Намаления есен/зима 2017

• 128 076
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Не е този, Cat мотивираш ме пак да почна да търся да видя дали все пак съм права или не.  Laughing

# 166
  • Sofia
OK, сподели, ако намериш. Peace

Аз самата не се интересувам от тази марка бижута, но от активността на останалите потребителки във форума съм останала с впечатлението, че са доста търсен и високо ценен бранд, та съм сигурна, че ще зарадваш някого, ако попаднеш на положителна информация и я споделиш тук. Simple Smile

# 167
  • София
Всъщност сравнително лесно ги намерих, ама то и акъл се иска малко.  Laughing Реших да проверя във фб дали съм  я харесала случайно страницата и воаля ( съжалявам, ако не се пише така) https://silvercourt.bg/PANDORA?page=%7bpage%7d Аз мисля, че не са ментета това.

И за да съм по темата все пак в списание Cosmopolitan има ваучер за Pandora - купи 2, получи 3-то безплатно на 14 и 15.10, но май не важеше за абсолютно всички стоки. Съжалявам, ако сте писали вече за това, не съм ви чела скоро.

# 168
  • Бургас/Пз
Най-вероятно е ставало въпрос за ментета, та и да не го откриеш, не съжалявай. Peace

Мисля, че не бяха ментета. Сребърни бижута продаваха на различни марки.

Ако е този https://www.silvercourt.bg/ са си съвсем оригинални. Имат си сертификат какъвто трябва да имат. Официални представители са на Пандора, както и всеки един от щандовете, ситуирани по моловете

# 169
Т.е. става въпрос за реплики, или как?

Съвсем нормални са си стоките в mymall.bg, не са реплики. Поне нещата, които съм купувала са си в перфектен вид и качество. Но не рискувам със стоки, на които липсва описание за модел и материя и така си спестявам неприятните изненади.

# 170
  • Sofia
Алисса, питането ми беше отправено конкретно към martibb, защото тя е написала, че дрехите на някои известни брандове, с които явно се е сдобила чрез сайта, "на живо изглеждат много зле", каквото и да значи това. Simple Smile Просто ми стана интересно, защото за мен единственото обяснение, в такъв случай, е, че са неособено качествени имитации. Иначе – нямам интерес към въпросния сайт, нито съм пазарувала от него. Peace Единствено от любопитство попитах.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 14:07 от Blаck Cat

# 171
Аз коментирам само, че със сигурност не са реплики. Какво означава "парцали" според нея, тя да си каже.  Simple Smile

# 172
  • София
Най-вероятно е ставало въпрос за ментета, та и да не го откриеш, не съжалявай. Peace

Мисля, че не бяха ментета. Сребърни бижута продаваха на различни марки.

Ако е този https://www.silvercourt.bg/ са си съвсем оригинални. Имат си сертификат какъвто трябва да имат. Официални представители са на Пандора, както и всеки един от щандовете, ситуирани по моловете

Да, точно.  Peace

# 173
  • Бургас
Разгледайте в SportsDirect.Същите неща са в mymall,но по-скъпи.

# 174
Да сте виждали намаления на зимни якета? Може и онлайн
В mymall.bg има големи намаления.

то там нон-стоп има намаления, но повечето неща са големи парцали..

Еее така ли? Тъкмо си харесах яке там. Как да различа парцал ?

по снимките няма как.. аз говоря от личен опит, марки като lee cooper, pierre cardin и други подобни на живо изглеждат много зле. По-скъпите марки може и да са добри, но пък там намаленията не са толкова атрактивни и могат да се намерят на по-изгодни цени в Амазон или други английски сайтове.
Напълно съм съгласна.
И ММ си поръчва 2-3 пъти блузи и тениски на pierre carden и lee cooper от намаленията им в mymall.
Отговарят на намалената си цена.
Нищо особено не са, нито материите, нито моделите.
На снимките изглеждат готино, на живо...се чудиш в квартала ли да ходиш с тях 😀
Пък иначе задраскани едни цени от по 60ле за тениска, намалена на 15лв...и 15лв са и много...

# 175
И аз видях във ФБ за тези талони на Пандора - 3 за 2. В началото се ентусиазирах, защото точно този уикенд имам и  рожден ден, но от друга страна малко ме дразнят,че на и без това надутите си цени обвързват промоцията с покупка на някакво ненужно списание. Както и да е, искам  да попитам нещо момичетата, които има гривни Пандора. Изобщо не ми е за тук въпросът, за това ще бъда благодарна, ако някой ми отговори дори на лични. Вие непрекъснато ли носите гривните и забелязвате ли промяна в цвета? Първите месеци, след като я купих, я носех непрекъснато с цел да се разшири малко и сега виждам лек оранжев оттенък около закопчалката, който не мога да почистя в домашни условия. Четох, че среброто може да реагира така от някои козметични продукти. Не е болка за умиране, защото само аз си го виждам, но ме дразни. Извинявам се за дългия пост, ще се радвам някой да сподели.

# 176
  • Бургас/Пз
Скрит текст:
И аз видях във ФБ за тези талони на Пандора - 3 за 2. В началото се ентусиазирах, защото точно този уикенд имам и  рожден ден, но от друга страна малко ме дразнят,че на и без това надутите си цени обвързват промоцията с покупка на някакво ненужно списание. Както и да е, искам  да попитам нещо момичетата, които има гривни Пандора. Изобщо не ми е за тук въпросът, за това ще бъда благодарна, ако някой ми отговори дори на лични. Вие непрекъснато ли носите гривните и забелязвате ли промяна в цвета? Първите месеци, след като я купих, я носех непрекъснато с цел да се разшири малко и сега виждам лек оранжев оттенък около закопчалката, който не мога да почистя в домашни условия. Четох, че среброто може да реагира така от някои козметични продукти. Не е болка за умиране, защото само аз си го виждам, но ме дразни. Извинявам се за дългия пост, ще се радвам някой да сподели.

Скрит текст:
Това се получава, ако се пръскаш с парфюм на китката. Откакто имам гривната избягвам да пръскам там ръката, на която я нося. Изрично ме предупредиха като я купувах, че пожълтяването от парфюм най-трудно може да бъде отстранено.

# 177
  • There I was on a July morning
Доколкото съм запозната, в mymall предлагат стоки от Sportsdirect. Аз съм поръчавала оттам само едни маратонки за детето - бяха в перфектен вид, не са ментета и си отговаряха на номера. Колежки също са ми споделяли положителни отзиви за доставки от този сайт.

# 178
  • Пловдив
Съвсем ОК са си продуктите от mymall - доставката е бърза, коректни са, винаги можеш да върнеш стоката, ако не отговаря на очакванията ти, не ти става и т.н.  Peace

В silvercourt също!

Моята Pandora не я свалям - променила е цвета си, но това се случва със всяко сребърно бижу. Освен талоните от списание Космополитън за 14-ти и 15-ти октомври, участват и в черен петък, обикновено в края на ноември. Тогава офертата е отново 3 за 2, но има голяма навалица и е само в един ден.

# 179
Знаете ли това 3 за 2 в Пандора важи ли за намалените артикули до изчерпване?

Общи условия

Активация на акаунт