Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 43 131
  • 957
  •   1
Отговори
# 345
Мони, пий антибиотика и дано да се оправиш. Аз изкарах всичките си "почивки" с мъжът ми по зъболекари. Даже и сега го мисля как се оправя.

# 346
  • Sofia
Тия дни гледах един клип на МакДоналдски ЧЕТИРИ годишен бургер  Shocked! Изглеждаше си като съвсем днешен-ни плесен,ни разлагане,ни нищо  ooooh! ooooh!. МакДоналдс не ядем ние,ама КФС уважаваме сегиз-тогиз  Embarassed.
Ще сьомгим ние довечера  chef,тя и сьомгата-хем скъпа,хем вредна.Аман...че с какво да се 'рАним?  newsm78

# 347
  • Пловдив
Абе.... аз утре специално ще ида до макдоналдса и ще купя и аз един бургер. Ще ви качвам снимки веднъж седмично и ще следим.

# 348
  • София
Хахахахаха, тъдъъъъъъм, 10 години по-късно е, на аватара на Янтра до салатата се мъдри мумифициран бургер😂

# 349
Аз едни джолани мисля да пекна като се прибера. Нищичко не ми се яде в тая жега...
Мони, дано да мине от антибиотика!

# 350
  • София
Мони, лошо, душко😯 Дано се разминеш!

# 351
  • Sofia
Абе.... аз утре специално ще ида до макдоналдса и ще купя и аз един бургер. Ще ви качвам снимки веднъж седмично и ще следим.
Peace  мислех си и аз да експериментирам,не ми се вярва баш да е тъй работАта  Thinking. Не се слага в хладилник,а в обикновена пластмасова кутия и в шкафа, башкА с пържените картофки  newsm78.

# 352
  • Пловдив
Аз съм прибирала прАжени картофи от макдоналдса. Нейде.... 2005-2007 година. И снимах за форума. Вярно, че изтраяха по-дълго от тия от селското кръчме, но се скапаха. След десетина дни.

# 353
Мони, дано да подейства антибиотика.
Не понасям сьоНга.

# 354
Репортаж от мястото на събитието 😁
Вече час детето е при специалистката. После и аз за 15 минути 🤔
Иначе май ги бива, ама на какво прилича кабинета. Майко мила ...
После отиваме до МОЛ-а ... приемаме компания всякаква 😉

# 355
  • Germany
Благодаря момичета! Много имаме нужда от тази ваканция и по възможност без проблеми. От миналата година по това време ни почна някаква ужасна серия. Първо кистата на крака на големият, за която треперихме до преди няколко дни, после малкото с неговите спазми цяла зима, февруари и двамата бяха със скарлатина, аз имах ужасна инфекция на дебелото черво и после колоноскопия, мъжът ми пи 2 пъти антибиотик, а обикновенно е най държеливия у нас, после преди предната ваканция Ротавируса и болницата и сега тоя тъп зъб. Вече, като го заболи някой нещо и почвам да рева... Извинете ме, че така мрънкам, ама имах нужда...

# 356
Не ям Макдоналдс, нито KFC. Или ако се случи, ще е веднъж на 5 години, примерно.
Но пържени картофки как обичам..ям много рядко обаче. Едно, че съм способна да погълна голямо количество наведнъж. Embarassed Но докато обеля и нарежа картофите, после пърженето..пипкава работа, не е за мързеливи пишман готвачи. Понякога взимам готови картофи, които после само се слагат в мазнината. А като ми се дояде бургер, си взимам от едно място съвсем близо до нас. Страхотни ги правят. И големи и засищащи.

# 357
  • Euskal Herria
Стиснати палци на всички, които помолиха! И болните по-бързо да оздравяват!
От сутринта хиляда пъти се смени това време - слънце, дъжд, вятър. Чудя се как да се облека, като трябва да излизам да пазарувам. 20 градуса е в момента. Чадърът - то е ясно, че ще неотменно в чантата ми.
Относно храните - никога не съм ограничавала децата или нас, нито съм се вманиачавала по някакви диети, режими или здравословно хранене.  За мен е по-вредно непрекъснатото ограничаване или залитане към крайности -  на всяка цена да се избягват определени храни, отколкото ходене понякога до МакДоналдс, Бъргър Кинг или КФС. Стремя се да не налагам разбиранията си на околните, както и очаквам същото от тях. Всеки родител носи отговорност за своите деца и взима решения за своето семейство, не за чуждите.

# 358
  • В Космоса
Много обичам чийзбурхерите от МакДоналдс, картофите не. И двете стават повече от ужасни като изстинат. Колата много обичам, особено преди време, когато слагаха супер много ледчета вътре. Макс 3-4 пъти на година хапваме от там.
Вече взе да ми минава депресията след морето. Този уикенд мислим да се качим на Витоша с преспиване. Всъщност е доста подценявана планина, а е много приятна.

# 359
Ще имаме гости и отивам да правя царевични питки (давам я малко ала Тексас). Боядисана, подстригана, нокти направени......мога да се прибирам към къщи вече.а, да и единия куфар спретнах.
Днес на кафе със съфорумка, с тези дами си изкарах бременноста, че и първите 6 месеца от живота на детето ми. Ама беше купон, почти бях успяла и мъжа си да им пласирам. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт