Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 628
  • 957
  •   1
Отговори
# 615
Жаки, можеш да вземеш чанта, обувки в този цвят, ако не ти харесва за рокля. Simple Smile
Аз харесвам такъв тип сватби, но е факт че за БГ действителността и финансови възможности на хората е твърде задължаващо.

Днес ми е тегаво от сутринта, мъчи се да ме боли глава, писна ми вече.

# 616
На мен пък не ми харесва идеята всички сватбари да са с еднакъв цвят, даже на последната снимка явно е имало дрескод, всички бяха с кралско сини рокли.

# 617
  • София
На мен пък не ми харесва идеята всички сватбари да са с еднакъв цвят, даже на последната снимка явно е имало дрескод, всички бяха с кралско сини рокли.

И на мен не ми харесва!
Но пък е истина, че в България нямаме култура къде как се ходи облечен. Говоря за по-голямата част от хората, не за всички естествено! Peace
Направо ми прилошава като видя на сватба дънки или пък бермуди ooooh! Няма нужда от смокинги и рокли с гол гръб, естествено. Едно прилично облекло вярвам, че може да се набави в повечето случаи.

Редактирам се: Писах по принцип, а не че си представям, че на Жаклин мъжът й ще отиде с бермуди или дънки на сватбата Stop

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 11:45 от Жълто Цвете

# 618
Дрескод далеч не означава всички да са облечени еднакво

# 619
Някой ходил ли е в ресторанта в Созопол, който стана известен с такса "стол"
От няколко дена попадам постоянно на информация за случая и всъщност за момента съм на страната на ресторанта. Поне такива изводи си правя, но само на база прочетено и видяно едно интервю със собственика.
По принцип ясно е, че клиента е "цар", но за съжаление някои клиенти наистина се държат като такива и си позволяват унизително отношение към персонала. Вярно, че са единици, но аз също винаги бих си защитила служителите в такава ситуация.
Честно казано, ако бях в района щях да отида да пробвам ресторанта, та май приказката няма лоша реклама е вярна Simple Smile

# 620
Честита племенничка на Селесте, да е жива и здрава.
Жив и здрав пораснал рожденник на Бобулина.
Завид за плажа на Мари.

# 621
  • На брега на реката
Благодаря ви за пожеланията момичета.
Мари, чул те Господ за пожеланията за близнаци.
/прегръщащ емотикон/

Някоя от вас ползвала ли е Фитнес гривна на Xiaomi Mi Band 2? От няколко дни и се чудя. /почеващ се емотикон/

# 622
Мда, аз съм със самопредписанията, така ходя и се изследвам в лабораторията.
Имам хронична умора години наред и желязодефицитна анемия.Ужасно е да ставаш от сън уморен все едно си орал и копал.Вит Б12 не ми беше на макс та е възможна причина, а лекарите неглижират нивата на Б12.

# 623
  • Germany
Не съм аз, Кати май си го беше изписала Kissing Heart

Извинявай, объркала съм се Simple Smile

# 624
Честит рожден ден на момчето на Бобулина. И честита племенничка на Селесте!

За мен един Раян Гослинг петъчно, моля. Никога не съм харесвала досега мъж толкоз много от екрана, но след La La Land просто… Heart Eyes

Как три телефона в клъч, Джена?! Клъчът трябва да събира ключове (или още по-добре – карта за хотел), червило и презервативи, толкоз - ти тая работа не я ли знаеш? Stuck Out Tongue Winking Eye

Жаки, аз питах за фитнес гривна и вчера купих също Fitbit (явно са някаква водеща марка, и Хер ги спомена по-напред), само че моята е HR нещо си. Консултантът ми обясни подробно какво-що, доволна съм. Има пулсомер  и това със съня ми е много полезно също. Смятам, че ще ме мотивира да се движа повечко, да видим. Аз 10000 крачки на ден е абсурд да докарам, може да ми се случи само ако не съм на работа.

И на детето взех, но някаква по-проста. Той е много спортна натура и страшно се накефи, доядя ме, че не се сетих преди рождения му ден. Обявил ми е състезание кой ще навърти повече крачки (много добре знам кой ще спечели).

Сега видях Болулина – точно същата Xiaomi Mi Band 2 е на детето, не мога да дам отзиви още. Мисля, че зависи за какво точно ти трябва.

# 625
Днес изкарах куфарите - най-накрая дойде ред и за нашата почивка.

# 626
  • София
Лелеее, депресирАхте ме с тези гривни ooooh!
Всеки пък си мисля, че някаква джаджа ми трябва, за да ме подтиква, ама ...
Досега само Джена и Марият ме побъркваха - едната не спира да спортува, другата не спира да чисти и готви (пък аз само попоглеждам бягащата пътечка и велоергометъра, малко матовите прозорци .... и току си приседна с кафенце и цигарка) Joy

# 627
Ами Луси, зависи какво отбираш от постовете Simple Smile. Аз се заразявам от лежерността на Джена, е понякога ме заразява и Мари, та къщата е в що годе приличен вид.

# 628
Някой ходил ли е в ресторанта в Созопол, който стана известен с такса "стол"
От няколко дена попадам постоянно на информация за случая и всъщност за момента съм на страната на ресторанта. Поне такива изводи си правя, но само на база прочетено и видяно едно интервю със собственика.
По принцип ясно е, че клиента е "цар", но за съжаление някои клиенти наистина се държат като такива и си позволяват унизително отношение към персонала. Вярно, че са единици, но аз също винаги бих си защитила служителите в такава ситуация.
Честно казано, ако бях в района щях да отида да пробвам ресторанта, та май приказката няма лоша реклама е вярна Simple Smile

Аз пък хич не му повярвах на този собственик. Какво значи, ние после не им ги взехме тия пари? Глупости, първо ги писали, после са им ги приспаднали и са правили и сторно на касов бон ли? Друг път. Като е искал да защити персонала си е можел директно да не ги обслужи щом са били толкова нагли и да им каже, че си има достатъчно клиенти и не е длъжен да търпи обиди. Не, той решил да се гаври. Още нещо- щом ги има въведени в програмата тия празни столове, значи си е практика, не изключение. Но си права, Руми, правим си изводи по това, което четем. Не сме били там, за жалост миналата година бяхме в Созопол и не ме е впечатлил този ресторант, щом не сме го посетили Smirk

# 629
  • дядовата ръкавичка
Честит рожден ден на сина на Бобулина!
И честита племенничка на Селесте!

Аз също от вчера отново съм нещо като леля. Първата ми братовчедка роди две момиченца - близначки. Изобщо богат урожай откъм девойки това лято  Simple Smile

Това е един от моите проекти  Wink, с котешки поглед и трапчинка
https://www.google.bg/search?q=josh+holloway&tbm=isch&im … rc=I6DeSQEvH23iqM:

Общи условия

Активация на акаунт