Мама Натура - изпитани хомеопатични решения за здравето на най-малките

• 132 624
  • 616
  •   1
Отговори
# 345
Не съм използвала Вашите продукти все още.

# 346
Ползвала съм Коликинд, за съжаление без успех. Но при моята дъщеря нищо не помогна за коликите, само времето.
Сега ще взема Дентокинд, че са наред зъбите. 😉

# 347
Използвахме Дентокид за зъбите. Мисля, че го успокояваше

# 348
  • у нас
Не, не съм използвала ваши продукти.

# 349
И с двете си дъщери съм използвала  Дентокинд, когато им никнеха зъбки. И при двете имаме спокойствие от няколко часа:)

# 350
Ползвам Дентокинд и Гастрокинд, много ми харесват и двете. Гелчетата за венци, които опитах, бяха неефикасни. Радвам се, че педиатърката ни препоръча Дентокинд.
А Коликинд по ваша препоръка ползвахме около месец и наистина бебето се възтанови след сериозни изпитания с разтройство.

# 351
Давала съм Дентокин, и все още давам, защото сега растат кътниците на буболечката. Определено успокоява, макар и за кратко има спокойствие.

# 352
За щастие при малкия ми син колики почти нямахме, а зъбките изникнала леко та не се наложи да използваме нищо. Разглеждала съм продуктите и си ги бях набелязала при нужда, но не ни се е налагало.  Peace

# 353
Първите две зъбчета на дъщеря ми излязоха на 4 месеца. Сега на 15 месеца има 14 зъба. Определено Дентокинд ѝ помогна и не е имала проблеми и раздразнения. Давам ѝ още и ще продължа, докато не избият и другите 6 зъба.
В началото ѝ давах хапченцата с лъжочка и разтворени с вода. Сега директно ѝ ги давам да ги дъвче. Когато забравя да ѝ дам, ми ги носи и повтаря "амче, амче"

# 354
Използвала съм Дентокинд- за зъбките  и Коликинд -за колики... И от двата продукта съм много доволна Wink

# 355
Давала съм Дентокинд на децата си.  Имаше ефект.

# 356
Все още не съм използвала продуктите на Мама Натура, тъй като бебето ми е още много малко и тепърва ни предстоят всички тези неща. Мисля си, че когато никнат зъбките ще ни се наложи да опитаме продукта Дентокинд, понеже съм чувала отлични отзиви за него.

# 357
Давала съм Дентокинд на детето, когато му никнеха зъби, а сега дава Имунокинд за повишаване на имунитета. Доволна съм от двата продукта

# 358
Ползвали сме Дентокинд и Коликинд. При  Коликинд  усетихме знащително облекчение за болките. Определено препоръчвам използването му при силни колики.

# 359
Не съм ползвала продуктите на MAMA NATURA,въпреки че от родилното имах ваучер за намаление при покупка на два продукта.Не ми се е налагало за колики,за зъбките използвах подръчни средства,а за другите им е рано.

Общи условия

Активация на акаунт