Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 644
  • 957
  •   1
Отговори
# 570
Мари, Нани имат хубави матраци. Дано скоро свикнеш с новия. Когато сменяш матрак винаги има период на адаптация.
И аз се изумявам как хотелите не обръщат внимание на едно от най-важните неща. Често при резервация на ново място питам с какви матраци са -досега не съм получавала отговор ☺
Селесте, жива и здрава да е 🤗

# 571
Жива и здрава да ви е, Селесте! Скоро да повлече крак и за едно момченце.

# 572
Най- удобните матраци и възглавници в хотел бяха в Албена, обновената Ралица, Магнифлекс мисля бяха, идеше ми да си ги взема у дома

# 573
  • на Мелмак
Селесте, Честито!
Страхотно е !

# 574
  • На брега на реката
Честита да е новата бебка в семейството ви. Да расте здрава, палава и щастлива.

За матраци си говорите. Ние преди седмица си купихме Магнифлекс и съм много доволна. Първите 2-3 дни ми беше странно, че по трудно да се въртиш нощем, заради меморипяната, но е твърд и  много удобен.

# 575
  • Бургас
Селесте,честито ви бебе! Нека е послушна и весела!

Аммм чиии,тез пожарникари,дали са пожарникари наистина? Нещооо ме съмняват.

Моя проектант,до преди малко ми пя тук, Sweat Smile виртуално...за вокала на Рамщайн говоря.... (липсват ми емотиконите)
Та сега се успокоявам с гласа на Скорпионс.....за Релакс...

Изморена съм две не виждам....

# 576
  • Телиш/Плевен
Аммм чиии,тез пожарникари,дали са пожарникари наистина? Нещооо ме съмняват.
И аз се усъмних в началото, но в статията пише:
„Първият подобен календар беше създаден през 1993 г. Конкуренцията мъжете да попаднат на страниците му е много голяма. В конкурса са участвали пожарникари от цялата страна.“

Селесте, да е много здрава сладката дундичка! Hug

# 577
  • Euskal Herria
Селесте, живо и здраво да ви е бебето! И майката бързо да се възстановява!

Скоро купихме матрак на Блян - направихме поръчка според нашите предпочитания. Аз нямам проблеми, мъжът ми не можа да свикне. Но за 20 дни няма как да стане. Ще видим при следващото прибиране как ще е.

# 578
  • София
Честота да е сладката пухкавелка, за радост на цялото семейство!
Пфффф, дали да не се пробвам още веднъж за момиченце, а? Само още веднъж и последно, обещавам😆
Форумът нещо ми е бъгав. Не виждам никакви бутони, камбанки и каквото там имаше преди горе, не мога да сменям страници. Трябваше да натисна нов отговор,,за да прочета последните постове.

# 579
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!

На ММ братовчеди, двама братя, така до трето докараха с надеждата за момче/момиче. Единият с три мъжки, другият с три девойки. Явно жените трябва да разменят.

# 580
И при мен е бъгав, на мобилна версия съм.

Селесте, честито на сестра ти.

Белинда, пробвай се...сигурна съм че ще те се получи момиченцето. Simple Smile

На работа проблеми, утре ще го мъдря как да постъпя точно, че е доста комплицирана ситуацията. 

Тез мъжове не съм ги гледала дето сте пуснали.

Матраци...в бг хотел на удобен не съм спала. Но в Брюксел...исках и чаршафите да си взема барабар с матрака. Simple Smile

# 581
  • София
Аз му хванах цаката, по спомени...Всичко си работи и си е там,  където си е по принцип, само дето бутонът не се визуализира. Малко е като да свириш със затворени очи😊

# 582
  • Sofia
Ей на тоя не отказвам да проектираме  Flutter:
https://www.google.bg/search?q=&tbm=isch&tbs=rimg:Cd7c2w … rc=kB3JGOhlv90PvM:

Пукам се през гърба от яд:опитвам се да прехвърля телефонни контакти от една  древна Нокия с копчета към Самсунг Галакси.Контактите са в апарата- 600 бр. Пробвах през блутут-не става, смятах да изпразвам СИМ картата и да копирам някоолко пъти,обаче ми иска ми код за защита, който не знам; мислех с кабел към лаптопа-въобще не разпознава контакти  Twisted Evil; в гугъл акаунт няма как да ги копирам,защото Нокия-та не фаща нет  ooooh!
Ееееееейй,кат се закучи нещо, много ме човърка.Два часа ровя по някакви форуми...някой? Идеи?

# 583
Дженааа, вместо да проектираш с тоз красив младеж с трудно произносимо име, хващай химикалката и преписвай номерата Mr. Green
Защо не иска през сим картата, такъв код не ми е искало досега. Има  ли доп.карта памет?

# 584

Ай,selleste да ви е здрава,късметлия и умница!

Общи условия

Активация на акаунт