Намаления есен/зима 2017

• 127 471
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
В магазина на Томас Сабо има ли щанд с намалени неща - както в сайта им?
На щанда им в Пловдив няма намалени артикули, казаха ми, че всички са ги изтеглили към някой от магазините им в София. Но на http://silvercourt.bg все още се намират намалени Wink.

# 346
  • София
Кога започват намаленията (целя се за мъжко, среден и висок клас, както и обувки) - Сердика или Парадайс Ю(Дъ Мол) (трябва да избера един, заради малкото време).
На черния петък колко % се очаква да са намаленията или да се почакат коледните?  Rolling Eyes

# 347
Мамчета, намаления на лаптопи кои онлайн магазини правят за черен петък и какъв процент е по принцип? Харесала съм си лаптоп и като запитах произволен онлайн магазин за компютри дали ще имат намаление за черен петък, отговорът беше, че "продаваемите" лаптопи нямало да бъдат намалени и тръгнаха моментално да ми свалят от цената на лаптопа в момента. Заинтригувах се, въпросното намаление за черен петък на всички артикули ли се прилага? Не ми е ясна тази американска традиция...

# 348
Традицията е американска, у нас се ползва като рекламен трик и се провежда чисто по български. Моето наблюдение е, че обикновено има 10-20 % намаление в моловете и големите сайтове и магазини, в най-добрия случай на всичко в даден магазин, но е възможно дори да не е на всичко, а например на собствена марка и т.н. или пък да не се комбинира с други промоции и намаления, което да го прави по-неизгодно. За такава покупка бих следила пазара известно време, за да съм сигурна, че при обявено намаление наистина е по-изгодно.

# 349
  • Sofia
Заинтригувах се, въпросното намаление за черен петък на всички артикули ли се прилага?

Няма някаква строго определена закономерност, всичко е много относително.
Някои вериги намаляват всички стоки в магазините си с фиксиран процент, най-често -20%, но е възможно намалението да е доста по-голямо от това или по-малко.
Други магазини пък правят промоция само на определени артикули, като останалите им стоки са без никакво намаление.
Има и магазини, които изобщо не вземат участие в Черния петък, но това пак е относително, защото може предната година да не са се включили, но тази година да участват, например. Peace

# 350
Благодаря, за разясненията ви. А, за лаптопи, конкретни наблюдения имате ли? Кои магазини за компютри, освен Емаг обявяват черен петък? Да знам къде да следя, евентуално...

# 351
  • Sofia
Коментирахме малко по-назад в темата, че веригите за техника обикновено участват в Black Friday, но трябва да се изчака и да се види какви точно ще са намаленията.
"Технополис", доколкото разбрах, стандартно правят -10% на всичко.
"Техномаркет" – май само на определени стоки.
За другите – не знам. Peace

# 352
Нашият лап-топ го взехме по време на коледните намаления в Стемо.

# 353

А, коледните намаления кога са?

# 354
  • София
Благодаря, за разясненията ви. А, за лаптопи, конкретни наблюдения имате ли? Кои магазини за компютри, освен Емаг обявяват черен петък? Да знам къде да следя, евентуално...

Аз си купих преди 2г от тук https://mallbg.com/. Пак по време на Черния петък. Цената беше добра. Доставиха ми го на следващия ден.

# 355
  • Бургас
SportDepot правят ли намаления покрай черния петък или коледните празници.
Харесала съм си 2 чифта ботуши но са по 300лв и се чудя дали изобщо да следя
ех, че късно видях  ooooh!
тази нощ имаха нощно пазаруване и цените бяха от - 30 до - 60 на ВСИЧКО.
Сайта съответно се бъгна и не го чаках да се оправи.

# 356
  • Beyond the stars
Тук имаше миналата година https://ardes.bg/ намаления за черния петък.
Techmart доколкото помня също се включи с намаления на доста артикули седмица по-рано някъде.

# 357

А, коледните намаления кога са?

Не помня от миналата година, но можете да проверите в сайта им.

# 358
SportDepot правят ли намаления покрай черния петък или коледните празници.
Харесала съм си 2 чифта ботуши но са по 300лв и се чудя дали изобщо да следя
ех, че късно видях  ooooh!
тази нощ имаха нощно пазаруване и цените бяха от - 30 до - 60 на ВСИЧКО.
Сайта съответно се бъгна и не го чаках да се оправи.

А къде са го обявили това. Нищо не съм получила, ни мейл, ни смс и сайта им гледам тези дни по 2-3пъти на ден и пак нищо

# 359
Темпо имаха нощно пазаруване с такова намаление. За Спорт депо и аз не съм чула.

Samsonite правят ли намаление на детските куфари?

Общи условия

Активация на акаунт