Нашите кухни - 70

• 103 069
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • В полите на Витоша :)
Да ви се оплача, РЕВЕ МИ СЕ  Tired Face

Снощи разопаковахме долните шкафове, които бяха покрити с фолио на балкончета и 2 реда картон, и какво да видя - гранитният плот пукнат! Точно пред котлоните, пред левия ъгъл. Пукнало се е и парчето, залепено отдолу за чело (не знам дали така се нарича и дали ме разбрахте). При пипане се усеща драскане, има 1 мм. разлика в равнината. Мъжът ми ще звъни във фирмата, откъдето купихме плота, да кажат как може да го полираме, но ще се радвам да споделите и вие изпитани методи за такива проблеми.

Chory, мнооого харесвам черното в интериор, но и аз смятам, че твоята кухня е за светъл гръб.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 12:10 от Green_Eyed

# 646
Определено кухнята е за бежов/светъл/бял гръб според мен.
Скрит текст:
И аз виждам точилката. Simple Smile Затова исках кухня до тавана.

# 647
За тази кухня от масив най-добре според мен ще бъдат малки плочки в топлобежово наредени по диагонал (с ръба нагоре). Не мога да намеря точна снимка, но нещо подобно:

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1NrsUIpXXXXagXpXXq6xXFXXXQ/America … g.jpg_640x640.jpg

# 648
За тази кухня от масив най-добре според мен ще бъдат малки плочки в топлобежово наредени по диагонал (с ръба нагоре). Не мога да намеря точна снимка, но нещо подобно:

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1NrsUIpXXXXagXpXXq6xXFXXXQ/America … g.jpg_640x640.jpg

Тези са много приятни!  Знаете ли къде се продават такива или подобни?

# 649
Ами потърси 10х10 с търсачката. На прима виста ето линкове, но цвета колко е реален...
http://www.keranova.org/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1% … ika-paradyz__1599
https://vizia-bania.com/index.php/produkti/podovi-i-stenni-pokri … etto-zefir-detail
Даже вторите са ги наредили както показа ЧС
Скрит текст:

# 650
Chory, какъв ти е вграденият хладилник, марка, модел?

# 651
Chory, какъв ти е вграденият хладилник, марка, модел?
Тя в внос от Германия и не е чисто нова, така че не знам дали ще го има все още в производство, но довечера ще погледна и утре ще пиша

# 652
Я лееко да се отделим от плотовете, плочките и механизмите и да обърнем малко внимание и на трапезарията - нали и тя е част от кухнята. Wink Знае ли някой къде в София продават дълги тишлайфери? В Икеа всички са по 130 см, а моята маса в неразтегнато положение е 140 см. Тоест, икейските мога да ползвам само за сервиране, като ги сложа напречно, но аз искам да си купя един-два, които да са по дължина, за когато не се храним, т.е. за красота. Някъде към 180 см дълги ми трябват. Мяркали ли сте такова готово ушито чудо някъде или трябва да си купя плат и да дам да ми ушият?

# 653
Благодаря, само да отбележа, че взехме и такива плочки за под... общо взето се въртим около сивото и дървесното

Здравей, много ми допадат плочките/граногрес? Може ли да споделиш коя серия са и вие цялата холо-кухня ли ще са такива, или частта с кухненските шкафове?

# 654
  • Бургас, София
Я лееко да се отделим от плотовете, плочките и механизмите и да обърнем малко внимание и на трапезарията - нали и тя е част от кухнята. Wink Знае ли някой къде в София продават дълги тишлайфери? В Икеа всички са по 130 см, а моята маса в неразтегнато положение е 140 см. Тоест, икейските мога да ползвам само за сервиране, като ги сложа напречно, но аз искам да си купя един-два, които да са по дължина, за когато не се храним, т.е. за красота. Някъде към 180 см дълги ми трябват. Мяркали ли сте такова готово ушито чудо някъде или трябва да си купя плат и да дам да ми ушият?
Аз имах същото търсене преди време. Така и не намерих с праивлната дължина от плат и в моите цветове. Взехме едно найлоново временно и си откарахме вече 2 месеца. Ако не държиш да го видиш на живо, онлайн ми излязоха няколко. Но според мен си е хубаво да се пипне плата, цветовете също не винаги излизат добре на монитора.

# 655

Аз имах същото търсене преди време. Така и не намерих с праивлната дължина от плат и в моите цветове. Взехме едно найлоново временно и си откарахме вече 2 месеца. Ако не държиш да го видиш на живо, онлайн ми излязоха няколко. Но според мен си е хубаво да се пипне плата, цветовете също не винаги излизат добре на монитора.

Ясно - mission impossible! Sad Ами ще ми се да го видя на живо, да, аз също търся точно определени цветове. Явно ще трябва да шия. Сега като ходя да си взимам готовото перде за детската ще си купя плат. Ама е тъпо това, ужас, нищо няма по магазините, не може всичко да ти е custom, да му се не види, толкова ли е сложно малко разнообразие да има поне за някакви такива базови неща като едните покривки за маса?!  ooooh!  Sad

# 656
  • Пловдив
хахахахахаха, на мен го кажи Joy
Само плочките дето не съм правила някъде по поръчка Laughing

# 657
Аз си ших покривките, тишлайферите и салфетките. Исках да са ленени или поне лен с памук и да са определен нюанс на зеленото, но не намерих подходящи. Временно ползвахме някакви пластмасови, които са по-лесни за поддръжка, но не стоят добре.

# 658
Мани, maniche, драма голяма! Хем е смешно, хем не, ужас!  Confused

Откъде си купи плат за тези неща, Макаронче?

# 659
  • Бургас, София
Аз и за кърпи обикалях сигурно 6 месеца. Много малко избор има от почти всичко, а съм в София. Представям си каква драма щеше да е в по-малък град. С декорацията и щорите не сме се разбрали още. Търсенето продължава...

Общи условия

Активация на акаунт