Мама Натура - изпитани хомеопатични решения за здравето на най-малките

• 132 633
  • 616
  •   1
Отговори
# 375
Ползвала съм продуктите за спокойни сънища и за никнене на зъбки!
Доволна бях!

# 376
  • Монтана
От серията Мама Натура съм използвала Имунокинд и Дентокинд И от двете съм много доволна.

# 377
Не съм ползвала до момента нито един от продуктите. Предстоят никнене на зъби, така че ще пробваме Дентокинд

# 378
Давала съм Дентокинд и мисля че имаше ефект!

# 379
  • София
Не сме ползвали вашите продукти, но така както в момента имаме проблеми със съня, може би ще пробваме.

# 380
  • Пловдив
В момента давам Дентокинд, защото започнаха да го тормозят зъбките. Предполагам, че действа, защото детето е спокойно през по-голямата част от времето.😀

# 381
  • Димитровград
Използвах Коликинд първите четири месеца и мисля, че помага.
Сега използвам дентокинд. Малката ще става на една година след две седмици. Доволна съм. Има вече осем зъба. Не съм усетила да има болки от зъбоникнене.

# 382
Не сме използвали продуктите,но определено бихме пробвали Имунокинд,тъй като доста боледуваме от както тръгнахме на детска градина.

# 383
Не сме ползвали вашите продукти. За щастие, почти не сме ползвали медикаменти.

# 384
  • Кюстендил
Ползвали сме Дентокинд около първата му годинка, много сме доволни, не усетихме как изникнаха зъбките!

# 385
  • Пловдив
При сина ми използвах Дентокинд, мисля че имаш ефект. Когато се роди и второ ми детенце, най-вероятно отново ще го ползвам.

# 386
Ние използваме Вашите продукти и сме много доволни, защото за сега не се налага да използваме антибиотици. Използваме Имунокинд и Дентокинд.

# 387
Използвала съм Коликинд и за двете ми деца през първите месеци от раждането им когато имаха колики. Препоръчвам го и на всички майки, които имат подобен проблем най-вече защото не запича. Използвала съм и Дентокинд за дъщеря ми когато й никнеха първите зъбки.

# 388
Давала съм Дентокинд на детето, когато му никнеха зъби.Доволна съм Simple Smile

# 389
  • Пловдив
Използвала съм Гастрокинд по препоръка на педиатъра. Определено имаше ефект още след втория прием.

Общи условия

Активация на акаунт