Аз ходих да правя седмичния пазар и съм потресена. Много туристи има в момента, всеки кара като на състезание, при все че нито знае къде отива, нито откъде да мине! Вперили погледи в едни телефони и джипиеси и все едно са сами на пътя. Петорно се умножават автомобилите лятото в нашия град, лудница е. На плажа е немислимо да слезем, ако не е в 7 сутринта- в противен случай ще паркирам поне на 1-2 км от плажа. Бр, да свършва август и да се поизпразва малко, и "местните" сме хора!

Сега ще си обърна малко внимание- ще си оправя краката, педикюр, коса, вежди. После следва чистене и готвене, а довечера съм на работа. Програмата ми е пълна

Не знам точно случая за празния стол, въртят се разни работи из фейса. Както клиентът е цар, така и собственикът може да решава какво да прави в ресторанта си. Работя в ресторант на първа линия на плажа, август се чака на опашка за маса при нас. Всяка вечер слагаме "резервирано" на почти всички маси, въпреки че няма резервации. Иначе ще се напълни с лелки на по 1 бира, а хора, искащи да вечерят( и от които реално печелим), ще трябва да се редят на опашка. И като влезе група хора питаме- ще вечеряте ли или само за питие и тогава решаваме къде и как да ги настаним.
, вече има доста сполучливи карикатури по случая