Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 630
  • 957
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Честити да са Тонка, Осмичка, сина на Бобулина и малката племеница на Селесте! Много здраве и късмет желая!
Поканиха ни на сватба в началото на септември, тук на морето ще е. Та на поканата пише, че сватбата щяла да бъде в цвят тифани newsm78 Аз не го бях чУвала, но погледнах в нета, та нещо като тюркоаз ми се видя, но като е така написано, значи ли че трябва да се барна в такъв цвят?! Надявам се не се очаква...
Не че не е хубав, но нямам намерение да ходя да търся специално, а мъжът ми пък по никакъв начин не ще и да чуе за нещо в тюркоаз:) Не са ни канили досега на събитие с цвят и тема, та ме знам как са нещата. Ще питам други приятелки и кумата може би.

Флорче, ти ли пита за фитнес гривна? Аз от два дни имам Fitbit Charge 2, много е зарибяващо:) Вчера напарво я превъртях Simple Smile) От зададени 10 000 крачки, направих 17 670.  bowuu Автоматично сменя ако от  ходене започнеш да качваш стълби или да тичаш. После в една графика се вижда колко от времето на движението си била в кардио и колко в фатбърн режим. Друга графика показва колко време от деня си била активна и колко заседнала, на всеки час те подсеща да се размърдаш. За мен е мотивиращо.
Ако имаш нужда от такъв стимул си вземи, ако ли не ще ти е излишна.
Гледай да има пулсомер вграден, за да измерва и калориите.
Свързва се с телефона и с май фитнес пала ми и всичко ми е на едно- хранене, спорт.
Скъпа е и ми се свидеха, но не съжалявам играя си с играчката не отиде зян:) Не я свалям изобщо.
Измерва,  съня, като продължителност и качество.
Мъжът и той иска, да не види нещо:) Та май си разменихме коледните подаръци в аванс:)

Захирче, видяхте ли се със Светълчо, та казваш че е невероятна, разказвайте де, много сте били потайни Crossing Arms

Още щях да пиша, аааа да! "Хрониките на Клифтън" на Джефри Арчър, започнах първа от шест книги, много увлекателна, не мога да я оставя, препоръчвам!

# 601
  • Бургас
Добро утро!

МарИ, весело у гръцко!

Лиляна, от няколко поста се каня да питам как върви почивката. Каква я мисли, каква стана. Та и с учебната година така, каквато такова. Събирай сили сега.

Жаки, вероятно може и само акцент в този цвят. Надали ще ви върнат Simple Smile

Да кажа, че НМ са си сменили политиката за ваучери за върнати дрехи. Пак се ползва -15% на артикул, но при обща стойност на покупката над 40лв.

# 602
  • София
Леле, големи сте проектантКи! Направо ми скрихте шапката Wink

Селесте, честита ти племенница! Да ви радва много!
И мерси за информацията за НМ. Тъкмо ми предстои есенно пазаруване и мислех да оползотворя талоните си за тийна, защото вече е в мъжката номерация и започна да ми излиза солено обличането ooooh!

Честито на вчерашните рожденички! От здраве и любов да не се отърват и да са щастливи!

Бобулина, честит рожденик и на теб! Пожелавам ти внуче скоро! Тамън му е времето за първо дете, а защо не и за породени - докато са млади те, че и вие да се порадвате дълго време bouquet

Моят, големият син, е на 23. Виж него още го броя за малък. Но пък и той в момента няма гадже, но никога не се знае кой заек ще изскочи иззад ъгъла и току виж ни изненадал.  Mr. Green Но все пак се надявам, че няма да е съвсем скоро. Не за друго, ами имам много ангажименти и ако има и внуче само на снимка ще мога да го гледам. Няма как да го включа в програмата Sad

И да се оплача от жегата - вече не издържам! Нищо не мога да направя като хората и се дразня много Close

# 603
Ако си купя такава гривна ще изпадне в летаргия милата 😂

Аз, аз казах, че Светалчо е невероятна. За съжаление не сме св видяли, но направи нещо за мен, което ми стопли сърцето 😍

И аз чета Хрониките на Клифтън, много ми харесват. Явно случайно съм свалила няколко книги и чак на втората зацепих, че е поредица, но са увлекателни.

# 604
Бобулина,здрав,щастлив и успешен!

# 605
  • София
Още веднъж искам да блогадаря на всички вас за поздравите и милите думи.  Hug

Честит племеник на Селесте. Да е жив и здрав!

Буболинка, да ти е живо и здраво момчето!  bouquet

Вчера си изкарах страхотно. Много емоции, много чудо. Изобщо не очаквах, че ще има на какво да се радвам на остаряването.  Wink Едни съфорумки-лудетини, които много обичам, ми направиха страхотна изненада, за която много им благодаря.  Hug

Но и да се оплача все пак. Ползвам една спирала за очи на Есенс за 8 лв някъде и съм изключително доволна. Обаче рекох да се изръся с 30 кинта и си взех на Макс Фактор за не знам си какъв уникален обем и лакиращ ефект на миглите. Божеее, ни обеми, ни ефекти. Ако си бях наплюнчила миглите сигурно по-добре щяха да изглеждат.  Mr. Green Толкова с прехвалената козметика.

Ходихме и на ресторант снощи само с мъжа ми. Толкова вкусни неща отдавна не бях яла. Заведението е доста голямо, а в един момент нямаше и едно свободно място. Явно следващото ходене трябва да е непременно с резервация. Кати се нацупи, че си е на село, докато ние се развяваме и празнуваме. Но и на село не скучаят. Тя е научила братовчед си, който е на 8 г., да шие гобленче и зълва ми вчера се обади да пита от къде съм купила гоблена, за да вземе 2-3 на синковеца си, че той я побъркал с желанието си да шие.  Mr. Green

Хубав петък на всички!

# 606
Буболина, да ти е жив и здрав сина!

Мари, къде си хукнала, ошета ли?

# 607
  • Sofia
ДжеНа, пробвай с код 12345, мисля, че това беше фабричният код за защита на Нокия.
ЕленИ,благодаря  Rolling Eyes Hug! Стана с този код...но пак успях да направя мазаляк  Whistling
Скрит текст:
Изтрих контактите от картата, копирах други 200 на нея, прехвърлих ги в другия апарат, обаче на следващото копиране на номера в картата- пак тръгна да копира същите  newsm78.т.е. не помни до къде съм стигнала и с 2 думи нищо не правя. Понесе ММ все телефони със себе си (3 броя) да дири някой по-майстор от мен  Crossing Arms Mr. Green)
Тюркоазен цвят харесвам много  Peace.Жаки,вероятно ще има гости, които са се барнали така  Peace,предполагам за това са го написали.
Моят клъч във фуксия е толкова нюню,че като сложа 3 телефона и ключа за колата и туй то  Shocked-ами,мазила,парфюм? Ааааааа,не съм съгласна,исках да си го ползувам и по принцип  Thinking.
Рано-раних,ще ходя на спорт-следобяд съм на фризьор.Как ще устискам в тая жега да ме сешоарят- не знам  ooooh!.
Честити днешни рожденици!  bouquet
Тони,как ме разсмя с племеника,шиещ гоблени  Mr. Green.Кати голяма директорка и работодателка  bowuu.

# 608
  • София
Flowers HibiscusЗдравейте сладурки!!!:hibiscus:
Моето доброволно временно  ограничение от интернет, мейл, форум завърши!
Е, признавам си, че четях любимата си тема - та съм в течение на всичко:smiles:
В кратце, вече съм свободен човек, УРА!
Няма бизнес, няма ангажименти, няма напрежение ... Още не мога да се нарадвам на свободата!!!
Прекрасно е да мързелуваш!!!

# 609
  • Sofia
Ехаааа,Люси,честито да ти е!  bouquet Добре завърнала се  Peace и да се включваш по-често и по-подробно  Mr. Green!

# 610
  • Mediterraneo
На Тонка и Осмичка- на патерици, но от сърце, да сте живи и здрави! Радвам се, че има и други лъвици в темата! На мен ми остават 10 дни на тази възраст, ще одъртявам и аз. Отдавна не се вълнувам по рождените си дни; сега нашите ще са тук, та може да заформим почерпка, ама ще е скромно.

Селесте, честита лелина дундичка! Да расте здрава!

# 611
  • ту тук, ту там
О, да, помня го този зор с прехвърлянето на контактите!
В офис на оператор (щях да напиша туроператор 🙄) не могат ли да помогнат? Те имат по принцип някакви машинки за прехвърляне на указателя.

Добре дошло на племенничето на Селесте!
Добре завърнала се, Люси!
Честит вчерашен рожден ден на Осмичка и Тонка!
Закъсняла честитка на Алина, Виктор и сина на Бърди!
Честит днешен рожден ден на сина на Бобулина!
Пропуснах ли някого? Не е нарочно, да ме извини!

# 612
Люси, звучиш толкова щастливо, чак завидях (благородно Simple Smile )

# 613
  • Germany
Селесте, честита племенница!
Бобулина, честит да е синът ти!
Жаки, според мен идеята е всеки да има някакъв акцент с този цвят Simple Smile
Рая, според мен, 1во се изследвай за нивата на вит.Б12 и ако има липса се консултирай с лекар в какъв вид да го приемаш.
При нас е студ и дъжд... Зъба още ме боли, пия си антибиотика и се моля до неделя да съм добре.

# 614
Не съм аз, Кати май си го беше изписала Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт