Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 659
  • 957
  •   1
Отговори
# 525
белинде,ми все нещо трябва да се яде.

# 526
Честит рожден ден на Осмичка и Тонка! Здраве и любов ви пожелавам! Гледам с пожарникари черпите - няма лошо. Heart Eyes 

# 527
Честити да са рожденичките, живи и здрави!

Не е мой тип младежа, като бебе ми е. Имам чувството, че един мъж, ако не е едно 5-10 г. по-възрастен от мен, не мога да го приема насериозно. Не че в случая се иска точно сериозно отношение Flushed

Яна, аз май писах преди време – самолетните билети от нас до Билбао бяха над 500 евро (за двама), което ни отказа от разходката из País Vasco тая година.

От Мадрид до Билбао мисля, че има и влак. За мен влака е най-удобния начин за пътуване в Испания. 

Обядвам на бюрото, а много мразя.

# 528
Флорче, и аз съм като теб за мъжете, ама като станем на по 60, май, май...Simple Smile.

# 529
  • Euskal Herria
Флорче, така е - вътрешните им полети са доста скъпи. Влак досега не съм ползвала, само автобуси на ALSA и нямам никакви забележки. Особено ако е Премиум Simple Smile .

# 530
Даун, ще го мислим като станем на по 60. Аз почвам да се настройвам така или иначе, че ще си остана сама.

Ау, Яна, от нас до Мадрид има бърз влак, над 400 км са, за два часа и малко си там. Разкошна работа.

# 531
Даун, депресираш ме. Кви 60 години те гонят? Живей на мига!

# 532
  • София
Хахахахаха, Трънче, образ такъв😂😂😂
Янче, значи, решено! Другото лято за нам си коя фиеста ни чакай с децата😁

# 533
Мари, на мига се заглеждам по-по улегнали господа, а като стана на 60 ще гледам агнешко Simple Smile.

Флорче, и аз така, ама не ми е зле. Хем ми се иска връзка, хем ми е толкова спокойно като няма драма. След определен брой години ми се струва трудно да се нагодя да живея с някой, ама знае ли се Simple Smile.

# 534
Даун, и на мен не ми е зле. Аз така или иначе съм самотник по душа и пълен интроверт.

Нещо ме тресат хормоните, което ми е много нетипично. Вчера ми беше ревливо и вечерта се наревах. Днес ми е приповдигнато цял ден и то защото си поръчах една готина тениска сутринта.

Мисля да си купя от тия смарт гривни. Някой има ли такава джаджа? Какво да гледам?

# 535
  • Euskal Herria
Белинда, ще чакам! Simple Smile
Флорче, с автобуса е два пъти повече времето, но има и половин час почивка при едно заведение. Разстоянието е същото. За мен е удобен автобусът, защото дори не излизам извън терминала и  автогарата е близо до дома ни.
Хм, мислех да пускам нещо... ама не е петък, а и още е рано.

# 536
  • Телиш/Плевен
Това е само, защото ти е писнало от пишки около теб, но помисли и за останалите, които не са виждали повече от две в последните години, а ти огащваш 4 броя!!!
Joy Joy Joy

От календара мен най-много ме впечатли снимката с коалата, някак ми е много миличка. Heart Eyes Blush Съответно се отличава от останалите, които са наистина...горещи. Smiling Imp

# 537

Хм, мислех да пускам нещо... ама не е петък, а и още е рано.
А, то хич не е петъчно настроението тук днес Joy

# 538
  • постоянно
Даун, и на мен не ми е зле. Аз така или иначе съм самотник по душа и пълен интроверт.

Нещо ме тресат хормоните, което ми е много нетипично. Вчера ми беше ревливо и вечерта се наревах. Днес ми е приповдигнато цял ден и то защото си поръчах една готина тениска сутринта.

Мисля да си купя от тия смарт гривни. Някой има ли такава джаджа? Какво да гледам?

фитбит  Peace

# 539
  • Euskal Herria
А, то хич не е петъчно настроението тук днес Joy
Добре, де, нали днес имаш повод за празнуване... за повдигане градуса... кой каквото си избере  Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт