Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 640
  • 957
  •   1
Отговори
# 585
Пу за мен. Да проектираме де.

# 586
ДжеНа намери софтеур за компютър за тази конкретна Нокиа и чрез него трябва да стане.
Честито на всички празнуващи.
В проекти участвам всякакви.
За сефте ползвам мобилна версия и не ми е о.к.

# 587
  • ту тук, ту там
ДжеНа, пробвай с код 12345, мисля, че това беше фабричният код за защита на Нокия.

# 588
Опитах се да кача една снимка при последствията от проектите, но форумът не ми дава. И така няколко пъти.
Да си кажа за моя най- удобен матрак в хотел. Беше в Самоков. В къща направена като замък. Спахме само една вечер след разходка в района. Нашия удобен, дори погледнах под чаршафа, за да запомня марката, но вече ми изфиреса.
Семейството, с което бяхме (мъжът със солидни размери и на години) ги сложиха в стая с кръгла спалня. А там се спи само по средата, за да не ти висят краката и главата. Жената на другия ден се оплака след моето хвалене на матрака, че техния бил с ужасни петна и лъхал на..... Та всичко си е на късмет.

# 589
Добре дошла на белия свят на малката розова дундичка на сестрата на Селесте, да е здрава и щастлива Heart Eyes
Белиндеее, пробвай се, тия гени прекрасни /твоята коса и устни, а от мъж ти очите сини/ ще е хубаво да се комбинират и у една госпоИица Hug

Ся съм пощуряла да пия вит В12  Rolling Eyes еййй, като си навия нещо, крайй
Оф, аз бих се проектирала с оня дето му била малка пишката, ама му забравх името. Rolling Eyes

# 590
Кате, той се боцка, не се пие. За витамина говоря, не за Том Харди.
Иначе така описа Белиндето и НМ, че искам много да ги видя!  На кой ли приличат резултатите от такова проектиране?

# 591
Хах, точно си мислех за Том Харди  Laughing
Бе може и да се смучи Б12-то  Laughing
https://www.biovea.bg/xranitelna-dobavka-biovea-vitamin-b12-comp … 0mcg-cena-15-50lv

# 592
  • Euskal Herria
Правих пица тая вечер, в голямата четвъртита тава (на фурната) остана само едно парченце. Мъжът ми рече "Ей това е пица"  Grinning.
Имам да прехвърлям снимки и клипове от телефона, че вече е препълнен. Да бъде празен и готов да го запълня с нови снимки. Ама още се помайвам. Но трябва да го свърша това, че съм обещала да пращам снимки на щерката.
От хотелските матраци - много удобен беше в Сарагоса в хотел Silken Reino de Aragón.

# 593
  • Sofia
Ще ви пробвам предложенията,момичета  Hug и ще докладвам! ММ само ме обикаля и пита:"Стана ли,стана ли? Crossing Arms" Ник'ъв го няма с технологите,завалията.
У съседката се вихри моминско парти, не е поканила ни мен, нит' съседа (ММ,демек  Mr. Green).Ама,и как иначе и двамата сме от вражеската страна, аз-по-малко  Whistling и току сме докладвали на младоженеца  Crazy.ММ надзърташе през дувара  hahaha,да видел шаферките...нещо по проект,ако има  hahaha.Аз се ослушвах пожарникар дали няма да намине натам-насам,ама тц  Crossing Arms.

# 594
Какво е станало тук? Ми то няма още петък!

За мен:

Скрит текст:

https://www.pinterest.com/pin/73113193926295084/
https://www.pinterest.com/pin/440015826074733825/

Имало съдба. Добре, че не заминахме към Австралия, защото всичките мъже там са много мой тип и със сигурност щях да съм разведена сърфистка там.

Честито пак на Осмичка и Тонка!  bouquet bouquet

Седнах да ви прочета с руска салатка и Резлинг винце и наистина се задавих с Хер, Даун и въобще..Само така!  Flutter

чЕСТИТА ДУНДИЧКА НА сИЛЕСТЕ! bouquet

Белинда, пробвай. Така ви описаха, че чак си ви представих! Много ще е хубаво!  Hug

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 13:55 от Анонимен

# 595
  • На брега на реката
Добро утро момичета,
Birthday Черпя виртуално. Моят малък син днес навършва 26 години. Да ми е жив и здрав и все така успешен и да ме направи баба в най-скоро време, защото смятам, че е намерил точния човек, едно прекрасно и много мило момиче. Heartpulse

Та кво кат си мечтая да съм баба, да сЪ изкажа и аз за проектите. Понеже не съм скандалджийка и не видях кой знае каква навалица за Бардем, ша са кандидатирам.
Ако ли не, ей този:

Контеса, ти пък как питаш като че ли не знаеш, че гладна кокошка просо сънува и през седмицата , не само в петък и събота.Smiley

# 596
  • София
Бобулина, честито, да е здрав и щастлив с половинката, за бебе не бързай толкова, на 26 още им се живее😁
Мале, Кате, каква реклама ни дръпна, недей тъй заблуждава хората😂

# 597
Добро утро!
Буболина, честит да ти е сина!
Селесте, добре дошла на твоята племенница!
И аз чакам да стана леля скоро Heart

Искам да кажа, че Светалчо е невероятна Heart

Малее, вчера добре сте се вихрили! Аз ще се присламча към избора на Джена.

Натоварена седмица пак и нещо съм кривак тия дни...

# 598
Честит да ти е Бобулина! Всичко, което искаш за него ти го пожелавам двойно! Кво ще кажеш и за едни близнаци?

Ние след малко се изтрелваме на гръцко море на плаж.

# 599
  • Ямбол
Добро утро.
Едва ви изчетох, то проекти, то бебета, то празнуващи, зави ми се свят.
Всички да са честити, здрави и щастливи.

Аз както се канех да си почивам сама на морето, така се озовах и с двете деца. Имам и компания от съпружески роднини, свекървата е при нас, а през етаж са едни леля и свако. Имам поръчка да им взема мекици и после ги вдигам за плаж Перла.

Отпуската ми се изнизва, депресирам се само като си помисля каква тежка година ме чака.

Общи условия

Активация на акаунт