Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 963
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета и от мен

Днес е Ден на Истината - Вичи Hug

Но и една птичка от ятото има РД Heart Eyes
smile3510 Гуга, Честит Рожден Ден! Освен здраве ти пожелавам и късмет във всичките ти начинания и много щастливи мигове с любимите ти хора!
Цветя за теб от Хасрет и Сю Heart Eyes

И музикална наздравица, която знам, че ще ти хареса  cheers

Гуга  Hug весел празник!  Party

Линка Hug днес май ти е ден Heart Eyes Нова снимка на Туба си хванала още гореща.
Тя е от това видео Peace

https://twitter.com/Reno10o/status/913339972110946304

Няколко гифчета така, че да я виждате Peace

Надин thumbsup хареса ми мерната единица Т и критериите съобразно нея Laughing

Злати Hug, Цвети Hug успяли сте да наминете сабахлем

Днес е и деня на ДК Peace

Хубав ден!

ПП. Малей, докато правя гифчетата и вие сте изписали станичката Flutter Ама няма да трия Crossing Arms
Баги Hug

# 616
 Здравейте Hug

Туба: - Здравствуйте!
Журналист: Добрый день, как вы, Туба-ханым?
Туба: Спасибо, как вы
Журналист: Спасибо, вы назначили дату свадьбы с Умут-беем?
Туба: Доброго дня, до свидания.

Добре им отговори,лека работа и довиждане на журналята.

Гуга HugЧестит празник,много здраве и много положителни емоции за теб и всички около теб. newsm51

Вахтанг Кикабидзе - "Виноградная косточка"

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 14:52 от vdleri Вичона

# 617
  В момента четат темата 7 потребители и пет гости. Гуга, вероятно е заради твоя рожден ден Hug Здрава, щастлива и много обичана bouquet

П.П. Не участвам в разследването, щом и за себе си сбърках Embarassed Пък Надинкова с този залог направо ме изхвърли Stop Бива ли да си прибера парите? Party

# 618

Цитат
И този наш партньор не го познах - вие познахте ли го? Smile

Линка Hug,как пък не го позна! Wink

Тамер Левент във втори сезон на Истанбулска невеста!Утре вечер ще се появи в епизода! Peace

ето и друга.....

Канти Hug,за гифчетата! bouquet

# 619
След снимката и видеото се е появило и вече е разкостено на стопкадри и гифчета Laughing

Дано Туба запази тази дължина на косата си - страхотно й стои.
Не знам защо за балсамите и шампоаните все избират дълги коси, които се веят еднакво, а гъстотата им не личи толкова. Каква по-добра реклама за гъста коса от тази:

Излязоха и филмите, които ще се прожектират на Синелибри с кратка анотация и трейове. ЧИ е в конкурсната програма. Май още няма програма.
http://www.cinelibri.com/filmi/
Промофотката:

Треят си го знаем и няма още превод на бг.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=54&v=ViOzPFOs8vw

# 620
След снимката и видеото се е появило и вече е разкостено на стопкадри и гифчета Laughing

Не знам защо за балсамите и шампоаните все избират дълги коси, които се веят еднакво, а гъстотата им не личи толкова. Каква по-добра реклама за гъста коса от тази:

Излязоха и филмите, които ще се прожектират на Синелибри с кратка анотация и трейове. ЧИ е в конкурсната програма. Май още няма програма.
Промофотката:

smile3521 newsm10 smile3521
Макар, че всякак ѝ отива.  newsm03

Дали не замислят нов проект с Ясемин?  newsm78
Хем ми се иска, хем при това обилие от еднотипна продукция, се чудя дали си струва да се морѝ. Laughing

# 621
  • Пазарджик
 newsm03 Мили момичета - Вичи  Hug Канти  Hug Баги  Hug Злати  Hug Сабина  Hug Линка  Hug

Цвети  Hug Надин  Hug благодаря за поздравленията и пожеланията, за цветята и музиката!

Направихте празникът ми топъл, светъл, усмихнат и щастлив. Хубаво , много хубаво е да имаш приятели

като Вас. Благодаря!!!

Наздраве!

# 622
Ruzgarin Hatiralari -

- няма много реплики. Доста тъжен.

# 623
Среднощен привет, момичета  wavey

Промофотката:

smile3521 newsm10 smile3521
Макар, че всякак ѝ отива.  newsm03

Дали не замислят нов проект с Ясемин?  newsm78
Хем ми се иска, хем при това обилие от еднотипна продукция, се чудя дали си струва да се морѝ. Laughing
Баги, Линка smile3521 newsm10

Колкото до нов проект - аз лично нямам нищо против. А ако е нестандартен за още по-досбре Whistling

Ruzgarin Hatiralari -

Браво, Саби smile3501 Откри го  newsm10

Разчитам на теб да откриеш и ТР Peace
Сега се надявам подругите да го преведат Praynig Не вярвам да има бг превод. А може и някой да ме опровергае Rolling Eyes

Един материал от нета, който ми хареса. Предполагам, че и на вас също ще ви е интересно и полезнода го прочетете Peace
Казвайте си тези 3 неща всеки ден
Скрит текст:
Всеки човек е архитект на своята съдба. Поради това е важно да умеете да използвате най-силното оръжие: собствения си глас.

Този вътрешен глас ще ви помага да формулирате план и да „удавяте“ външните гласове, от които струи критика и негативизъм.

Вашият глас притежава силата да стимулира вашата увереност и заедно с това ви проправя път сред неуспехите и върховете в живота.
Бъдете честни със себе си. Вашият глас звучи ли в синхрон с негативния тон на съмняващите се? Ако отговорът е да, трябва да препрограмирате начина си на мислене.

Предлагаме ви да си казвате 3 неща всеки ден. И така до края на живота ви.
1. Направи го сега
Отлагането е като потъващ пясък. Ако свикнете с него, ще попаднете в неприятен капан. Всеки път ще търсите извинение. Така накрая ще се сбогувате с мечтите си.
Ако постоянно си казвате, че е ок да не правите нищо, следователно ще постигнете нищо. Вместо това позволете на вътрешния си глас да ви мотивира – от ранни зори до късни вечери.
2. Заслужавам това
Хората, които позволяват на мечтите им да се изплъзват, обикновено смятат, че не ги заслужават.
Ако сте от тях, спрете да се заблуждавате. Успехът не е само мечта, вие го заслужавате.
3. Знам, че мога
Страхът от провал, включително невъзможност да се възстановите след провал, е едно от най-големите препятствия по пътя към успеха. Можете да го преодолеете чрез вътрешния си глас.
Всеки има страхове. Ако им позволяваме обаче да ни парализират, те ще ни осигурят ежедневие, характеризиращо се с посредственост и отчаяние. Преодоляването на страх не се случва за една нощ. Може да се изискват допълнителни ресурси. Въпреки това трябва да положите усилия да ги отстраните от пътя си.

Лека нощ!  Sleeping

# 624
  • Русе
Среднощен привет!  Hug

Докато се прибера и огледам къде какво, а и нали имам серия с превод всяка вечер, та... станало време за сън  ooooh!

Ама пък имам навик, тогава да огледам за последно и... разбрах, че днес са коментирали Туба и Умут в предаване по СТАР тв. И ми изглежда в положителна насока, не оплюващо и гадно, та...

Цитат
Где то с минуты 67:51 - 69.39 грят о Тубе))

Очкарик,: ну давайте о Тубе с Эвиргеном поговорим. Их уже спрашивают о дате свадьбы. Потому что пришло время. Их видели лицом к лицу, рука в руке, на свадьбе у Ичалы, потом в Париже прогуливались, в Стамбе довольно часто видят..
Серенгиль: Да они не расстаются. Видно что любят др друга. И правильно что перестали скрываться. Туба давно разведена, Умут разошёлся с невестой и странные те люди, которые судачат мол, из-за Тубы. Как будто, Туба разрушила семью. Может они до Тубы расстались.
Очкарик: да, возможно между собой не нашли понимания..

Серенгиль: В любом случае им некого стесняться. Счастья им.
Очкарик: да конешно, пусть будут счастливы. ну а теперь, к Таркану перейдем..

Това е от https://vk.com/club143398602

П.П. Канти  Hug докато си пускам поста и излезе твоят и... сепнах се като виждам поздрава, който написах, ама...  ooooh! на друго място  Laughing, та докато осъзная, че просто сме използвали един и същ и двете и ми стана смешно.  Peace

# 625
Среднощен привет и от мен!  Hug
Когато има, има...
Цвети  Hug е сложила основното за предаването. Ето още един превод. И къса версия на предаването. На Туба и Умут са отделили цели 2 мин. Mr. Green
Явно на тези водещи не са им толкова интересни. Laughing
А и на форумните преводачи явно не са интересни. Twisted Evil
И не идват да ни сложат бълг. превод.  Mr. Green
За какво да превеждат - няма пикантерия... Mr. Green
Скрит текст:

На передаче «Duymayan Kalmasın» говорили о Тубе Буйукустун и Умуте Эвирген.
Их часто видят вместе то на свадьбе, то в Париже, то в Стамбуле и задают вопросы о свадьбе...
Туба и Умут взрослые и свободные люди, они любят друг друга, чувствуют себя хоршо и я не понимаю когда некоторые люди критикуют это. Всем известно, что Туба давно жила отдельно от мужа. Когда начались отношения с Умутом, она уже была свободной женщиной. Что касается Умута и его разногласий с невестой, поговаривают, что из - за Тубы, но эта связь скорее всего была завершена намного раньше. Умут уже был свободным мужчиной, когда начал отношения с Тубой. Так что Туба и Умут ничего предосудительного не совершили. Любовь - это не позор. Напротив, я желаю им счастья. Однако вопрос о браке - вызывает улыбку. Их увидели вместе и вдруг решили, что свадьба. Может быть для них обоих на этом этапе важна независимость? Подождём дальнейших событий...
https://vk.com/clubtuba507
И да ви сложа снимката на създателите на Даха на фестивала в Адана

Ruzgarin Hatiralari -

Сабинка  Hug благодаря за Спомените на вятъра
Не се съмнявам, че е доста тъжен. Онур си пада по точно такива. Peace
Предполагам, че Даха е още по-...
Да си подобрим настроението с една прегръдка

Канти  Hug харесаха ми 3-те неща, които трябва да си казвам. Дано не съм закъсняла.  Confused
И от мен един пост за здравето и развитието на паметта.
Скрит текст:
Упражнения, которые помогут не потерять к старости трезвый ум и ясную память

Малко красота преди лягане няма да ни навреди, само ще помогне.

Лека нощ!  Hug

# 626
Цвети Hug ами то понякога и без думи се разбираме, та камо ли за поздравите Laughing

Хубаво е, че вече фазата с оплюването на Туба е поотминало Peace Изглежда, че журналята са попреодоляли първоначалния шок-шок-шок Whistling А и вече не е толкова злободневна тази тема. На преден план излизат други теми с други герои Laughing

Ако ви се гласува за най-красива турска актриса за 2017 г - ето линк Peace

http://voteformost.net/most-beautiful-turkish-actresses-2017-poll/

ПП. Линка Hug и ти все още не си си легнала. Наистина това предаване, в което говорят за Туба и Умут не е толкова патешко жълто и за форумните бг преводачи не представлява интерес Mr. Green А от скритите - преди време ви бях слагала една част от тях. И мисля, че има ефект #Silly
Скрит текст:
Като се сетя или трябва някъде да седя и слушам нещо, което не ми е интересно си правя това с пръстите
Сега ще пробвам и някое от другите упражнения.  Whistling

# 627
Здравейте Hug
Добро утро ,приятели ! Simple Smile
Да започнем новия ден с усмивки, да го изпълним с вяра, надежда и любов! Бъдете щастливи !

Момичета HugБлагодаря ви за вчерашния позитивен ден,различните неща споделени тук,приятната музика,за всичко.
Канти HugБлагодаря ти за 3-те неща.
Линка Hugза поста за здравето
Цвети Hugза  така рекламираното предаване.

https://twitter.com/GazeteMAG/status/913516339398135810
Газетемаг ночью написал:
Ходят слухи, что Туба Бюйюкюстюн и её возлюбленный Умут Эвирген не ездили в Париж, не присоединялись к свадьбе Аджуна и Шеймы...
Говорят, что вышедшие в прессе фото к этой новости были фотошопом...

Скрит текст:
Tuba Büyüküstün ve sevgilisinin Paris'e gitmediği Acun ve Şeyma'nın düğününe katılmadığı iddiaları var....
https://twitter.com/GazeteMAG/status/913516483820613632
Medyada çıkan bu haberin görsellerininde photoshoplu olduğu söyleniyor...

Ето какво правят различните зодии, когато са ядосани...
Скрит текст:
Овен

Те са като децата - цупят се лесно

Точно като малките деца Овните се цупят за щяло и нещяло. Наумят ли си, че искат нещо, те очакват да го получат веднага. Когато не се случи, трябва да сте подготвени, че ще удрят с юмрук по масата, ще се мръщят и никакви аргументи не са в състояние да ги вразумят. Под властта на огъня, представителите на знака се палят лесно. Липсата на дисциплина, нарушаването на реда и неспазването на правилата ще стоварят гнева им върху вас. Добре, че поне им минава бързо.

Телец

Винаги и за всичко са прави

Да, не е лесно да предизвикате гнева на Телеца, но случи ли се, пазете се! Те са в състояние да разрушат всичко, което е пред очите им. В това число и вас. Телците са убедени в правотата си. Те никога не грешат и само ако се опитате да им обясните, че действат прибързано, ще видите какво значи "бърз юмрук". Когато са ядосани, представителите на знака могат да стигнат и до насилие, било и само върху масата, шкафа или вратата. Не спорете разпалено с тях, за да не се налага след това да си купувате нови мебели.

Близнаци

Имат непоносимост към идиоти

Казвате, че завивате наляво, а поемате надясно. По-добре не го правете, защото ще се изправите пред някой разгневен близнак. Колкото и да са търпеливи и да са свикнали с ролята си на посредници сред останалите зодии, Близнаците също си имат своя лимит на търпение. Това, което може да ги предизвика, е нелогичното (поне според тях) поведение. Когато са ядосани, те или ще засипят отсрещната страна с гневни думи и сарказъм, или ще отидат в другата крайност и ще накажат провинилия се с ледено мълчание. И в двата случая оръжието им е едно - думите.

Рак

Когато съм ядосан, плача

Гледате тези мили и гриживни същества и се чудите какво ли трябва да се случи, за да ви хванат в щипките си. Ами каквото и да се е случило, има голяма вероятност да е станало миналата седмица, дори преди месец или година. Раците не се ядосват лесно, но помнят дълго. Може да сте направили нещо, което да ги подразни, и те да не са го показалли. Само почакайте! Ще си получите наказанието, когато му дойде времето. Често когато е ядосан, ракът плаче, кара ви да се чувствате зле, че толкова много сте го засегнали, и бързо ви убеждава да започнете да се извинявате. Дори да занете, че сте прави.

Лъв

Не ми закачайте гривата

Ревът на лъва се чува отдалече и ако не избягате достатъчно бързо, съществото, което го е издало, ще ви застигне. Колкото по-шумни са Лъвовете, когато се ядосат, толкова по-добре се чувстват. Нали са царе, трябва да привклекат вниманието върху себе си. Най-много се грижат за репутацията си. Те са най-добрите във всичко, от всичко разбират и първото място винаги, ама винаги е запазено за тях. Опитате ли се да ги свалите оттам, те ви го връщат цял живот и после ще бъде невъзможно да оправите отношенията си.

Дева

Ще търпя и после става страшно

Те ще сдържат гнева си колкото се може по-дълго и това сдържане може да доведе дори до здравословни проблеми. После нещо на пръв поглед много банално и тривиално може да ги накара да избухнат. Точно затова често потърпевшите са невинни жертви, имали лошия късмет да са на неподходящото място в неподходящо време. Девите често се чувстват неразбрани от околните и могат или да започнат много да се обясняват за действията си, или да изберат да го карат по бързата процедура, да затръшнат вратата и да избухнат в сълзи. Театрално и демонстративно.

Везни

Гневът ми се пази в тайна

Дипломатични, мили и разбрани, не е лесно да разберете кога някоя Везна е ядосана. Те няма да се издадат и дълго ще пазят гнева си в тайна. Това обаче не означава, че той не се трупа вътре в тях. Когато чашата прелее, гневът на Везната не може да се сравни с този на никоя друга зодия. Можете да забележите как лицето им става червено и от ушите им да излиза пара, вече знаете, че се задава нещо страшно. Тихите води са най-дълбоки, но никой не трябва да е толкова неразумен да приправа до разгневен представител на знака.

