Намаления есен/зима 2017

• 127 440
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Вече се възполвах от намалението в Комсед. 😉.

Намалението не  е ли за събота и неделя?

# 496
Вече се възполвах от намалението в Комсед. 😉.

Намалението не  е ли за събота и неделя?

Не, от днес:
https://digicpn.com/p/2v3gxw/f3u08jjwe08hnnqqm8hfv

# 497
Някой търсеше намаления на козметика. Не помня тук или в другата тема, но ето тук видях големи намаления https://www.pinkpanda.bg/?track_campaign=seasonal&utm_source … adc2-6923833b9a48

# 498
Сайта на Комсед се бъгна. Съвсем очаквано...

# 499
Сайта на Комсед се бъгна. Съвсем очаквано...
Те стартираха снощи в 12:00 и сигурно вече много хора са поръчали/поръчват...
Аз гледам Вис Виталис- нещо не са отразени в сайта тези 20% на текстил и мебели, в количката също не отчита намаление...някой да има идея?

# 500
И аз се възползвах от Комсед, дано са налични нещата, които пуснах

# 501
За жалост не на всичко 😢😢😢дрехите на Майорал не участват .

Участват аз точно дрехи поръчах Peace

# 502
И аз от Комсед поръчах онлайн още в 00:05ч., но до момента няма движение по поръчката. Интересно ми  е накрая колко неща ще се изчерпат, докато стигнат до валидирането ѝ.

# 503
И по моята поръчка от снощи няма движение. Имат ли такава практика- да се окаже, че нещо няма да бъде доставено?

# 504
И по моята поръчка от снощи няма движение. Имат ли такава практика- да се окаже, че нещо няма да бъде доставено?

Нямам личен опит със сайта им от миналогодишни намаления, но след четеното в старите теми, съм стигнала до извода да очаквам неприятни изненади от тях.

# 505
 Аз пък звъня на Хиполенд, но "няма никой вкъщи". Някой знае ли дали онлайн поръчано нещо може да се замени за същото от друг цвят след като изтече промоцията?

# 506
Здравейте! Успях да въведа генерирания код за отстъпка в сайта на Комсед и когато искам да финализирам поръчката не ми дава да продължа нататък- плащане, доставка и т.н. Пробвах с рефреш и отворих и затворих страницата няколко пъти... без резултат...Rolling Eyes

# 507
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, знаете ли дали в Хермес ще има намаление и въобще правят ли такова на черния петък?

# 508
  • София
Гледам, че има 40% намаление на дамски палта в Андрюс, има ли шанс за по-голямо намаление (не че това е малко)?

# 509
Здравейте,
Знаете ли дали технополис ще имат -10% другия петък ?

Общи условия

Активация на акаунт