Болка при секс

• 1 911
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Изчетох доста теми в съответния форум, както и на други места, но никъде не намерих адекватно кореспондираща тема. Та положението е следното - на 20 години съм и ... може би малко късно, наскоро загубих девствеността си. Първият път, очаквано, болката беше отвратителна. Вторият път беше след няколко дни и положението беше още по-зле, явно след разкъсването на химена се беше образувала рана, болката беше още по-силна и пулсираща. Решихме, че всичко това е в рамките на нормалното. Вече сме пробвали около 10 пъти, като между интервал задължително трябва да минат поне няколко дена, в противен случай е непоносимо... Болката вече не е нечовешка, но чувството продължава да е адски неприятно, парещо и пулсиращо, удоволствие нулево, да не говорим,че проникване въобще не може да се осъществи изцяло. Приятелят ми е прекрасен, изпълнен с търпение и разбиране, нямаме проблеми с предразполагането, използваме и много лубрикант, но нищо. Резултатът е просто една физическа активност, която чувствам повече като предизвикателство дали ще успея да издържа без да издам нито стон от болка, отколкото като нещо приятно. За протокола, имам доста висок праг на болката, не се лигавя, отпускам се психически, обаче вече започвам да се чувствам изключително непълноценна. Някой има ли подобен опит?

# 1
Най-добре отиди на гинеколог да те прегледа. Аз не съм имала такава болка след първия път и не съм запозната някоя приятелка да е имала подобни болежки. Не отлагай преглед, защото е свързано с интимните части, а и не си струва да търпиш още болки.

# 2
Съгласна съм с предишното мнение. Извинявай за въпросът, но кръв имаше ли? Питам, защото ако не е имало, може да не е станала съвсем работата и затова да те боли. Във всеки случай и аз мисля, че си за лекар. Успех

# 3
Да, имаше кръв. Първият път няколко капки, вторият път - малко повече. След това повече не е имало. Някак ми се щеше да изчакам с лекаря, защото, като че ли всеки път започвам да толерирам болката все повече и повече и си обяснявам цялото изживяване с вероятността мускулите да не са привикнали, самият отвор да е все още по-тесен - нещо, което с времето да се адаптира. Това всъщност мотивира и въпросът ми тук - дали някой е имал подобен проблем и дали с времето е бил превъзмогнат.

# 4
Мен много ме болеше първия и втория път, но след това всичко беше ок. Не изключвай лекар, моля те. Пробвай още месец, но колко пък толкова да свикваш... Може да опитате се с повече любовна игра.
Повече нямам какво да те посъветвам. Сексът, освен всичко, е и за удоволствие!!!

# 5
Не, че искам да те обезкуражавам, но при мен лично това продължава няколко години. Ходила съм доста пъти на гинеколог за това и за други проблеми, задавала съм въпроса на всеки от тях... Без отговор. Всички са ми отговаряли, че няма причина да ме боли и дори, че си втълпявам.  80%болка и 20%удоволствие е положението. Може би сме по-тесни, по-чувствителни, не знам. Особено ако на приятеля ти е по-голям.... Това, разбира се е при мен и не означава, че ще ти се случи и на теб. Отиди на лекар, виж дали няма проблем. Това все пак е и мускулатура, може би трябва време да се отпусне. Успех!

# 6
  • Sofia, Bulgaria
Според мен иди на лекар, може да имаш някаква раничка или друг проблем. Дори и след много пъти ми се е случвало да ме боли, особено ако е имало пауза от повече от 5-6 дни. Колкото и да си мислиш, че си отпусната, подсъзнателно си свикнала, че всеки път боли и се стягаш - най-вероятно затова те боли. На твое място бих извела гаджето да пийнем по 2-3-4 и после да свършим работа, мисля че ще са ОК нещата, но не забравяйте да се пазите. Колкото повече го правиш, толкова по-добре ще става Wink

# 7
Отивай на лекар, нищо притеснително няма.

Общи условия

Активация на акаунт