Скорпион

Не вярвам в прошката

Те си мислят, че са над такива неща като гнева и през по-голямата част от времето наситина са. Когато обаче повече не могат да стоят над нещата, скорпионите гледат да стоят далече от този, който е предизвикал гнева им, защото знаят, че представляват истинска опасност за него. Разгневите ли Скорпион, той ще търси отмъщение, докато не го получи - за него няма понятие като "твърде висока цена". Важно е провинилият се да си плати. Някои не вярват в Дядо Коледа, Спорпионите не вярват в прошката. А че са ви ядосани, ще го разберете по погледа в очите им.

Стрелец

Дразниш ме, тръгвам си

Мислите си, че някой Стрелец ви е ядосан, защото ви говори гневно, но това въобще не е така. Просто представителите на знака хич не си поплюват и често си служат с хапливи забележки. Това обаче не означва, че са ядосани, Стрелците просто си имат своето мнение и искат да го изразят. Когато ги разгневите, те могат да си тръгнат. Лесно ще ви обърнат гръб и ще продължат по пътя си. Едва тогава разбирате, че всичкият сарказъм до момента всъщност е бил израз на доброто им настроение. За да не ги принудите да си тръгнат, не закачайте свободата им.

Козирог

Ще направя сцена

Практични линости, които могат да маскират гнева си зад купища работа, Козирозите също се ядосват. Те не обичат да делят приятелите си и когато усетят, че някой може и да не ги поставя на първо място в списъка си, ще намерят начин да си върнат. Не кроят планове като Скорпионите. По-вероятно е да ги видите да крещят на някой учуден потърпевш, който си няма и идея какво и защо му се стоварва на главата. Сцените, които представителите на знака могат да предизвикат, оставят шокирани дори най-близките им, които си мислят, че ги познават добре.

Водолей

Няма да ти обръщам внимание

Настроени да търсят и виждат положителното в почти всяка ситуация, Водолеите не обичат да си губят времето с гневни изблици. Трябва много да се постараете, за да може да им кипне на представителите на този знак. Те не обичат да изпускат емоциите си извън контрол. Когато обаче това се случи, ще се разкрещят и след това демонстративно ще напуснат мястото на скандала, за да можете да осмислите това, което са ви казали. Следва период, през който ще ви игнорират, и ще се наложи много да се постарате, за да спечелите отново вниманието им.

Риби

Ще си се ядосвам насаме

Не е трудно да ядосате чувствителните Риби. Душите им са лесно раними и лесно могат да избухнат. Преди да се случи обаче, те ще направят всичко по силите им, за да се реши въпросът по мирен път. Ако и това не помогне, ще избухнат, а гневът им често е саморазрушителен. От личен опит Рибите знаят колко боли, когато си наранен, затова самите те рядко нараняват другите. Представителите на знака по-скоро ще се оттеглят някъде сами, за да могат на спокойствие да изстрадат гнева си. И когато им мине, ще се върнат отново при вас.

Хубав и спокоен петък bouquet

# 628
  • Русе
Добро утро!  Hug

Изнизва се вече и тази седмица...  Wink

Канти, Линка  Hug забавни и интересни неща сте доставили  bouquet

Вичи  Hug това предаване  Wink го гледаме за втори път тази седмица, покрай любимците си - докато първият вариант си беше реклама за АСК, който вече е на СТАР тв, второто с Туба - с клюките за нея, но... ми прави впечатление положителната нагласа на водещите. Подпитват, намекват и коментират, дори и изводи правят, но някак добронамерено и не дразнят, дори в АСК варианта и се забавлявах с руския превод.

А това в пресата и за фотомонтажа...  ooooh! от дни срещам разни неща при рускините и ето, че стигна и до жълтурковците, нищо ново под слънцето  Wink - някои фенове с не приемането на реалните случки в живота на любимците си, търсят доказателства за обратното и ако се налага, дори ги съчиняват  ooooh!

Хубав ден на всички!  Peace

# 629
Добро утро! Hug Hug Hug

Саби HugКанти HugЦвети HugЛинка Hug,макар и късно снощи сте заредили темата с инфо,интересни материали и видеа!Благодаря! bouquet bouquet bouquet bouquet
Аз не бях много в кондиция,че нещо с промяната на времето кръвното и то се промени! Laughing А днес очаквам гости-деца и внучка! Laughing

Вичи HugЦвети Hug

Приятен ден! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт