Намаления есен/зима 2017

• 128 007
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • Once there was a Hushpuppy...
И, да това имах предвид. Детските имам спомен, че правят един в края на Октомври Thinking

# 241
  • София
Момичета, а помните ли миналата година Сефора, Мак, Дъглас и Бюти Зоун как се включиха в черния петък? /какви проценти на кои стоки и т.н/

# 242
  • Sofia
Момичета, а помните ли миналата година Сефора, Мак, Дъглас и Бюти Зоун как се включиха в черния петък? /какви проценти на кои стоки и т.н/

BZ / Douglas и Sephora имаха -20% на всичко, като не си спомням дали при Sephora не беше задължително закупуването на 2 продукта, за да се ползва намалението.

EDIT: Коригирам се – и в Sephora даваха -20% за един продукт. Сетих се, че именно оттам си купих аромат на Chanel.

За M.A.C нямам спомен, но и аз се интересувам за тази година. Peace

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 16:00 от Blаck Cat

# 243
20 % беше в БЗ ,тази година кога е Черния петък?

# 244
  • Sofia
Той винаги се пада последният петък на ноември. Peace Това си е традиционният (американски) Black Friday.

# 245
  • Burgas
Привет! В Ринг мол има ли все още намалени дрешки в магазина на Некст?

# 246
  • в града на вечния купон
в неделя все още имаше, но предимно за малки деца  до 3години

# 247
Здравейте, някой помни ли кога през ноември бяха намаленията в Хиполенд и Комсед? Аз пък днес получих известие, че в стоматологична клиника в София правят черен петък целия ноември, -60% почистване, -50% силанти на детски зъби, мисля да се възползвам за децата Simple Smile

# 248

BZ / Douglas и Sephora имаха -20% на всичко, като не си спомням дали при Sephora не беше задължително закупуването на 2 продукта, за да се ползва намалението.

EDIT: Коригирам се – и в Sephora даваха -20% за един продукт. Сетих се, че именно оттам си купих аромат на Chanel.

За M.A.C нямам спомен, но и аз се интересувам за тази година. Peace

И там беше -20,помня го, защото мъжът ми пазеше ред на опашката, която се виеше извън магазина, а аз избирах. И всичко, което исках го нямаше.

# 249
  • Sofia
Ужас, чак пък такъв наплив. Simple Smile Мерси, че сподели – трябва отрано да се действа, значи. Peace

# 250
Здравейте, някой помни ли кога през ноември бяха намаленията в Хиполенд и Комсед? Аз пък днес получих известие, че в стоматологична клиника в София правят черен петък целия ноември, -60% почистване, -50% силанти на детски зъби, мисля да се възползвам за децата Simple Smile
Всяка година през септември/ октомври има кампания за безплатно силанизиране на детски зъбки Wink
Черен петък в Хиполенд е в края на месец ноември т.е. сигурно на 24.11 ще е тази година

# 251
  • София
В Сефора от 27 до 29.10. Ще има 20% намаление на парфюми.

# 252
  • Бургас
Имайте предвид, че тези намаления в Хиполенд не са съвсем реални. Случвало ми се е да взема играчка от черния им петък (или както там си го наричат) и после след месец да установя, че е с редовна цена по-ниска от тази, която аз съм дала с намалението. Rage Повече няма да пазарувам от там.

# 253
  • Beyond the stars
Във Vivre има 15% за поръчки от първоначални регистрации. Кодът е МоятДомВивре, ама до кога не знам.  Wink

# 254
Вивре и преди имаха 12 лв отстъпка за първоначална поръчка, мисля, ме постоянно имат нещо за привличане на нови клиенти.
Откакто купих комплект стоманени тенджери Блауман с криви дъна от там, съм с едно на ум....

Общи условия

Активация на акаунт