Здравейте момичета!
Не че е много важно , но това са четирите дами от снимката.
Ей, тази снимка направо ме удари в хазартната ми страна
За останалите съм съгласна 
Залози се приемат и утре цял ден

човек. Особено за снимката Х с 4-те актриси 
, Цвети
и вие сте споделили вашите предположония коя-коя е.

От мен актуално за сезона профилактично средство -
Пък може да си делнем с Надин печалбата

) в ДК имат обща сцена в дома на Джес в 7 еп, но там Фю седи и няма как да напаравя сравнението. Затова взех Сю като стандартна единица за мярка за височина
на двете 
По височина е сходна с тази на Айда, както твърди Злати
, но пък лицето й 'ич не ми наподобява на нея
Но пък Злати може да я е виждала наскоро в нова визия (от преди тази за новия й сериал)
не сме. Разгледах й биографията. Тя е предимно театрална актриса. 
ни е информирала за номинациите за ЕММИ тази година. Да видим дали Севдата ще стигне до финала
днес не е наминала. 
с хубави мисли си дала начало на деня днес

благодаря ви за всичко споделено през вчерашния ден.

около една снимка, а 
, а това, че в действителност Тилбе е по-висока... ами то си личи, че е приведена, а пък...
не им виждаме и обувките, та ако имат разлика в токовете - няма как да измерим истинската височина. 

- Гуги ме изпрати в по-стара наша тема и...
това е нещо, което си взех от там

,знам че на пролет Айда Аксел влезе в 3-ти сезон на Пойраз Карайел,както и Илкер Аксум!Мисля,че Надин
,го гледаше! 

,за деня-28! 

беше сложила материали. Нямам добра памет, но тогава си помислих, че и ЧИ е правен по книга, а не е поканен. Сега си помислих същото за Даха.

Честит рожден ден! Здраве, здраве и пак здраве ти желая! 

Така де, да направим и по- красива системата Si със знак /Т/ Може да се обяснява горната снимка и така: На височина Киво е равен приблизително на 3/4 Т, или по харизма Киво= една /Т/

Баги не я броя, защото тя само е изразила колебание
Май ще трябва да се включи "разследващата журналистика' на темата в лицето на Линка и Сабинка
Може и да се допитаме до тази фотографка. Няма начин да не знае отговора покрай мама Туба 
Изсипвам ти убавците от цял хор "Турецки"
Те знаят каква музика обичаш 

, Линка
благодаря за пожеланията. Хубаво ми стана на душата. Щастливци са хората с добри приятели.
.
, благодаря за поздрава. Чудесен!!! 

, ама затова харесвам темата - провокира ме 
Високата дама не я разбрахме коя е, но пък разбрах, че е от 3та Асамблея на синдиката на артистите през септември.
весел празник! 

, ама затова харесвам темата - провокира ме 
Високата дама не я разбрахме коя е, но пък разбрах, че е от 3та Асамблея на синдиката на артистите през септември.
весел празник!