Намаления есен/зима 2017

• 128 040
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Не е за втори артикул. Определени артикули са намалени ДО 50% и имат червени етикети

# 226
  • sofia
Виждам, че в сайта на H&M имат 50% намаление на втори артикул (детските долнища гледах) + код за безплатна доставка. Някой знае ли дали в магазина тече в момента тази промоция с 50%?

Аз не открих код да намаление на втори артикул .. Embarassed

# 227
Здравейте, в момента при покупка в H&M дават талонче от 5лв , което да използваш при следваща покупка над 10лв в периода 23-29.10. Знаете ли дали всяко талонче важи за един артикул или може да използваш няколко талона за закупуването само на един?

# 228
  • София
Миналата година Benetton имаха намаление до -50%  някъде по това време за около 2-3 дни. Дали ще има и тази година?

# 229
  • 1st floor
Миналата година Benetton имаха намаление до -50%  някъде по това време за около 2-3 дни. Дали ще има и тази година?

Ако има, свиркайте! Дебна си едни дънки.  Mr. Green

# 230
Виждам, че в сайта на H&M имат 50% намаление на втори артикул (детските долнища гледах) + код за безплатна доставка. Някой знае ли дали в магазина тече в момента тази промоция с 50%?

Тези намаления не са с код, има ги на някои артикули само за определен период от време.

# 231
  • sofia

Тези намаления не са с код, има ги на някои артикули само за определен период от време.

Благодаря много за разяснението   bouquet

# 232

Беше последния уикенд на ноември и имаше големи неуредици.

# 233
  • София
Беше последния уикенд на ноември и имаше големи неуредици.

Наистина беше към края на ноември.Не съм попадала на неуредици,но още тогава много дрехи от по-големите детски размери бяха свършили.Все пак успях да купя няколко неща на Sisley за дъщеря ми.
Тази година ще ги дебна дали няма да направят пак такова намаление.

# 234
  • София
Здравейте, в момента при покупка в H&M дават талонче от 5лв , което да използваш при следваща покупка над 10лв в периода 23-29.10. Знаете ли дали всяко талонче важи за един артикул или може да използваш няколко талона за закупуването само на един?
Обикновено 1 талон важи за 1 артикул и то той да не е в някаква отстъпка с друга промоция.

В момента на сайта кодът е за безплатна доставка, а тези, които са с 50% за втори го пише на самия панталон (в моя случай, само, че по-големите детски номера са изчерпани).

# 235
  • Once there was a Hushpuppy...
Не съм чела отдавна в тамата и не знам, ако е коментирано дали се очаква Черен петък?  newsm78
И също намаления в детските магазини?

# 236
  • Sofia
Не съм чела отдавна в тамата и не знам, ако е коментирано дали се очаква Черен петък?  newsm78

Е, да, то всяка година си има. Simple Smile

# 237
  • Once there was a Hushpuppy...
Обявен ли е, ми е въпроса всъщност?

# 238
Обявен ли е, ми е въпроса всъщност?
Черния петък е края на ноември.

# 239
  • Beyond the stars
По спомени от предни години - Хиполенд и Комсед се включват в черния петък (не помня дали на конректния ден, но в този период) . 20 и 25% помня от миналата година.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт