Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 971
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Здравейте момичета!

Не че е много важно , но това са четирите дами от снимката.

Tülay Günal

Devrim Yakut

Tilbe Saran

Sebnem Sönmez

Ей, тази снимка направо ме удари в хазартната ми страна Embarassed Embarassed Залагам си 15-те левчета от далаверата с книгата ЧИ, че високата дама не е Деврем Якут Naughty За останалите съм съгласна Grinning
Залози се приемат и утре цял ден Wink

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 23:30 от nadine1111

# 601
Среднощен привет, момичета

И днешния ден е отминал без новини и нови снимки на Туба. Но пък в къщичката ни има какво да се види, че и да се  newsm78 човек. Особено за снимката Х с 4-те актриси Peace

Гуга Hug, Цвети Hug и вие сте споделили вашите предположония коя-коя е.
Но и аз съм на мнението на Надин Peace

Здравейте момичета!

Не че е много важно , но това са четирите дами от снимката.

Tülay Günal

Devrim Yakut

Tilbe Saran

Sebnem Sönmez

Ей, тази снимка направо ме удари в хазартната ми страна Embarassed Embarassed Залагам си 15-те левчета от далаверата с книгата ЧИ, че високата дама не е Деврем Якут Naughty За останалите съм съгласна Grinning
Залози се приемат и утре цял ден Wink

Айде и аз да взема участие в залаганията Flutter От мен актуално за сезона профилактично средство -
 по избор Whistling   Пък може да си делнем с Надин печалбата newsm08

Слагам и фотки за допълнение на тезата ми Heart Eyes
Понеже двете  - Devrim Yakut и Tilbe Saran (може и да й науча името тези дни Whistling) в ДК имат обща сцена в дома на Джес в 7 еп, но там Фю седи и  няма как да напаравя сравнението. Затова взех Сю като стандартна единица за мярка за височина  Joy  на двете

Виждаме, че Деврим и Тилбе не са особено високи, но Деврим е по-ниска от Тилбе. Peace

А на снимката с 4-те

актрисата от лявата страна на Тилбе е доста по-висока от нея. Така, че не е Деврим Naughty По височина е сходна с тази на Айда, както твърди Злати Hug, но пък лицето й 'ич не ми наподобява на  нея Thinking Но пък Злати може да я е виждала наскоро в нова визия (от преди тази за  новия й сериал)

Цитат
А Sebnem Sönmez гледали ли сме я в проектите на Туба?  newsm78
Баги Hug не сме. Разгледах й биографията. Тя е предимно театрална актриса.
Затова си правя извода, че 4-те актриси са били на някакво мероприятие свързано с театъра. Нали по времето на ДК Фю я убиха, защото актрисата имаше някакви ангажименти в театъра. Тюлай също е предимно театрална актриса.

По задачката на Надин Peace

Гюлаз - Гюнай Карачооглу и Кобра- Надир Сарабаджак

Сабинка Hug ни е информирала за номинациите за ЕММИ тази година. Да видим дали Севдата ще стигне до финала
Линка Hug днес не е наминала.  Sad

Вичи Hug с хубави мисли си дала начало на деня днес
Аз ще го завърша също с няколко в този дух Peace

Ако търсиш Мир , бъди спокоен.
Ако търсиш Мъдрост, стой в тишина.
Ако търсиш Любов, бъди себе си.

Becca Lee

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 01:46 от kanti

# 602
Здравейте Hug
Момичета Hug благодаря ви за всичко споделено през  вчерашния ден.

Нека днешният четвъртък бъде вълнуващ, цветен, и много красив за всички вас...
Следвайте ритъма на сърцето,  раздавайте усмивки, живейте за мига... и не забравяйте каквото и да правим, където и да идем, важно е онова, което носим в сърцата си...

Цитат
Не надо мне рассказывать как жить.... Мой мир не крутится вокруг убогих сплетен..... Да, я могу счастливей всех Вас быть....А иногда - несчастней всех на свете.....
За снимките с четирите актриси ,две разпознавам

Tülay Günal  Tilbe Saran

28-ми септември - Ден на Истината!
Международен ден на правото да знам !
Да кажеш истината и да разплачеш някой е много по-добре, от това да го излъжеш и да го накараш да се усмихне… !

Линка Hug wavey wavey

Хубав ден,дами bouquet

# 603
  • Русе
Добро утро!  Hug

Интересен спор се завърза  Wink около една снимка, а  Simple Smile

Аз обаче съм твърдо зад това, че ''високата'' е Деврим, дори и косата и е къса  Wink, а това, че в действителност Тилбе е по-висока... ами то си личи, че е приведена, а пък...  hahaha не им виждаме и обувките, та ако имат разлика в токовете - няма как да измерим истинската височина.  Peace

А и... да спомена, че и актрисата отпред я оприличихте на Гюнай, а то излезе, че е друга  Wink

Покрай едно кратко издирване по въпроса  Wink - Гуги ме изпрати в по-стара наша тема и...  hahaha това е нещо, което си взех от там  Joy Joy Joy

Хубав и много успешен ден да е днешния!  Peace

# 604
Добро утро! Hug

Цитат
Но пък Злати може да я е виждала наскоро в нова визия (от преди тази за  новия й сериал)
Канти Hug,знам че на пролет Айда Аксел влезе в 3-ти сезон на Пойраз Карайел,както и Илкер Аксум!Мисля,че Надин Hug,го гледаше! Wink
Ето ги тук(това открих  Laughing) Ако косата се  прибере! Simple Smile Thinking

Но както и вие сте писали за мен Деврим Якут я няма на снимката!:peace:За 4-та актриса-Шебнем Сьонмез не съм я гледала! Peace
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eebnem_S%C3%B6nmez

Вичи Hug,за деня-28! bouquet

Да се надяваме на слънце и хубав ден!Желая ви го от сърце! Kissing Heart

ПП Цвети Hug

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 09:10 от Zlatina3

# 605
  • Русе
Гуга  Hug пропуснах те, нали сме сега съюзнички  Wink в загадката със снимката, ама... поводът ти да не пропусна  Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, мила!  bouquet bouquet bouquet

Много да си здрава и щастлива!  Peace

# 606
Здравейте момичета!  Hug

Прочетох  с внимание за фестивала в България, и първата ми реакция беше „И аз! И аз!“  newsm62
После се сетих, че съм гледала ЧИ най-малко 4 пъти, един от които без субове, и дали трябва да го гледам и пети?  newsm78
Ама за компанията, може и да отида.  Laughing
Който следи за билети в София, моля да каже деня предварително, че да видя дали ще  мога. Моля! Praynig
Ако Фбей дойде, непременно ще отида!  Mr. Green
Иначе не се съмнявам, че в Русе, Варна, Бургас и Пловдив, ще могат да го гледат на място.  Peace
Прочетох внимателно материалите за фестивала, и доста се учудих, че бил единствен по рода си, след като Даха беше в Швеция? Холандия? на подобен. Баги  Hug беше сложила материали. Нямам добра памет, но тогава си помислих, че и ЧИ е правен по книга, а не е поканен. Сега си помислих същото за Даха.
Не ми хареса сайта, не разбрах за каква награда се говори и кой ще я определя? Изобщо много неясноти. Ако някой е разбрал повече, ще помоля да ни светне. Praynig

Прочетох също в руски форум, че Фбей ще прави римейк на нещо си...
Много се разочаровах. какво става? Секна му творческото вдъхновение, ли? От такива творци очаквам нови, невиждани неща, не римейки... Crossing Arms
Пък като видях, че на фестивала ще има и филм за Ана Каренина... Weary
Ще „поправят - осъвременяват“ погледа на Лев Никлаевич!? Twisted Evil
Досега не ми е харесвал филм за Ана Каренина, ама де да знаеш...
Тази страст - разрушаваща, душевната борба, опустошението... ми не могат да ги предадат като в романа. Поне за мен, де. Sunglasses

За снимката какво да кажа- хубаво разследване - аз нямам мнение.  Laughing
Нямам добра зрителна памет и не се наемам да се обзалагам, хич биля!  Embarassed
И този наш партньор не го познах - вие познахте ли го? Simple Smile

Гуга  Hug Честит рожден ден! Здраве, здраве и пак здраве ти желая!  Heart Eyes
На теб и близките ти желая успехи и щастие!  Praynig

Наздраве!  Hug

Хубав ден на всички!  Hug

# 607

Ех тази Туба, бе! За всичко става  Mr. Green : Вече и за мерна единица- Канти Hug Така де, да направим и по- красива системата Si със знак /Т/ Може да се обяснява горната снимка и така: На височина Киво е равен приблизително на 3/4 Т, или по харизма Киво= една / Joy Joy
Добро утро на компанията! Hug
Виждам, че резултата от въпросната снимка в момента е равен 2:2 Thinking Баги не я броя, защото тя само е изразила колебание Wink Май ще трябва да се включи "разследващата журналистика' на темата в лицето на Линка и Сабинка Peace Може и да се допитаме до тази фотографка. Няма начин да не знае отговора покрай мама Туба Grinning

Гуга
, Наздраве! Hug Изсипвам ти убавците от цял хор "Турецки"  Grinning Те знаят каква музика обичаш Wink

Хубав ден на всички! Hug

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 10:26 от nadine1111

# 608
  • Пазарджик
Добър, щастлив и весел ден пожелавам на всички!   Hug newsm03 love001

Цвети  Hug, Линка  Hug благодаря за пожеланията. Хубаво ми стана на душата. Щастливци са хората с добри приятели.

Надин, не мога да участвам в залагането Joy Joy Joy.

Шебнем Сьонмез съм я гледала в "Любовта обича съвпаденията". По едно време гладах всичко с Мехмет Гьонсур. Тя играе ролята на майката на Мехмет. В този филм, който повечето от Вас предполагам са гледали, участва и Айда Аксал. Шебнем Сьонмез е много дребна на ръст.

Надин  Hug, благодаря за поздрава. Чудесен!!!

# 609
Гуга  Hug весел празник!  Party

# 610
Здравейте Hug

Гуга, жива и здрава бъди bouquet bouquet bouquet

И от мене музикално-танцовален поздрав, ама класика. Руска с френско американски привкус.

Валсът е обичан в темата, а и е от типа синелибри. Нали сме на тази вълна
Анна Каренина, историята на Вронски, която ще дават на Синелибри е с Елизавета Боярска (дъщеря на М. Боярски). В ролята на Вронски е съпругът й. Честно казано ми стана интересно  да видя нейната Анна -актрисата ми стои на екрана по-скоро дръзка и енергична, отколкото нежна и деликатна, каквато е представата ми за героинята, а любопитно да видя как двама съпрузи играят страстни любовници.Скоро Надин беше сложила линк за минисериала по филма. Гледах 1ви  епизод, после ме завъртя шайбата. Тъкмо повод да го догледам или направо филма да изгледам.
Гуги ми предостави списък с екранизациите на романа. Нямах представа, че е толкова дълъг и вече вековен.
Скрит текст:
1911: Anna Karenine (1911 film), a Russian adaptation directed by Maurice André Maître.[17][18]
1914: Anna Karenina (1914 film), a Russian adaptation directed by Vladimir Gardin
1915: Anna Karenina (1915 film), an American version starring Danish actress Betty Nansen
1918: Anna Karenina (1918 film), a Hungarian adaptation starring Irén Varsányi as Anna Karenina
1927: Love (1927 film), an American version, starring Greta Garbo and directed by Edmund Goulding. This version featured significant changes from the novel and had two different endings, with a happy one for American audiences
1935: Anna Karenina (1935 film), starring Greta Garbo and Fredric March; directed by Clarence Brown
1948: Anna Karenina (1948 film) starring Vivien Leigh and Ralph Richardson; directed by Julien Duvivier
1953: Anna Karenina (1953 film), a Russian version directed by Tatyana Lukashevich
1960: Nahr al-Hob (River of Love), an Egyptian movie directed by Ezzel Dine Zulficar
1967: Anna Karenina (1967 film), a Russian version directed by Alexander Zarkhi
1977: Anna Karenina, a 1977 ten-episode BBC series, directed by Basil Coleman and starred Nicola Pagett, Eric Porter and Stuart Wilson.[19][20]
1975/1979: Anna Karenina (1975 film), film of the Bolshoi Ballet production, directed by Margarita Pilikhina, first released in Finland in 1976. U.S. release in 1979[21][unreliable source?][22][unreliable source?]
1985: Anna Karenina (1985 film), a TV Movie starring Jacqueline Bisset and Christopher Reeve, directed by Simon Langton
1997: Anna Karenina (1997 film), the first American version filmed entirely in Russia, directed by Bernard Rose and starring Sophie Marceau and Sean Bean
2000: Anna Karenina (2000 miniseries), a British version by David Blair and starring Helen McCrory and Kevin McKidd[23]
2012: Anna Karenina (2012 film), a British version by Joe Wright from a screenplay by Tom Stoppard, starring Keira Knightley and Jude Law
2013: Anna Karenina (2013 film), an English-language Italian/French/Spanish/German/Lithuanian TV co-production by Christian Duguay and starring Vittoria Puccini, Benjamin Sadler and Santiago Cabrera. Alternatively presented as a two-part mini-series or a single 3 hours and 15 minutes film.
2015: The Beautiful Lie (2015 miniseries), an Australian contemporary re-imagining of Anna Karenina, by Glendyn Ivin (director) and Peter Salmon (director) starring Sarah Snook, Roger Corser, Benedict Samuel, Sophie Lowe [24]
Скрит текст:
И нещо любопитно.  Не знаех, че една от екранизациите с Грета Гарбо е имала две версии. Едната предназначена за американската публика с любимия ви хепиенд Laughing Аз съм гледала другата.

Не знам какъв римейк ще прави Ферзан бей, но сигурно ще му вдъхне от своето жизнерадостно отношение към любовта, независимо дали в оригинала любовта е обречена и до гроб.
И друг път съм си мислила, че на Туба ще бъде чудесна Анна, а ако Фбей е режисьор любовта й няма да звучи толкова фатално и трагично. Той ще й предаде усещането за нещо съвсем естествено, за тържество на живота, колкото й странно на пръв поглед  да е съчетанието.

Съжалявам за дългия спам Naughty, ама затова харесвам темата - провокира ме Heart Eyes

И да се върна към снимката със свекървите, които останаха 2 Wink  Високата дама не я разбрахме коя е, но пък разбрах, че е от 3та Асамблея на синдиката на артистите през септември.

Покрай търсенето попаднах на "Балчичек" на събитие на Съюза на артистите. Тя е в новото му ръководства. Това ми преведе гуги Peace
https://twitter.com/oyuncusendika/status/911620005938245638
Страхотно изглежда!

Гуга  Hug весел празник!  Party

Нова снимка newsm78

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 13:45 от Bagi

# 611
Скрит текст:
Здравейте Hug

Гуга, жива и здрава бъди bouquet bouquet bouquet

И от мене музикално-танцовален поздрав, ама класика. Руска с френско американски привкус.

Валсът е обичан в темата, а и е от типа синелибри. Нали сме на тази вълна
Анна Каренина, историята на Вронски, която ще дават на Синелибри е с Елизавета Боярска (дъщеря на М. Боярски). В ролята на Вронски е съпругът й. Честно казано ми стана интересно  да видя нейната Анна -актрисата ми стои на екрана по-скоро дръзка и енергична, отколкото нежна и деликатна, каквато е представата ми за героинята, а любопитно да видя как двама съпрузи играят страстни любовници.Скоро Надин беше сложила линк за минисериала по филма. Гледах 1ви  епизод, после ме завъртя шайбата. Тъкмо повод да го догледам или направо филма да изгледам.
Гуги ми предостави списък с екранизациите на романа. Нямах представа, че е толкова дълъг и вече вековен.
Скрит текст:
1911: Anna Karenine (1911 film), a Russian adaptation directed by Maurice André Maître.[17][18]
1914: Anna Karenina (1914 film), a Russian adaptation directed by Vladimir Gardin
1915: Anna Karenina (1915 film), an American version starring Danish actress Betty Nansen
1918: Anna Karenina (1918 film), a Hungarian adaptation starring Irén Varsányi as Anna Karenina
1927: Love (1927 film), an American version, starring Greta Garbo and directed by Edmund Goulding. This version featured significant changes from the novel and had two different endings, with a happy one for American audiences
1935: Anna Karenina (1935 film), starring Greta Garbo and Fredric March; directed by Clarence Brown
1948: Anna Karenina (1948 film) starring Vivien Leigh and Ralph Richardson; directed by Julien Duvivier
1953: Anna Karenina (1953 film), a Russian version directed by Tatyana Lukashevich
1960: Nahr al-Hob (River of Love), an Egyptian movie directed by Ezzel Dine Zulficar
1967: Anna Karenina (1967 film), a Russian version directed by Alexander Zarkhi
1977: Anna Karenina, a 1977 ten-episode BBC series, directed by Basil Coleman and starred Nicola Pagett, Eric Porter and Stuart Wilson.[19][20]
1975/1979: Anna Karenina (1975 film), film of the Bolshoi Ballet production, directed by Margarita Pilikhina, first released in Finland in 1976. U.S. release in 1979[21][unreliable source?][22][unreliable source?]
1985: Anna Karenina (1985 film), a TV Movie starring Jacqueline Bisset and Christopher Reeve, directed by Simon Langton
1997: Anna Karenina (1997 film), the first American version filmed entirely in Russia, directed by Bernard Rose and starring Sophie Marceau and Sean Bean
2000: Anna Karenina (2000 miniseries), a British version by David Blair and starring Helen McCrory and Kevin McKidd[23]
2012: Anna Karenina (2012 film), a British version by Joe Wright from a screenplay by Tom Stoppard, starring Keira Knightley and Jude Law
2013: Anna Karenina (2013 film), an English-language Italian/French/Spanish/German/Lithuanian TV co-production by Christian Duguay and starring Vittoria Puccini, Benjamin Sadler and Santiago Cabrera. Alternatively presented as a two-part mini-series or a single 3 hours and 15 minutes film.
2015: The Beautiful Lie (2015 miniseries), an Australian contemporary re-imagining of Anna Karenina, by Glendyn Ivin (director) and Peter Salmon (director) starring Sarah Snook, Roger Corser, Benedict Samuel, Sophie Lowe [24]
Скрит текст:
И нещо любопитно.  Не знаех, че една от екранизациите с Грета Гарбо е имала две версии. Едната предназначена за американската публика с любимия ви хепиенд Laughing Аз съм гледала другата.

Не знам какъв римейк ще прави Ферзан бей, но сигурно ще му вдъхне от своето жизнерадостно отношение към любовта, независимо дали в оригинала любовта е обречена и до гроб.
И друг път съм си мислила, че на Туба ще бъде чудесна Анна, а ако Фбей е режисьор любовта й няма да звучи толкова фатално и трагично. Той ще й предаде усещането за нещо съвсем естествено, за тържество на живота, колкото й странно на пръв поглед  да е съчетанието.

Съжалявам за дългия спам Naughty, ама затова харесвам темата - провокира ме Heart Eyes

И да се върна към снимката със свекървите, които останаха 2 Wink  Високата дама не я разбрахме коя е, но пък разбрах, че е от 3та Асамблея на синдиката на артистите през септември.

Покрай търсенето попаднах на "Балчичек" на събитие на Съюза на артистите. Тя е в новото му ръководства. Това ми преведе гуги Peace
https://twitter.com/oyuncusendika/status/911620005938245638
Страхотно изглежда!
Гуга  Hug весел празник!  Party

Нова снимка newsm78
Да, от някакво клюкарско предаване

https://vk.com/feed?z=video-121564141_456241959%2Fc2c37af853cbea … _-121564141_76928

На последната сн са различили Ясемин...Аз лично не бих казала, че е тя.newsm78

# 612
Поправям се, Ясемин е, не съм гледала внимателно.

# 613

Илхан Шешен /Етхем/

Може да е вече без коса, ама пее си човекът Grinning Peace

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur

# 614
Гуга Hug,честит рожден ден! bdbaloni
Бъди жива и здрава!Много щастие и късмет! newsm51 smile3525

Имаме и нови снимки на Туба от предаване....Линка Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт