Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 685
  • 957
  •   1
Отговори
# 435
Дам! Кака остарява скоро!

# 436
Дам! Кака остарява скоро!
А, ЧЕСТИТО!  bouquet bouquet
Никаква кака не си. 29 годишно и кака си вика. hahaha

# 437
Аз остарях току-що  Laughing ММ ме държи винаги будна до 12 часа за да ми честити първи и да ми подари подаръците и цветята Heart Eyes И понеже вече съм дърта ще си лягам, че клюмам от 1 час Laughing

# 438
Чакай, чакай, рано е още!
И не са 29 а 39 карата!
Осмичка, жива и здрава да си! Хубава традиция имате.....като нашата!

# 439
Аз остарях току що  Laughing ММ ме държи винаги будна до 12 часа за да ми честити първи и да ми подари подаръците и цветята Heart Eyes И понеже вече съм дърта ще си лягам, че клюмам от 1 час Laughing
А да ти е честито и на теб! Много здраве, любов и красиви моменти!  bouquet
Много мило  Heart Eyes

мари, задавих се с руска салата.
Как 39? Не вярвам. Честито!  bouquet

# 440
  • Euskal Herria
Честит рожден ден на Осмичка!

А "кака" ще я чакаме с подобаващ отчет за РД, ама за всичко - трапеза, подаръци, празнуване Wink

# 441
  • Sofia
Напазарувах аз  Flutter ooooh!,самоуспокоявам се,че все подбирам изгодни и наложителни неща  Mr. Green.Кротнах се и  гледам Касъл. Момчетата стискат палци на Григор.
 И Тонката е рожденичка...днес..утре?!
Аааа,ето и Осмичка  bouquet се е родила! Честита да си,здрава и щастлива!  Hug Hug

# 442
Джена, мерси, че ми напомни и за Тонка!

Тонка, честит РД и на теб! Бъди все такава усмихната слънчевост и забавна събеседничка! Абе друго са си лъвиците!  bouquet bouquet

# 443
Тонка сигурно е чакала да стане 12 часа и да почне да празнува със съседите! Винаги, когато пише за тях правя асоциация с един испански комедиен сериал.
Тонка, жива и здрава да си. Много хубави емоции!

# 444
  • Sofia
Тонка сигурно ли е,че е днес?  newsm78 Ако е рожденичка -Тони да си честита, все така позитивна, каквато "звучиш" и обичана! Наздраве  bouquet
ММ пък така и не го научих от през нощта/сутринта да ме засипва с цветя  Crossing Arms.Все по надвечер  Crazy.Пък какво старателно гадже имах преди ...100 години,ехеееей...ама,на-изтървах го. (чак ме дразнеше с престараването си  Mr. Green).

# 445
  • На брега на реката
Честити да са всички празнуващи! Да са здрави и щастливи!
Много хубава и успешна зодия!
Весело празнуване!:birthday:

# 446
Добро утро!
Честит рожден ден на Осмичка и на Тонка, да са ни живи и здрави! Разкошни лъвици Heart

Видях всички снимки! Стейси, щерката ти е одрала кожата! Прекрасна дама!
Вани и семейство Heart

Снощи се предадохме и спахме в хола на климатик. То змия, змия, ама даже и аз не издържам на такива продължителни жеги...Днес вече трябва да се насиля и да мръдна да си свърша това онова, а не директно след работа да бягам у дома на хладно.

# 447
Добро утро!
Осмичка, жива и здрава да си, обгрижвана и обичана 🤗😚🤗
За Тонка не разбрах, дали е днес, ама да и честитя и на нея. Направо си представих комшийската дружина. Хубави взаимоотношения, дано да продължат дълго.

# 448
Честит рожден ден на Осмичка и Тонка, да са здрави и щастливи bouquet
Алечка, каква змия бе момиче, да не е влязла у вас Shocked Дъщеря ми днес пътува за Мавриций, понеже има няколко случая на налазени през нощта момичета от змии, нашата си носи вълнени чорапи, поларени дрехи, гласи климатика на 16 градуса и така спи Mr. Green Змиите ставали неподвижни при тази температура, че и да има в стаята - да не мърда.

# 449
  • Бургас
Честит рожден ден на Осмичка и Тони Simple Smile
Ходих рано-рано да поръчвам торта за именичката на 15.08. Направо бях забравила, че ще имаме повод. Мъжа ми пък още по изкукал от мен. Той реши, че ще поръчваме за Цвети, която е чак септември. 
В събота отиваме на палатка. Дано се разхладим малко из Странджата.
Никакви снимки не можах да видя! Не качвайте снимки в 23.00 часа и не ги трийте в 23.02 . Мерси предварително! Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт