Честити да са Тонка, Осмичка, сина на Бобулина и малката племеница на Селесте! Много здраве и късмет желая!
Поканиха ни на сватба в началото на септември, тук на морето ще е. Та на поканата пише, че сватбата щяла да бъде в цвят тифани
Аз не го бях чУвала, но погледнах в нета, та нещо като тюркоаз ми се видя, но като е така написано, значи ли че трябва да се барна в такъв цвят?! Надявам се не се очаква...Не че не е хубав, но нямам намерение да ходя да търся специално, а мъжът ми пък по никакъв начин не ще и да чуе за нещо в тюркоаз:) Не са ни канили досега на събитие с цвят и тема, та ме знам как са нещата. Ще питам други приятелки и кумата може би.
Флорче, ти ли пита за фитнес гривна? Аз от два дни имам Fitbit Charge 2, много е зарибяващо:) Вчера напарво я превъртях
) От зададени 10 000 крачки, направих 17 670.
Автоматично сменя ако от ходене започнеш да качваш стълби или да тичаш. После в една графика се вижда колко от времето на движението си била в кардио и колко в фатбърн режим. Друга графика показва колко време от деня си била активна и колко заседнала, на всеки час те подсеща да се размърдаш. За мен е мотивиращо.Ако имаш нужда от такъв стимул си вземи, ако ли не ще ти е излишна.
Гледай да има пулсомер вграден, за да измерва и калориите.
Свързва се с телефона и с май фитнес пала ми и всичко ми е на едно- хранене, спорт.
Скъпа е и ми се свидеха, но не съжалявам играя си с играчката не отиде зян:) Не я свалям изобщо.
Измерва, съня, като продължителност и качество.
Мъжът и той иска, да не види нещо:) Та май си разменихме коледните подаръци в аванс:)
Захирче, видяхте ли се със Светълчо, та казваш че е невероятна, разказвайте де, много сте били потайни

Още щях да пиша, аааа да! "Хрониките на Клифтън" на Джефри Арчър, започнах първа от шест книги, много увлекателна, не мога да я оставя, препоръчвам!

.Жаки,вероятно ще има гости, които са се барнали така
.
Здравейте сладурки!!!:hibiscus: