Мама Натура - изпитани хомеопатични решения за здравето на най-малките

• 132 581
  • 616
  •   1
Отговори
# 135
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И за двете си деца залагам единствено на плодовете и спорта.

# 136
При промяна на времето, особено през есента най-често боледуват ушите ни (имам предвид цялото семейство) - явно ни е слабото място по наследство. Затова превантивно засилваме приема на мед и също на пчелен прашец.
Simple Smile

# 137
Когато дъщеря ми беше в тази възраст подсилвах организма й с мед, плодове и чайчета.При по-сериозни случаи давах Инфлуцид и витамин С.Сега имам второ дете, още е малък,но мисля да процедирам по същия начин,когато дойде това време Simple Smile

# 138
Здравейте!
Прочетох в първия пост, че може да задаваме въпроси относно използването на продуктите, и искам да попитам дали мога да давам едновременно Дентокинд и Дормикинд. Ако да, то трябва ли да има интервал между приема на двете, или може заедно?
Благодаря предварително!

Може да се дават заедно. Дайте повече информация за детето и възрастта му. Какви са оплакванията?

# 139
  • ту тук, ту там
Детето е на 10 месеца.
Оплакванията са неспокоен нощен сън, кратки дневни дрямки, изключително трудно заспиване. Детето е активно кърмаче, освен това е в период на активно зъбоникнене, затова допуснах, че Дентокинд би бил също удачен вариант. Приемам препоръки! 😊

# 140
  • Телиш/Плевен
Дъщеря ми не се разболява често и предполагам, че това се дължи на факта, че много обича мед и лимони и често си хапва. Не давам специални имуностимуланти, защото не виждам нужда за момента.

# 141
Детето е на 10 месеца.
Оплакванията са неспокоен нощен сън, кратки дневни дрямки, изключително трудно заспиване. Детето е активно кърмаче, освен това е в период на активно зъбоникнене, затова допуснах, че Дентокинд би бил също удачен вариант. Приемам препоръки! 😊
Дентокинд по 10 таблетки на ден. Важна е много точната доза, много майки не я спазват и това води до липса на ефект. Предвид другите симптоми - №2, №5, №7 на DHU. те успокояват, подобряват съня, а и зъбите на бебето ще бъдат здрави.

# 142
И двамата ми сина боледуват доста често особено зимата.През зимния сезон давам различни имуностимулатори-мед,клеева тинктура,билкови чайове,ехинацея,повече фрешове и витамини.
През лятото освен витамин С и витамини не давам друго .
Но големият ми син на 7г има постоянни проблеми с гърлото често се възпалява и със седмици остава зачервено как бих могла да му помогна с някои от вашите препарати?

# 143
И двамата ми сина боледуват доста често особено зимата.През зимния сезон давам различни имуностимулатори-мед,клеева тинктура,билкови чайове,ехинацея,повече фрешове и витамини.
През лятото освен витамин С и витамини не давам друго .
Но големият ми син на 7г има постоянни проблеми с гърлото често се възпалява и със седмици остава зачервено как бих могла да му помогна с някои от вашите препарати?
Колко са големи точно?

# 144
Малкия е на 3г,а големия на  7г.

# 145
  • Лясковец
На моето момче давам рибено масло и капки желязо,не знам дали заради тях но изкарахме зимата само с хрема.

# 146
Малкия е на 3г,а големия на  7г.
За малкият са №3, №6, №7 и Имунокинд. Трябват веднага за подготовка за детската и поне 3 месеца след това.
За големият №3, №6, №7, Инфлицид и Тонзилотрен. Поне 3-4 месеца.

# 147
Привърженици сме на здравословния начин на живот. Наблягаме на сезонните плодове и зеленчуците. През есенно-зимния период приемаме витамини за подсилване на имунитета и много чай / мляко с какао.

# 148
  • ту тук, ту там
Детето е на 10 месеца.
Дентокинд по 10 таблетки на ден. Важна е много точната доза, много майки не я спазват и това води до липса на ефект. Предвид другите симптоми - №2, №5, №7 на DHU. те успокояват, подобряват съня, а и зъбите на бебето ще бъдат здрави.

Благодаря Ви за отговора!

Това означава да спра Дормикинд, така ли?
Как да разпределя приема на таблетките в денонощието? Освен това препоръчната от Вас доза надвишава максималната указана в листовката (6 таблетки дневно) и това ме смущава!

Благодаря отново за вниманието Ви!

# 149
Детето е на 10 месеца.

Благодаря Ви за отговора!

Това означава да спра Дормикинд, така ли?
Как да разпределя приема на таблетките в денонощието? Освен това препоръчната от Вас доза надвишава максималната указана в листовката (6 таблетки дневно) и това ме смущава!

Благодаря отново за вниманието Ви!
Дозата се определя от възрастта на детето, продуктът е напълно безвреден и за да имате ефект, трябва да спазите дозата. Не сте написали как давате Дормикинд и как се повлиява от него? Нищо от написаното не е вредно за вашето дете, ситуацията със солите е същата. Дозировките дори за деца могат да бъдат големи, защото забравяте, че това са хомеопатични средства и не действат на принципа на натрупване, а на стимулиране на тялото. Нямат нищо общо с традиционните химични субстанции.

Общи условия

Активация на акаунт