложна е загадката, толкова по-интересен е процесът на разгадаването й.
Има хора - Зелени Долини. С тях е леко и безметежно, всички проблеми и несгоди остават встрани и поне за минута можеш да забравиш, че зад прозореца е мрачно и вали, а мивката е пълна с мръсни съдове.
Има хора - Ветрове. Днес са тук, утре там, нищо постоянно и устойчиво не можеш да очакваш от тях, никъде не се задържат достатъчно дълго.
Има хора - Фоейерверки. Те пламтят и ти носят усещане за празник, за живот на пълни обороти. Бъди щастлив, че ги има, защото времето лети бързо!
Има хора – Цветя. Те са крехки и раними, с тях трябва да бъдеш много внимателен, да ги пазиш и защитаваш. Но тази крехкост крие и прелест – позволява ти да се чувстваш силен.
Има хора - Скали. С тях винаги си сигурен, че има на кого да се опреш в труден момент.
Има хора - Бездни. Знаеш, че ще завърши зле, но те теглят, теглят, да протегнеш ръка и да ги достигнеш.
Има хора - Библиотеки. От тях винаги може да се научи нещо ново, те винаги са отворени към нови хоризонти на знания.
Има хора - Лабиринти. Те са непредсказуеми, никога не можеш да предвидиш какво те чака с тях зад ъгъла, какви завои ще пресекат отношенията ви, но колкото по-сложна е загадката, толкова по-интересен е процесът на разгадаването й.
Има хора - Зелени Долини. С тях е леко и безметежно, всички проблеми и несгоди остават встрани и поне за минута можеш да забравиш, че зад прозореца е мрачно и вали, а мивката е пълна с мръсни съдове.
Има хора - Ветрове. Днес са тук, утре там, нищо постоянно и устойчиво не можеш да очакваш от тях, никъде не се задържат достатъчно дълго.
Има хора - Фоейерверки. Те пламтят и ти носят усещане за празник, за живот на пълни обороти. Бъди щастлив, че ги има, защото времето лети бързо!
Има хора – Цветя. Те са крехки и раними, с тях трябва да бъдеш много внимателен, да ги пазиш и защитаваш. Но тази крехкост крие и прелест – позволява ти да се чувстваш силен.
Има хора - Скали. С тях винаги си сигурен, че има на кого да се опреш в труден момент.
Има хора - Бездни. Знаеш, че ще завърши зле, но те теглят, теглят, да протегнеш ръка и да ги достигнеш.
А има и хора - Диаманти. Вглеждаш се постоянно в тях и всеки път откриваш нещо ново – няма значение хубаво или лошо. Просто ги гледаш и се възхищаваш.
Вижте и как ще определите хората ,които са около вас

Успешна нова седмица,дами bouquet

# 311
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug дано наистина тази седмица, която започва да е наистина много успешна и заредена с много положителна енергия!  Peace

А понеже снощи съм пропуснала да сложа и какво точно излезе за моята КОТКА  Wink

Цитат
Котка
Личности, които притежават уникална гъвкавост на съзнанието. Доста често това са и едни от най-успелите хора, защото природата ги е създала така, че винаги да надушват начина и средствата за успех. Понякога изглеждат потайни и замислени, но това е защото са доста предпазливи. Те са и отлични анализатори. И докато вие още се опитвате да разгадаете какво се върти в главата им, те вече знаят що за човек сте само по начина, по който държите чашата си.

... ами писах, че ми харесва, но... не го показах  Wink, та наваксвам. Дано и да познават де  Wink - все още има време и да успея  Laughing

Хубав ден на всички да е!  Hug

# 312
Добро утро! Hug Hug Hug

Тъй като тази седмица покрай празниците не излъчиха летни сериали,а аз нали захванах ''Да обичаш на инат'' с Джан Яман( сега го гледам в Пълнолуние,та загледах  предишния му сериал  Laughing),и го ударих ударно с гледането! Laughing Laughing Laughing

Канти Hug,благодаря за символите!Направих теста още вчера Wink,сега да го пусна! Peace
Скрит текст:
Кон
Хората, чието име носи символа на коня, се отличават с една загадъчна непримиримост и непокорство. Те винаги се бунтуват срещу несправедливостта, лъжата, тиранията и последното, което могат да направят е да седят и да гледат безучастно. Обожават живота и свободата, за тях тя е най-ценното им богатство. Но това съвсем не означава, че не са способни да създадат семейство, напротив. Просто са от онези хора, които никога няма да направят нещо необмислено заради моментна прищявка. Когато решат да свият гнездо и да се установят, обикновено го правят завинаги. Но, ако се опитате да им налагате собствените си ограничения или да ги вкарате във вашите релси, ще ги загубите.

Линка HugВичи HugЦвети Hug,за всичко споделено от вчера и днес! bouquet bouquet bouquet

При нас не падна и капка дъжд! Peace

Хубав топъл ден и лека нова седмица! bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 09:07 от Zlatina3

# 313
Привет, момичета, в понеделник!  Hug

Днес разбрах, че журналюгите знаят какво си говорят семействата, дори когато са в Америка, и любовните двойки, когато са сами и никой не ги наблюдава.
Това свойство имат и някои съселяни на моя приятелка, която, когато се ожени преди години, ми сподели
„Най-странното от всичко беше, когато една комшийка дойде да ме поздрави и каза - Пък ние снощи ви видяхме да си говорите през портата, той ти каза така, ти му отговори така, и беше толкова убедена, че знае точно разговора, че като отрекох всяка дума, ми вика - ти не ме разбра, знам, че е така, видях с очите си! “  Joy Joy Joy
Невероятни са хората и няма да спрат да ме учудват!  Laughing

В един руски форум правят изследване

Цитат
Кому из отцов отдаете своё предпочтение?
Ахмет Денизер
Тахсин Корлудаг
Эрол Текинер
Бурхан Немутлу
Ихсан Козжиоглу
https://vk.com/club143398602
Аз гласувах, но първо да чуя вас.

Хубав ден на всички!  Hug
Успешна нова седмица!  Hug

# 314
Привет! Hug Hug Hug

Цитат
Аз гласувах, но първо да чуя вас.
Линка Hug,и аз бях гласувала!Резултатът на болшинството съвпада с моя-предпочитанията ми са за Ихсан бей! Wink

Общи условия

Активация на акаунт