Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 612
  • 957
  •   1
Отговори
# 765
  • на Мелмак
Същото е, аз го слагам в кафето, ММ още се дърпа. Simple Smile

# 766
  • Euskal Herria
А с каква цел се слага кокосово масло в кафето? Вече няколко съфорумки го споменават.

Четири почивни дни имаме сега, следващата седмица - пак има почивка. Дано и времето да е хубаво. Не че не му свикнахме - както е пек, току се изсипе порой и след малко пак блесва слънце. След малко изчезваме на покупки и разходки.

# 767
  • София
Това за готвене става и за козметични цели. Обаче козметичното не става за готвене Joy

Тонка, браво! Е, това се казва проект - измислен и изпълнен перфектно!  Wink
Би ли споделила кой е този магазин?

# 768
  • постоянно
Аз пък вече трета седмица се мажа с домашна маска за коса :
Смесвам 2 лъжици горчица на прах , един жълтък и 2 сл зехтин /майонеза .  Обърквам добре , мажа , втривам в корените , завивам с торба и кърпа и стоя колкото издържа -2-3 часа най добре . После измивам . Решила съм да я правя веднъж седмично докато видя ефект .
Детето плува аз гледам отстрани и ръкомахам когато се налага .
Даун  сипи си една голяма чаша вино а ако изпиеш две до утре ще си забравила за проблемите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 769
  • София
Аз масла купувам онлайн от Зоя, както и от магазина на Руми Илиева.
Тони, кажи кой е магазинът на Витошка, че от работа как ми е удобно да си пазарувам от там, чудно!

# 770
Сипах си Хър, ама миялната, макар че проработи и се вижда ако не края, то поне ремонт. Копчетата сдават багажа. Предполагам, че е нещо супер дребно и ако откаже съвсем, ще я отворя сама.

# 771
Елисана, честито! Честито и на Белла! Да се чувствате спокойно и уютно!

Тонка, за завиждане си! С толкова покупки и мъж в пълно неведение....ех, кой е като теб!
А иначе се заоблизвах от сърмите на Светалчо.

# 772
  • Sofia
Аз пък каквото масло съм намазала, все няма ефект  Crossing Arms-бадемово,арганово,какаово,кокосово. Явно повредата е при мен  Crossing Arms, щом вие сте доволни  Thinking.
Тонита,завидях ти чак на стройната организация  Mr. Green.Бравос!
Ние още се побутваме.След час излизаме, мъжете хабер си нямат какво ще обличат,строила съм им по няколко комплекта, хич не ме отразяват  Crossing Arms.  А багаж имам за цялата сватба  Embarassed.Добре,че навсякъде ходим с кола. Абсурд да се мъкна с такси и все партакеши с мен. Клъчът го сложих в друг и вече ми е екстра hahaha.Че аз на моята сватба си бях по-организирана  newsm78.Свеки се обади да ми заръча и чадъри да вземем  ooooh!.

# 773
  • София
Момичета, магазинът е 55th и се пада на Витошка от страната на НДК, а не началните номера към Св. Неделя. Май всичко, което си купих е на Том Тейлър, но сега не ми се рови да погледна етикетите. И май казах, че е аутлет. И винаги предупреждавам да не ми носят лелински дрехи. Joy Joy Обикновено излизам от магазина с пълни ръце и празен портфейл. Joy

Мари, мъжът ми никога не пита дали някоя дреха ми е нова. Или го прави веднъж годишно. Но ако ме види с голяма торба с покупки ще направи типично кисела физиономия, а аз не искам да си развалям щастието от пазаруването.

# 774
Това за готвене става и за козметични цели. Обаче козметичното не става за готвене Joy
Ясно, значи все пак са различни. Ще се поогледам и за специалните.

Куфарите са готови, остава и да се поберат в багажника. Очертава се да пътуваме в кофти време, но пък за почивката ще е вече слънчево и топло.

# 775
  • на Мелмак
Аз за маслото - ползвам го 10-на дни. Засища ме.
Купих едно био, после Мари ми каза , че и в Лидъл има и от там купих.
Сега един буркан е до кафе машината,свикнах му.
Това е към мазния режим- ВМ НВХ.
ММ ми се смее, но е впечатлен , че корема ми изчезна.

# 776
Джена, споко, и при мен не действат маслата, ама аз до 3- тия път ако не видя уау ефект спирам Stuck Out Tongue Winking Eye. Био ойл щерката ползва за лицето, определено имаше ефект, ама взе, че го изля половината, сега пак ще трябва да купуваме.  Чух, че Реген ойл от ДМ било същото състав, ползвали ли сте го? Не ви ли се омазнява косата като легнете с масло намазани?

# 777
  • София
Аз май се сещам кой е и съм пазарувала от там. Тони, те не бяха ли верига? Имат магазин и на Графа, и още някъде  май....
Бре, току що установих, че София ми липсва😲 Ти да видиш...
Джена, ефектът от маслат не е мигновен и ако си очаквала чудеса от едно намазване, може затова да си се разочаровала.
За сармички и аз да се подредя😊

# 778
Ние така щяхме да си счупим съдомиялната.Бях пуснала директива до моите след хранене всеки да си слага чиниите и приборите в нея.От мързел и бързане не си ги подреждаха правилно и я пускаха без да проверят.Да ама така блокират перките и копчетата взеха да светят,тя спира по средата на процеса и не миеше добре.Показах им 2-3 пъти и заявих,че ако се купува нова ще удържам джобни.Сега пада голямо бутане при зареждане и разчистване,но аз и съдомиялната вече сме добре.

# 779
ДжеНа, хубаво да си изкарате! Почти ти завидях.

Общи условия

Активация на акаунт