Намаления есен/зима 2017

• 128 056
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви, утре ще отида да видя какво е положението. В края на зимата си взех ботуши естествен велур за 10 лева и нямам търпение да си ги понося пак Simple Smile

# 136
В Теранова онзи ден взех тениски за догодина за детето по 3лв.

# 137
Има добри неща, на добри цени във Фешън Галери. Взех си шест неща и чехли Тимбърленд за 110 лева. Благодаря, че споделихте Kissing Heart

# 138
  • Sofia
И аз съм си купувала по нещичко от тази верига, но се чудя дали има 100-процентова гаранция, че дрехите и аксесоарите са оригинални. Thinking

Мен, признавам си, това ме гложди. Simple Smile

# 139
  • Beyond the stars
И аз съм си купувала по нещичко от тази верига, но се чудя дали има 100-процентова гаранция, че дрехите и аксесоарите са оригинални. Thinking

Мен, признавам си, това ме гложди. Simple Smile

Или са най-идеалното копие.  Mr. Green Честно казано до сега разлики не съм забелязвала.  Wink
Асортиментът им ми напомня един сайт, който вече не функционира за България - miniprix и винаги съм си го обеснявала, че някъде из Румънско шият на ишлеме за марки и си заделят бройки Mr. Green
А от miniprix какви попадения имаше .. ехх  Crazy

# 140
  • софия
Азсъм взимала Майорал на детето,но бяха с незначителни намаления и спрях да ходя.

# 141
явно утре ще се посети notos galleries - получих смс за намаления до 70% от 01.09 до 10.09 - на сайта им има подробности кои марки какво намаление ще имат

# 142
А от miniprix какви попадения имаше .. ехх  Crazy
Този сайт нямаше равен!

# 143
  • в града на вечния купон
fashion gallery дали ощеса на -50% за новата колекция

мерси!

# 144
Ми беше само два дена обявено
Но пък редовно пускат нещичко
Пробвай се
И се абонирай за смс

# 145
Извинявам се, че се намърдвам така, обаче за да не пускам отделна тема бихте ли ми помогнали относно един размер, че не мога да се ориентирам....

Сина ми е 12 годишен и му купувам дрехи с ръст 168-170 см. Лесно е в HM примерно, където размерите са в сантиметри. Обаче всички други сайтове са С, М, Л......или номера 27,28,29 и т.н....
Всички таблици които намерих, 170- см отговарят на Л . Което за него е голямо....
Тениски тази година за първи път купихме мъжка номерация С-ка и му заспа. Обаче мъжки дънки например номер 29 ги дават до ръст 156 см.....
И харесах в базар.бг няколко модела, които изобщо не мога да преценя дали стават....

П.п. Знам че не е много по темата , но много ще се радвам ако някой ми помогне да го разгадая..

# 146
  • Sofia
И харесах в базар.бг няколко модела, които изобщо не мога да преценя дали стават....

Най-добре помоли търговеца да ти предостави точните мерки на харесаните от теб модели. Peace

# 147
  • Sofia
Здравейте, някой знае ли как стои въпросът с връщането на стоки в Decathlon? Приемат ли артикули, които са ползвани, в рамките на месец от деня на покупката, или всичко трябва да е неизползвано, с етикет? Също, връщат ли цялата сума или дават ваучер? Благодаря. Simple Smile

# 148
Здравейте, някой знае ли как стои въпросът с връщането на стоки в Decathlon? Приемат ли артикули, които са ползвани, в рамките на месец от деня на покупката, или всичко трябва да е неизползвано, с етикет? Също, връщат ли цялата сума или дават ваучер? Благодаря. Simple Smile
Моя колежка ми е казвала, че купила от там кънки на сина си. Излезли да покара и преценили, че са му малки. Без проблем са ги сменили за по - голям номер.

# 149
  • Пловдив
Връщат  сумата,но трябва касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт