Искам да кажа ... (134)_07.08-13.08

• 42 623
  • 957
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Белинда, със сигурност имат още 1-2 магазина в София, но не знам къде са.

# 781
Джена, пиле, то от веднъж не става с маслата, трябва постоянство Wink Весела сватба!

Моето кокосово е за готвене, ама не съм готвила с него още Grinning

Маслото в кафето е по мазния режим. Момичетата слагат кокосово, краве или маскарпоне и бият леко с машинка за фрапе. Аз не съм пробвала, но казват, че е много вкусно.

Аз се наклепах с боя и сега втасвам. Но съвсем аматьорската първо измих мивката и после се боядисах. После пак измих мивката. Сигурно и с банята така ще стане...

# 782
Алечка, маслата са ефективни, ама ти си поне 15 години по-млада от мен Simple Smile. При мен вече е на принципа - дреме ми  на черупката от поредната бръчка.
Иначе наистина съм доволна от био олиото, чист витамин Е и кокосово масло. Сега си търся какаово за лятото, за да стана цигане.

# 783
  • на Мелмак
Аз от Гърция мин.година си купих една кутия какаово - верно цигане станах Simple Smile
Най- църна от семейството.

# 784
Ще пробвам тази година, макар че аз така или иначе потъмнявам, ама нали съм кифла Simple Smile.

# 785
  • София
Забравих да кажа,че в Брацигово никога не съм била. Белла да препоръча някой хубав хотел или къща за гости, ако може. Много ми се ходи на непознато място.

# 786
  • София
Аз тази година имам следния тен-в лицето муха-лайнарка, защото съм изпечена на очила, ръце много черни, рамене горе-долу с ефект " на ръкавче", надолу корем, крака- нема никой😂

# 787
Аз сега като си дойда в България и ще се заредя с масла и козметика с българска роза.Преди не съм ползвала от последната,изключая розовата вода.Сега обаче съм се запалила точно такава козметика да си накупя,а и за подаръци.Аз мазах малкия и себе си с кокосово масло,сега съм купила смес кокос и бадем.Малкия е с дълга коса и още след първият път имаше положителен ефект.При мен също имаше подобрение,но не чак Уау.Ама ще се мацам аз,преди много се грижих с разни маски за коса и лице.От няколко години обаче мързела ми наделява и почна да си личи.

БЕЛИНДЕ,

# 788
Белинда, разхили ме яко Simple Smile. Представих си те.

Аз една година бях така, докато се светнах, че в градината се работи по бански или гола Blush

# 789

Аз една година бях така, докато се светнах, че в градината се работи по бански или гола Blush

# 790
Ау,Даун,ако бях мъж,щях да искам да съм ти градина.

# 791
  • София
Трънче, като чуя за българска роза и тръпки ме побиват. Не за друго, а защото мой приятел, когато бяхме тийнове, ми изсипа ей така, за майтапа, едно мускалче роза върху косата. Идея нямате каква воня се носеше от мен в продължение на седмици. Майка ми беше на ръба да се изнесе от вкъщи, а моят приятел беше солидно смъмрен.

# 792
Ха ха, Трънче, аз градините ги кося, скубя и режа, надали някой доброволно би ми станал градина, освен ако не е с по-специфични интереси Simple Smile.

# 793
  • София

Ох, Даун! Сега ти ме разхили! Представих си как Белинда разхожда бебето с количката по бански  hahaha hahaha hahaha, за да хване равномерен тен.

Трънче, ако идваш в София, в магазина на Биофреш в МОЛ Парадайз има тестери на всичко. Пробвай и помириши преди да купиш.

# 794
Забравих да кажа,че в Брацигово никога не съм била. Белла да препоръча някой хубав хотел или къща за гости, ако може. Много ми се ходи на непознато място.

Къща за гости ще да е, но ще ти кажа на лични за да не излезе като реклама. Иначе е красиво и спокойно, даже понякога си мисля, че за мен е прекалено спокойно. Но за гледане на деца е рай.

Общи условия

Активация на акаунт