Мама Натура - изпитани хомеопатични решения за здравето на най-малките

• 132 627
  • 616
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Използвала съм Имунокинд , когато детето ми беше на 2 години, за подсилване на имунитета.

# 361
Използвала съм Имунокинд и Гастрокинд и за двете си деца. На малкият ми син, който в момента е на 1 година и 9 месеца давам Гастрокинд от около година. Имаше много силни колики, които продължиха до много късно, в момента също има чувствително стомахче. Смятам, че Гастрокинд повлиява добре на проблема, в последните месециспи все по-спокойно. Имунокинд давам и на двете си деца, като смятам, че чувствително намалихме настинките откакто го използвам редовно.

# 362
Не съм използвала вашите продукти. С коликите бързо се справихме като беше бебе, почти без медикаменти. Всички ни казваха: "Коликите са да ви подготвят за зъбите" и така и стана. Сега е на 2г и 2м и има 12 зъба, избиват много бавно и трудно, като й се отразява най-вече върху храненето. Сериозно обмислям дали да не пробвам с Дентокинд

# 363
  • София
Ползвали сме Дормикинд при стомашни неразположения с повръщане. Като че ли помогна.

# 364
Използвам дентокинт и имунокинд! Всеки ден давам по две хапченца и мога да кажа че съм много доволна!

# 365
Още в родилния дом се запознах с вашите продукти.Ползвала съм дентокинт,дормикинт,сега ползвам имунокинт.Изключително съм доволна и ще прпдължавам да ги ползвам

Последна редакция: ср, 13 дек 2017, 22:23 от mimkkata

# 366
Зъбките на моята принцеса растяха с Дентокинд и попти не ги усетихме. Ползвали сме и Гастрокинд за неразположено и подуто коремче.
Доволни сме от Мама Натура и продължаваме да изпозваме продуктите

# 367
Използвала съм Дентокинд, когато започнаха да му растат зъбките, беше сравнително по-спокоен с него! Сега вече е на 3 г. и използвам Дормикинд, давам му всяка вечер за спокоен сън! Доволни сме и от него!

# 368
  • София
На дъщеря ми давам Дентокинд за безболезнено никнене на зъби. Определено има ефект.

# 369
  • sofia
Не съм използвала продуктите ви, но приятелка споделя опита си с проблемите със зъбките и Дентокид, доста полезен  е бил,за разлика от безброините други продукти на пазара.

# 370
Все още не съм ползвала вашите продукти, но може би ще се насоча към Дентокинд в периода на никнене на зъбките.

# 371
Дентокинд използвах с каката,сега и за сина ми ползвам.Той е на 5 месеца и вече има две зъбчета.Определено Дентокинд прави този период по-поносим.

# 372
Давала съм Дормикнд и Гастрокинд.

# 373
Здравейте, ползвам Имунокинд-при хреми, вируси.  Смятам че подпомага имунната система на бебето /детето и някак си по-леко минават нещата.  Ползвала към го и при трите ми деца по препоръка на педиатърката ни. Доволна съм. 

# 374
Засега сме използвали само дентокинд и сме доволни от него.

Общи условия

Активация на акаунт