Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 931
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
#Daha получил приз как Лучший национальный полнометражный фильм!!!
Adana Film Festivali в Твиттере: «#AdanaFF Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Ödülleri Adana İzleyici Ödülü Daha - Onur Saylak»

#AdanaFF Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Ödülleri
Adana İzleyici Ödülü
Daha - Onur Saylak
Приз зрительских симпатий - Онур Сайлак, Ещё

Баги,
Цитат
Арам е събирателен образ. Няколко имена бяха споменати, един от които е авторът на Дамата с коженото палто.  Н. Хикмет е идвал в България, затова има доста обекти, носещи неговото име, а другият Али Сабанатин(?) е роден в Ардино (тогава все още част от Османската инперия). Другите не ги помня, но все са били радетели за свободи и соц.справедливост и са преследвани от закона
През 1948 г. на турско-българската граница бива убит при опит за бягство в България един от най-големите писатели на съвременна Туция, родоначалникът на модерната турска литература - Сабахаттин Али. (Авторът на Мадоната с коженото палто...) Роденият в Егри дере, днес Ардино, велик творец загива само на 41 години след многократни арести заради политически убеждения, след уволнения и присъди, оставяйки зад гърба си едно неголямо, но основополагащо творчество, творчество с цената на безценен елмаз. Сабахаттин Али става жертва на първото политическо убийство в модерна Турция, лишило я от един от най-големите й автори.
https://www.actualno.com/books/djavolyt-v-nas-shediovyryt-na-sab … d-news_37142.html
Този е бил убит, може него да са имали в предвид авторите. Както и да е. Няма да го гледам пак, за да си изяснявам неяснотите. Ти ще ми разкажеш, като изгледаш целия филм. Satisfied

# 661
Здравейте, момичета

Толкова много нови снимки на Туба, Топрак и Майчето днес са се появили, че си е направо урожай на фона на сушата от снимки от последните месеци
Хванали сте всичко и сте ни го предоставили на вниманието
Вичи,Злати,Линка,Баги, Цвети, Надин  newsm51 Благодаря ви!

Е, аз да направя видимо краткото видео с децата от днес, което Злати сложи. Може би е някакво тържество по случай новата учебна година? newsm78 защото гледам, че майчето е със същата рокличка  и на снимката с приятелките на мама

Хайде и от мен нова снимка от днес! WinkТуба е с  нова прическа! newsm10

Туба, Майя, Топрак с друзьями...30/09/2017г.

Скрит текст:
Цитат
Злати, не беше ли излязла тази информация в началото на годината newsm78 Кой е главният герой (момчето в едър план). Мисля, че съм го гледала някъде newsm78
Баги Hug,премиерата е за 27.10.2017г. Този актьор е Исмаил Хаджиоолу!Играл е в Истанбулска приказка,Памуковата принцеса с Еркан П. и в др. сериали да не ги изброявам!Има и доста игр. филми! Peace Участва и в '' Sınav ''- с Туба (може от там да ти е познат)! Laughing
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0smail_Hac%C4%B1o%C4%9Flu

Онзи ден като я засекоха журналята пред магазина прическата на Туба не беше с бретон Peace

Цитат
Вай, бе! Дали не ни чака нов проект!?

Линка Praynig от твоята клавиатура в Божиите уши Heart Eyes
Да ти е живо и здраво майчето, Линка и още дълги години да се наслаждаваш на присъствието й в живота ти!  bouquet Специално я поздрави от мен на патерица Heart Eyes

Баги Hug видях снимката на Онур в ИГ с този надпис, която я е сложил преди 23 ч Peace

Hastalık bile durduramamıştı... DAHA ne yaparız diye düşünüyorduk...
Превод с Гуги: Болестта дори не можеше да спре ... Мислехме какво да правим ..

В коментарите му пожелават скорошно оздравяване. Може би е получил някаква криза? newsm78

#AdanaFF SİYAD En İyi Film Ödülü
Daha
Onur Saylak
Награда от Ассоциации кинокритиков "Лучший фильм"

Честита награда на "Още"  Peace  Мисля, че като го видим ще можем да коментираме и него
За сега поради свръх много задачи тези дни не мога да изгледам СВ. Ама покрай вашите коментари 'ич няма да бързам. Може докато стигна до него да се появи някакъв превод Flutter

Лека нощ!  smile3524

ПП.
#Daha получил приз как Лучший национальный полнометражный фильм!!!
Adana Film Festivali в Твиттере: «#AdanaFF Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Ödülleri Adana İzleyici Ödülü Daha - Onur Saylak»

#AdanaFF Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Ödülleri
Adana İzleyici Ödülü
Daha - Onur Saylak
Приз зрительских симпатий - Онур Сайлак, Ещё

Скрит текст:
Баги,
Цитат
Арам е събирателен образ. Няколко имена бяха споменати, един от които е авторът на Дамата с коженото палто.  Н. Хикмет е идвал в България, затова има доста обекти, носещи неговото име, а другият Али Сабанатин(?) е роден в Ардино (тогава все още част от Османската инперия). Другите не ги помня, но все са били радетели за свободи и соц.справедливост и са преследвани от закона
През 1948 г. на турско-българската граница бива убит при опит за бягство в България един от най-големите писатели на съвременна Туция, родоначалникът на модерната турска литература - Сабахаттин Али. (Авторът на Мадоната с коженото палто...) Роденият в Егри дере, днес Ардино, велик творец загива само на 41 години след многократни арести заради политически убеждения, след уволнения и присъди, оставяйки зад гърба си едно неголямо, но основополагащо творчество, творчество с цената на безценен елмаз. Сабахаттин Али става жертва на първото политическо убийство в модерна Турция, лишило я от един от най-големите й автори.
https://www.actualno.com/books/djavolyt-v-nas-shediovyryt-na-sab … d-news_37142.html
Този е бил убит, може него да са имали в предвид авторите. Както и да е. Няма да го гледам пак, за да си изяснявам неяснотите. Ти ще ми разкажеш, като изгледаш целия филм. Satisfied

Честита награда на DAHA!  bouquet

Adana Film Festivali... tüm ekibe tebrikler...
Adana Film Festival ... congratulations to the entire team ...
Поздравления за целия екип

"кръцнах" Топрачето и Майчето от общата снимка Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 23:51 от kanti

# 662
Linka, Nadin, Kanti Hug

Да повторя статуетките:
Канти, моят гуги преведе думите на Онур "Здраве за всички членове на екипа!" Май сме с различни гугита Wink

Повтарям ги, защото вероятно броят на статуетките отговаря на получените награди, а вие сте изредили 3: на кинокритиците, на публиката, за най-добър нац. пълнометражен филм, а четвъртата, най-дясната newsm78 Награда за млад надежден?????

Канти затова и писах за снимката от снимачната площадка изкуството иска жертви Wink

Линка, благодаря за подробностите за Али С. Едва ли пак ще чета подробности, за да разгадавам кое събитие от чий живот е Peace, по-скоро ще следя дали и кои исторически събития са споменати - арменския геноцид, например.
Скиците, които рисувам Арам май бяха на Туба, нали newsm78

И още нещо от инстаграма на Онур:

Втората е от мене -асоциация Peace

Ако Туба почва нов проект с нова визия, дали тя сама първа ще си я покаже или продуцентът  newsm78 Но няма да го откажа Wink

И още нещо се newsm78 дали някой родител, възпитател или случаен свидетел не е направаил още и по-хубави снимки. Или пък съм много нахална след толкова новини и снимки Naughty

Днес за 2ри път казвам наздраве, не че толкова ми се пие, ама поводите го изискват, наздраве за Онур и екипа му:

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 00:38 от Bagi

# 663
  • Русе
БагиWink да допълня и аз нещо - 4-та награда е за млад надежден... актьор -

Цитат
''Umut veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü
Hayat Van Eck''

Хайят Ван Эк награжден как молодой актер

# 664
Добро утро!  Hug Да имаме много новини и днес си пожелавам Grinning

Преди ден се състоя световната премиера на филма Линия на смъртта Феновете на киното полудяха по новата визия на Нина Добрев Laughing Нещо да кажете за бретончето...  Wink Joy
Peace

Браво на Онур! Peace

Хубав ден желая на всички! Hug  Peace

# 665
Здравейте Hug
Момичета Hug Вчерашният ден беше благодатен на снимки,новини,награди,благодаря ви за вчерашния ден.
Честити награди на "Още" и на Онур Сайлак.

Добро утро в неделя на първи октовмри!
Дано късметът, радостта и обичта бъдат с вас
непрекъснато през целия ден, приятели!
Пожелавам ви една прекрасна и невероятна почивка!
Насладете се на чудесния есенен ден и го
споделете с приятели и близки за вас хора!

Надин HugБлагодаря ти за новата визия на Нина Добрев-последен писък на модата,на Туба също.

Какво не пишат в турската преса за Туба, а какво пишат в чужбина за нея,има
разлика.
Цитат
https://canal1.com.co/entretenimiento/ella-es-la-herm..
автоперевод с испанского
Она - прекрасная Туба Бюйюкюстюн, сюхан Корлудаг в Смелом и Красивой

Известная турецкая актриса, 35 лет, крадет глаза на ее прекрасную красоту и талант, как показано в этой турецкой серии.
Туба - мать двух близнецов и одна из самых популярных актрис в Турции. Она принимала участие в нескольких кино- и телевизионных постановках и получила важные награды, такие как номинация «Лучшая женская роль» в 42-й международной премии «Эмми» за ее роль в 20 Минут.
С «Cesur ve Güzel» завоевала международную известность, так как производство, которое транслируется в понедельник, среду и пятницу, в 8:00 вечера, на Первом канале, является одним из самых успешных проектов во всем мире.
Не пропустите, чтобы увидеть лучшие изображения этой очаровательной актрисы.

Днес е ден на музиката, на поезията , а и на пенсионерите.

Хубав и спокоен ден,дами bouquetПриемаме всякакви положителни  новини.

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 09:14 от vdleri Вичона

# 666
  • Русе
Добро утро!  Hug

Дано този месец продължи и така, както започна от първите си минути още снощи - с новини и позитивно настроение!  Peace

Точно такъв тип бретон не ми е от любимите, ама... както казвате може пък и да е заради нова роля, кой знае?  newsm78

И...  Wink нова бомба на хоризонта -

Цитат
Бомба!!! Башак Дизер беременна, 2.5 месяца!!!!

Ами тъй де...  Wink няма все около Туба да са бомбите - дано е вярна тази и Башак вече да е щастлива истински, а и Къванч - също де  Simple Smile

п.п. Писах, писах и...  Embarassed сраам забравих най-важното, което бях подготвила, та... - поправка  Wink

Канти  Hug може технически да те пропуснах, ама... не мога без да си поправя грешката.  Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАНТИ!  newsm51

Освен традиционните здраве и късмет...  Simple Smile ти желая и много енергия да имаш за да делата, които трябва или пък желаеш да сътвориш!  Peace

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 09:39 от Cveti67

# 667
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес си имаме рожденничка! Wink Изскочи ми на скайпа,няма как да забравя! Laughing

Канти Hug,честит рожден ден,мила!
Бъди винаги здрава и много щастлива!Успехи в професията и нови пътешествия по света и у нас! Heart Eyes love001

Честит ни нов месец,деня на музиката и третата възраст! Peace

Честити награди на Онур и екипа от вчера!  bouquet

Приятна неделя и щастлив нов месец! lovekiss

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 10:03 от Zlatina3

# 668
Здравейте, дружки в първия ден на месец Октомври

Дано през целия месец продължи в този дух - на хубави новини за награди, нови проекти  Praynig
Вичи Peace, Надин Peace

Понеже днес имам повод за почерпушка, че помъдрявма (надявам се Flutter) с още една година, така, че заповядайте Heart Eyes

Скрит текст:

Цвети Hug, Злати Hug благодаря ви за пожеланията

Пожелавам ви хубав и лежерен следобед!  love001

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 12:34 от kanti

# 669
Здравейте Hug

Бързам да не пропусна рождения ден:
Канти, бъди жива и здрава, обичана и уважавана и все така пълна темна творческа енергия  Heart Eyes

Цвети, Hug  за четвъратата статуетка. Успех и късмет на Hayat Van Eck!
Винаги съм се чудила доколко ролите влияят в/у психиката на децата-актьори newsm78 Обикновено се пише как им се отразява славата. дали работят с психолог newsm78

Докато търсех снимка на младежа, попаднах на сайт на киносфестивала в Гент:

Не че следя фестивалите (покрай Туба и Онур доста понаучих), но досега не бях срещала фестивал за влияние на музиката в/у филма.  Фестивалът е международен и състезателен, признат от Международната асоциация на филмовите продуценти. По-късно паралелно на филмовото съзтезание се провежда и за саундтакс. Само това ли са категориите не знам. Daha е в официалната селекция глобално кино. Тази година почетен гост се предвижда да бъде Клаудиа Кардинале.
http://www.filmfestival.be/en/festival/programme#parcour=parcour-2a

Гент е един от любимите ми градове. По времето на ПС там  попаднах на скулптура на есенно листо, та и темно съм свързана с него. Сега връзките ми се затвърждават Wink  
Ако някой му се разхожда: https://www.google.bg/search?biw=1366&bih=637&tbm=isch&a … ....0.hvF5mxB5ChY

Цвети, новината за Башак и Къвънч е прекрасна. Всичко да бъде наред Praynig
Башак си е щастлива с Къвънч, но дано и майка му се успокои най-накрая. Не ми допадна как намеси името на Туба (адмирирайки уж Сю-Дж)  в отношенията им Crossing Arms  

ПП Докато се разхождам виртуално, рожденничката се е появила wavey

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 13:09 от Bagi

# 670

Tuba Büyüküstün _ Sara perche ti amo

Малко готина музика, като за тема с рожден ден Grinning
КантиHug Hug НАЗДРАВЕ! Peace Пожелавам ти това, което си мислих когато бях малка Wink А то е, че лекарите никога не се разболяват Joy Към здравето добавям и всичко, което си пожелаеш!  Heart Eyes

# 671
Здравейте момичета!  Hug

Честит октомври!  Hug
Дано да бъде пълен с положителни емоции за всички нас!  Hug
Дано продължи така успешно, както започна!  Hug
Честит рожден ден, Канти!  Heart Eyes
Желая ти да си здрава, успешна и щастлива!  Heart Eyes
Наздраве!  Hug

Ето и всички награди.
Цитат
В Адане завершился 24- ий кинофестиваль "Золотой кокон / Altin Koza"
Победители 2017 года:

● Лучший фильм кинофестиваля- "Любви не надо глаз, чтобы видеть / Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok"
Почетный приз Йылмаза Гюнея- Онур Сайлак за "Daha / Еще"
Приз зрительских симпатий - Онур Сайлак за "Daha / Еще"
● Лучший режиссер- Онур Юнлю за "Любви не надо глаз, чтобы видеть / Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok"
● Лучший сценарий- Пелин Есмер и Барыш Бычакджи за "İşe Yarar Bir Şey"
● Лучшая музыка- Мустафа Бибер за "Buğday"
Лучший начинающий режиссер- Онур Сайлак за "Daha / Еще"
● Лучшая актриса - Башак Кёклюкая за "İşe Yarar Bir Şey"
● Лучший актер - Фатих Артман за "Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok"
● Женская роль второго плана - Харе Сюрель за "Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok"
● Мужская роль второго плана - Ахмет Варлы за "Taş"
● Самая многообещающая актриса. Приз им. Тюркан Шорай - Хазар Эргючлю за "Kar"
Самый многообещающий актер - Халиль Бабур за "Kar"
● Лучший иностранный фильм - "Нелюбовь" (Андрей Звягинцев)
● Специальный приз от жюри среди иностранных фильмов- Сергей Лозница за "Кроткая"

Напомню, что следующим событием будет международный кинофестиваль "Золотой апельсин", прозванный Оскаром национальной киноиндустрии.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri
Някой греши, дали сайта Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri ? newsm78
От публикацията виждаме 3 награди, а Онур сложи 4 в ИГ си.
Младият актьор може би не печели награда, но печелят награда за друго, сигурно.
Това не го разбрах - ще се изясни по-нататък.

Онур изглежда добре. Всички в един глас твърдят, че разводът му се е отразил положително.
А на мен ми изглежда натежал, някак ми прилича на мастит режисьор, не на начинаещ.  Simple Smile Може би се дължи на увереността му вече, като се доказал. newsm78
Повече ми харесваше бохема... ooooh!

Радвам се, че Киво ще си има бебенце.  Peace
Нека всички бъдат щастливи!  Peace
Явно бретоните са на мода!  Laughing
Илкинче - и тя с бретон...

Което ми напомня, че напук на всички класации, които пускат блогери и любители на статистиката, продължават да излизат статии, че КРА си остава един от най-продаваемите сериали... А сега де!  Mr. Green
http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-biteli-cok-ol … re-sayan/156677/4

Хубав ден на всички!  Hug

# 672
Привет! Hug

Канти Hug,благодаря за почерпката! Peace

Баги HugНадин HugЛинка Hug,за споделеното инфо и нови снимки! bouquet bouquet bouquet

Видях снимка и на Мендерес Саманджълар от фестивала в Адана!Той е родом от там! Peace

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 14:50 от Zlatina3

# 673
Здравейте Hug

Канти HugЧестит празник,много здраве и още повече дестинации.

Баги Hug newsm10

За Канти Hug

# 674
Линка, kъм медии и сайтове, особено фенски съм подозрителна. Aз вярвам на Онур Peace Винаги е бил конкретен, уверен, но стъпил здраво на земята. След като е пуснал 4 статуетки и е поздравил екипа си, явно не ги е взел назаем Mr. Green А и на тях се четяха имената на наградата и призьора - 3 Даха и 1 Hayat.
Разминаването не е нарочно, а по-скоро от немарливост и недостатъчно уважение към труда на другите и към собствения си. Явно са само на принципа да има.

Ето и сатуетките в ръцете на носителите си. Като гледам Онур държи най-много thumbsup:

Някой разпознава ли господина newsm78
Цитат

ПП
Злати Hug Май доста от хората, с които е работила Туба, имат връзки с Адана и този край  Мендерес С., МЙ, КТ, Томрис...
И Туба по местните подиуми:

Вичи Hug

Общи условия

Активация на акаунт