Намаления есен/зима 2017

• 127 995
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА
Българският черен петък  е три денонощия.

-  Последните петък-събота и неделя на ноември  и намалението  на телевизорите и едрата техника е винаги 10% твърдо.  

На дребосъците е 20-25 %.

Само за стари модели ел.бръсначки - сешоари отива към 30-35 % намалението.

Към края на януари винаги има още един бг.черен петък и не рядко е по изгоден от ноемвриският!

Правят го защото е напълно мъртъв търговски период - но пък и джобовете са изпразнени!

-  и  става така че отиваш и виждаш намален с 20% телевизор пък джоба празен!

# 286
  • There I was on a July morning
Вярно, че така беше - 10% на всичко беше промо на Технополис, пък Техномаркет правеха проценти на отделни артикули (ама до 30-40% примерно).  Mr. Green
Емаг също са с конкретни артикули на Черния петък и има доста големи намаления, ама и доста трудно за най-намалените неща, защото са по-малко бройки и първите кликнали само се класират Peace
Така е, правят и 30-40 %, но на единични бройки - мостри и стари модели. Веднъж търсех лаптоп за дъщеря ми с прилични характеристики, но нито в E-mag, нито в Техномаркет имаше такъв намален. Затова взех от Технополис - само 10 %, но с добри показатели. Peace
Сега си търся нов лаптоп за мен - ако някой попадне на добро намаление - да свирка, в противен случай - пак ще взема от Технополис. Flutter

# 287
  • Тра-ла-ла
Дали ще има останали намалени телевизори в събора, примерно?
Вземи си храна и топло одеало. Миналата година отидох за една ел. кана и си отвисях по спомен 15-20 мин на опашката. Магазинът е Техномаркет на Цариградско шосе. И при условие, че не беше някаква лудница, работиха само 2 каси и бяха едни дълги опашки.

По-добре дебни текущи промоции или си набелязала и чакаш конкретни продукти? Много по-неизвестни онлайн магазини също правят намаления.

# 288
  • Sofia
Абе, аз съм търпелива – ще чакам, ако знам, че има защо, де. Laughing

Да, набелязали сме артикули; ще дебнем, макар че ни се иска скоро да ги вземем. Mr. Green Хем сърби, хем боли.

# 289
Имате ли представа дали Carlo Fabiani правят някакви намаление покрай черния петък? Харесала съм си много техни боти, но не са ми спешни и бих могла да почакам.

# 290
Кога ще има черен петък?

# 291
# 292
# 293
  • Sofia
Имате ли представа дали Carlo Fabiani правят някакви намаление покрай черния петък? Харесала съм си много техни боти, но не са ми спешни и бих могла да почакам.

Да, задължително изчакай. Peace Миналата година се бяха включили с -20%.

# 294

Да, задължително изчакай. Peace Миналата година се бяха включили с -20%.
Ще чакам значи Simple Smile Лятото си взех разкошни сандали от там.

# 295
  • София
Зора бяха намалили ТВта на Сони до 20%, имаше изгода.

# 296
  • Бургас
Някъде намаления на ученически раници някой да е срещал?

# 297
  • Бургас
В OZONE има намаление и на раници/до днес/.

# 298
Някой да знае мебели Виденов участват ли в черния петък?

# 299
  • София
Някъде намаления на ученически раници някой да е срещал?
За колко годишно дете? И какъв пол?

Намирам в Зомби дните на Ozone (които са май до днес), ученическа раница на която може да се закачи скейтборд, която мен ме интересуваше и не я бях видяла - тази за мом … 80;че и и за момче (с намаление 50 и 40% са)
Намирам също в Plesio доста изго … 80;ци, но нямат намаление
И в Orange  center има някакви на до 50% намаление като тази (момче), а тук и тук за момиче

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 11:59 от Линдичка

Общи условия

Активация на акаунт