Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 676
  • 957
  •   1
Отговори
# 450
  • на Мелмак
Добро утро!
Добро утро, честито на рожденничките!

# 451
Тони, Осмичка, честити да сте! Бъдете здрави!

Благодаря за милите думи!

# 452
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  ТОНКА и ОСМИЧКА 

# 453
Честит Рожден Ден на Тони и Осмичка.
Бъдете здрави.Хубав празник.

# 454
Честит рожден ден на Тони и Осмичка bouquet, много сбъднати мечти.
Добро утро на другите.
Аз трябва да прибирам багаж, а и имам сутрешно гости, на скъпа приятелка. Хич не ми се тръгва, ама съдба....

# 455
Aя, като прочетох за щерката и никак не й завидях! Но дано да не види някоя роднина там. Алечка имаше в предвид, че е змия(като всяка жена- обича положителните температури и да съска по мъже), ама вече издържа.
Добро утро

# 456
Не съм разбрала Алич Hug То ако не е змии ще е гущери,  веднъж имала гущер на тавана над леглото си и цяла нощ се кокорила накъде ще отиде.

# 457
Аз веднага бих се изнесла до съседната стая да потърся помощ от пожарникаря, който е на почивка. Как пък не да спя с гущер...

# 458
Ая Hug Мери ме е нацелила Mr. Green Много гадно това с влечугите и дъщеря ти, бърррр

# 459
  • Sofia
Тонка, явявай се да кажеш дали си рожденичка,че и да почерпиш  Wink!
Добр'утро!
Изпращам моите на тренировка и току пак се намърдам да придремя  Whistling.

# 460
Добро утро!

Честито на Осмичка, щастлива да е!
Честито и на Тонка ако празнува днес.

Сутринта поучих страхотна новина на имейла, много съм щастлива. Simple Smile Едно не стана, но пък друго се получи..така че съм доволна от себе си.

И на мен много ми се ходи в Испания, но не знам кога ще е, вероятно следващата година.

# 461
Добро утро! Честито на Осмичка и Тонка! Бъдете живи и здрави! bouquet

Закусих, сега си допивам кафето. После се обличам и гримирам и излизам по задачи. Дано успея да се прибера преди да е напекло много. На връщане трябва да мина през магазина за някои продукти. После релакс-филми, книга, кафе и студена кола. Така се живее 100 години. Simple Smile

# 462
  • София
Ето ме, явявам се!
Да, къде за радост, къде не, днес остарявам с още една година.  Grinning
Благодаря на всички за поздравите, да ви се връщат!  Hug
Честито и на Осмичка!

Мари, днес няма да празнувам със съседите, че имам да черпя на две други места. А и баш любимите ми съседи ще се приберат в неделя и тогава смятам да почерпя всички налични комшии. Иначе почти се доближаваме до испанския сериал. Той ми е страшно любим и много дуднех на мъжа ми, че искам да живея на място като Мирадор де Монтепинар.  Mr. Green Е, почти се сбъдна. Много откачени в добрия смисъл и готини съседи имаме.

# 463
Тонка и Осмичка, бъдете здрави и щастливи!  Никоя снимка не хванах, умирам от яд. Не може ли една бърза втора серия Relaxed

# 464
Напазарувах от Лидъл днес. Замъкнах и ММ, защото трябваше да отидем и да нахраним котките на сестра му, че тях не ги заведоха на море в Гърция. От всичките покупки не мога една манджа да забъркам- олио, зехтин, брашно, захар, мокри кърпи, босилек, царевици..... Така ми се пада. Сега ще правя втори тур в магазина до нас.

Общи условия

Активация на акаунт