Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 646
  • 957
  •   1
Отговори
# 555
Какво ви става бе, изтрещЕхте Stuck Out Tongue Winking Eye Жегата не прощава, за тия на хладно нямам оправдание. Странно, никой от тия младоци не ми хвана око. Да се притеснявам ли сега?  Confused

# 556
Ми, аз кат съм на диета и не пия, другото ще гледам!

# 557
Проектантска организация БГ Мамата си е .....................

Тук споделяме и проектираме без граници!

http://www.manager.bg/sites/default/files/styles/lightbox/public … jpg?itok=q53Sx1OM

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtjsoCVFgr … VwJuLON4gJiqIpZcQ

http://www.manager.bg/sites/default/files/styles/lightbox/public … jpg?itok=a3WxUNn2

# 558
Човек да не поработи малко. В целия форум едни проекти се въртят ...
Тази нощ няма да се спи, ама не заради жегата Mr. Green
Опасни сте.

# 559
  • Варна
Честит празник, Осмичка и Тони!
Бъдете здрави и щастливи!

# 560
Руми, аз така и така не спя, че от вчера съм с нов матрак....та проектите не ме затрудняват.

# 561
  • Euskal Herria
Да пратя малко хлад... виртуално?
В момента тук:
Скрит текст:

# 562
  • Пловдив
Не щем хлад, искаме проекти Simple Smile

# 563
Яна,то и при мен е 17 градуса,духа и вали ужасно.Обаче,кой може да спре твореца(проектанта)?!

# 564
  • Euskal Herria
Яна,то и при мен е 17 градуса,духа и вали ужасно.Обаче,кой може да спре твореца(проектанта)?!

Нали? Simple Smile  Тъкмо температура да поохлажда, ако страстите се нагорещят прекалено Wink.

# 565
Мари, какъв матрак си избрахте?

# 566
Руми, ние имахме матрачна сага. Когато се нанесохме на този етаж ММ донесе новата спална от старата къща(ние така й казваме, иначе беше чистак, бърсак нова къща, в която живяхме само 3-4 години). И когато ММ донесе спалната, за да не мъкне тежкия матрак взехме двата единични за детската стая, които паснаха и на спалната. Обаче те неудобни, ръбати... И само му мрънках да иде и да вземе баш матрака си. Най- накрая след 5 години ММ го направи, щото тия два започнаха ужасно да скърцат при секс и аз давах отбой. Та ако знаех че ще има такъв ефект от давна да бях задействала тази тактика. Та от вчера матрака си е у дома. Почистен, дезинфекциран и изпробван. Иначе е Нани.

# 567
  • София
Козуначко е правен на най-скърцащото легло на света, та...Фнимавайте😈
Извън майтапа, не знам защо някои хотели си мислят, че стига да сложат някакво обзавеждане и да не го пипнат в следващите 10 години...

# 568
  • Бургас
Пак съъъм ле-ля, пак съм леля Simple Smile Сестра ми току що родила лелина сладка дундичка Wink

Моите бяха на кино, а ние с бебето шопинг. С празни ръце си тръгвам. На себе си ни-що.

Преработихте се днес, то проект след проекта.

# 569
Честито ви бебче, да е здраво, сладко и послушно Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт