Намаления есен/зима 2017

• 127 992
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
В дайхман правят ли сезонни намаления?
Има ли смисъл да чакам да намалят еветуално една чанта и обувки или да купувам?

# 271
  • Sofia
В дайхман правят ли сезонни намаления?
Има ли смисъл да чакам да намалят еветуално една чанта и обувки или да купувам?

Мисля, че правят намаление, по случай Black Friday, но не съм напълно сигурна. Peace

# 272
  • Sofia
Момичета, аз имам няколко въпроса, във връзка с намаленията в Technopolis, Technomarket и т.н. Много бих се радвала, ако някой запознат се включи с отговори, защото трябва да купувам 2 електроуреда и се чудя дали има смисъл да изчакам до Black Friday или до Коледните празници. newsm78

• Стандартно, намалението е около 10% или повече?
  • Задаващите се намаления през ноември и декември за всички стоки във веригите за техника ли ще важат или само за определени артикули, как мислите?
  • Промоциите валидни ли са във физическите обекти на веригите или са само онлайн в повечето случаи?
  • Когато пуснат намаление, стоките в магазина бързо ли се изчерпват? Например, ако на Черния петък отида в магазина привечер, дали ще има налични бройки от нещата, които съм си набелязала?

Както се вижда от въпросите ми, дилемата е дали да си купя уредите на спокойствие сега, без да са намалени, или да изчакам евентуалните промоции, с риск да да се наложи да пазарувам в най-голямата лудница, като харесаните от мен неща може да са изчерпани. Thinking
Дайте съвет, моля!
Досега в периода на намаленията съм пазарувала всичко друго, но не и техника. bouquet

# 273
Специално за Техномаркет и Технополис- черния петък е само във физическите магазини, сайтовете им изобщо не работят в този ден, дори не можеш да влезеш да разгледаш модели и тн. Други пазарували на място казваха, че в този ден продават само наличните в конкретния магазин модели, не може да се изтегли артикул от друг магазин и тн. Аз не бих чакала до вечерта, тъй като през деня е блъсканица и не се знае какво ще остане. Лично аз не дочаках черния петък за пералня и сушилня, както първоначално бях наумила, възползвах се от текуща промоция и не съжалявам. Всичко е относително и е въпрос на малко късмет.

# 274
Да ти кажа, преди две години купихме хладилник на черния петък от Техномаркет и намалинието беше 10%. Важеше за всички магазини, за всички стоки и беше доста голяма лудница. След няколко месеца, една най - обикновена събота търсехме друг уред, влизаме и виждаме 20 % на всичко. Техномаркет често пускат такива промоции.

# 275
Да, не изтеглят стоки от един магазин в друг. Хубавото е, че намалението важи и за стоки в промоция. И аз съм съгласна, ча на текузи промоции нещата излизат понякога доста по - изгодно.

# 276
Много е относително това с намаленията, аз следих няколко месеца избраните уреди, тъй като не ми бяха спешни и когато ги намалиха, прецених, че няма.да ги намалят повече на идните намаления и действах. Отделно миналия месец закупих бойлер от емаг, който също бях следила като цена и с текуща промоция и някакъв промо код ми излезе сто и няколко лева по-малко от стандартната цена във всички останали магазини, не вярвам на черен петък да хвана такова намаление.

# 277
  • Sofia
L i m a, Bubolita88, много благодаря за включването, момичета! Hug Определено ми помогнахте да си избистря нещата.

Ами, да, за съжаление, сега, като се замисля, едва ли ще успеем за Черния петък, защото МЛ е на работа до късно и ще можем да отидем чак след 20 ч. в магазина. Rolling Eyes Май съвсем се обезсмисля.

Заинтригувахте ме с тези текущи промоции, за които споменахте.
-20% на всичко е страхотно намаление, особено ако ти се налага да купуваш по-скъпа техника.
Добре, как следите кога тези промоции са актуални; само посредством сайтовете на веригите ли?
И мислите ли, че след Черния петък, от който явно няма да успеем да се възползваме, ще има някакви други намаления до Нова година? Обикновено само за ден ли пускат промоциите или са за цял уикенд? bouquet

# 278
  • Beyond the stars
Да ти кажа, преди две години купихме хладилник на черния петък от Техномаркет и намалинието беше 10%. Важеше за всички магазини, за всички стоки и беше доста голяма лудница. След няколко месеца, една най - обикновена събота търсехме друг уред, влизаме и виждаме 20 % на всичко. Техномаркет често пускат такива промоции.

20% на всичко е доста стабилна промоция и от както следя за уреди т.е. от миналата година насам, не съм виждала такава.

Иначе на Техномаркет съм засичала добри промоции в два варианта - -10% на всичко или повечко проценти на определени артикули.
Не изключвайте от списъка Techmart, Техномикс, Зора - понякога има цените са значително по-добри и без специална промоция  Wink
За нас съм решила да изчакам да мине черния петък и коледните - така или иначе не ми е спешно, пък да видим какво и кой и как ще намали  Mr. Green
Иначе следя сайтовете и съм абонирана за онлайн известяването им, че забравям да проверя ако не ме подсещат.

# 279
  • Beyond the stars
В Практикер на Обелско шосе има обявена разпродажба на плочки - не се загледах в конкретни цени, ама ако на някой му трябват.

# 280
  • There I was on a July morning
Blаck Cat, от няколко години следя намаленията в Техномаркет и Технополис и чат-пат купувам по нещо от тях. Първите - правят различни процентни намаления на различните уреди. Мисля, че най-много намаляват по-старите модели, мостри и по-дребната техника. Ако отидеш следобеда - телевизорите на промоция са вече пообрани, от останалите артикули, може и да се намери нещо.
Технополис правят 10 % на всичко и съм намирала каквото търся дори и в следобедните часове Peace.

ПП: И аз не съм попадала на промоция 20% на всичко в Техномаркет досега.

# 281
  • Beyond the stars
Blаck Cat, от няколко години следя намаленията в Техномаркет и Технополис и чат-пат купувам по нещо от тях. Първите - правят различни процентни намаления на различните уреди. Мисля, че най-много намаляват по-старите модели, мостри и по-дребната техника. Ако отидеш следобеда - телевизорите на промоция са вече пообрани, от останалите артикули, може и да се намери нещо.
Технополис правят 10 % на всичко и съм намирала каквото търся дори и в следобедните часове Peace.

Вярно, че така беше - 10% на всичко беше промо на Технополис, пък Техномаркет правеха проценти на отделни артикули (ама до 30-40% примерно).  Mr. Green
Емаг също са с конкретни артикули на Черния петък и има доста големи намаления, ама и доста трудно за най-намалените неща, защото са по-малко бройки и първите кликнали само се класират Peace

# 282
Относно следенето- абонирана съм на мейла за новини и нови брошури от всички магазини за техника, също така и съм харесала страниците им във фейсбук, там също излиза веднага някакво промо. А понякога просто влизам в сайта на магазина и разглеждам, но карам бременност вкъщи и имам време да ровя. Смятам, че проследяването на определени набелязани неща във времето е най-добрият начин да хванеш изгодна цена, стига разбира се да не се повреди нещо и да се налага спешна покупка.

# 283
20 % на всичко беше в началото на 2016 - та. Аз следя на сайта. Честно казано от година не ми се е налагало да купувам уреди и не гледам активно. А въпросният „ черен петък ” си важи за целия уикенд. Ние също няма как да ходим точно в петък и пазаруваме уикендите.

# 284
  • Sofia
А въпросният „ черен петък ” си важи за целия уикенд. Ние също няма как да ходим точно в петък и пазаруваме уикендите.
Дали ще има останали намалени телевизори в събора, примерно?

Още веднъж – сърдечно благодаря на всички дами, взели отношение по въпросите ми. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт