Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 676
  • 957
  •   1
Отговори
# 465
Честити да са Осмичка и Тонка! Живи и здрави да са огнените лъвици!Много щастливи и обичани😊

Маре, стриктна съм, да знайш LaughingКат' се качих на кантара хлъцнАх Shocked

# 466
  • София
Що бе Кате хлъцна? Много си свалила или нищо?
Честито и от мен на Тонка и Осмичка. Здрави да сте, сладурки, и на ръце да ви носят!
Аз се прибрах безславно в 10 и малко...егати жегата дето стана пак😠 Тениската ми беше абсолютно мокра и залепнала отвсякъде. То па бива, бива мор, ама това вече на нищо не прилича!

# 467
Белинда, била си кат Мис Мокра фланелка, а? С тоя млеконадой не си била за изпускане да те види човек!

А така, Кате! Хлъцкай! Скоро ще ти мине! Kissing Heart

# 468
  • Germany
Честити да сте Тонка и Осмичка! Бъдете здрави, щастливи, глезени и обичани!

# 469
  • някъде ... тук ...
Честит рожден ден Тони и Осмичка! Да сте здрави най-вече! Весел празник!

Ще ми се размине плануваният дълъг уикенд, дано поне за събота и неделя отида с моите. Купонът за 15-ти ще е без мен. Спешна работа, срокове ...

# 470
  • Бургас
Честити да са Осмичка и Тонка! Здрави и щастливи да сте, момичета!

Ая, изпитах истински ужас от написаното. Аз съм споменавала тук, че са ми фобия абсолютна тия гадини. Дори самата дума като прочета и потръпвам. Дано няма никакви срещи с тях дъщеря ти.
Писах ти, между другото, страници назад за хотела в Елена. Там ли ще сте?

Къде и кога е испанската среща? Simple Smile

Майчето заминава в събота за София да чака раждането на племенница номер 2 и аз от вчера съм по процедури-боя, маникюр, педикюр-,че 20 дни  няма да я има и си нямам гледачка. Отделно не само няма да има кой кутийки с храна да носи, ами и на татко трябва да нося нещо.

По темата с вредни храни...ако Вики поиска, не отказвам, но като цяло е подкована, че това са гадости и рядко си иска. В Макдоналдс  е яла 2 пъти, там знае, че няма кой да я заведе доброволно Simple Smile Имаме "сладък шкаф", който е с лимит едно нещо на ден.

Сесили, поздравления за добрата вест! Обучение ново?
За airbnb беше писала. Там проверявам винаги първо. Като сме си само ние, запазвам през тях. Сега сме обаче 12 човека и не ме устройва вариант с къща или голям апартамент пък с 1 баня, който ми предлагат.

# 471
  • София
Мари, верно, баш така си бях, в момента размерът ми сигурно е Д или каквото там има след Д😲
Селесте, няма испанска среща, шегуваме се, понеже Янчето снощи се цани да дундурка козунак, който не искаше да спи. Макар че в Билбао не съм била и може това да се промени😁

# 472
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден, Тонка и Осмичка, бъдете много щастливи и обичани! Beers Party Time Birthday

# 473
  • Варна
Живи и здрави да сте, рожденички, и още доста годинки да пишете тук и да ви се радваме.
Хванах някои снимки аз,  изтървах само щерката на Стейси, но съм я мяркала преди, та не ме беше много яд. Близнаците на Ванини са сладурковци, а тя извади страхотна коса. Винаги съм се възхищавала на буйни, красиви коси, може би понеже аз никога не съм имала.

# 474
селесте, обучение, да. Simple Smile В тази държава не съм ходила и ми е много интересно, буквално нямам търпение. Simple Smile

# 475
  • Телиш/Плевен
Оо, Сесили, браво, много се радвам за теб! Hug

# 476
Белинде, хлъцнах щото съм 55.5, а за моя ръст са много Rolling Eyes

# 477
Аз ако видя 55кг някога, сигурно ще да съм тежко болна.

Ekatеrina, няколко килограма лесно се свалят, не се отчайвай. Simple Smile

Лаленце, благодаря ти. Днес малко се изненадах, защото не очаквах толкова рано да върнат потвърждение. Срокът беше чак за след седмица. Simple Smile

# 478
Сесили, не се отчайвам, трябват ми 3-4 кила да смъкна, не повече.
Ама то и ръстчето ми е ню ню, дребос съм.

# 479
Честитрожден ден на Тонка и Осмичка. Много щастие и радости.

Видях снимките. Много хубави са всички.

Аз съм спала накриво и днес ми е схванат яко втата, много смешно се обръщам, а като забравя и се обърна, направо приквичавам. Колегите много се смяха с мен.

Общи условия

Активация на акаунт