Намаления есен/зима 2017

• 128 021
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Благодаря ти. За съжаление не намирам това, които търсих - раници с колелца.

# 301
  • София

Ето само тролей https://www.orangecenter.bg/tamnosin-troley-safta-za-ranitsi-golyam.html
а тук има доста раници с тролей http://plesio.bg/ranitsi-s-koleltsa-c-69981386.html

# 302
  • Бургас

Ето само тролей https://www.orangecenter.bg/tamnosin-troley-safta-za-ranitsi-golyam.html
а тук има доста раници с тролей http://plesio.bg/ranitsi-s-koleltsa-c-69981386.html

Благодаря ти много. Аз какво съм гледала, голяма съм блейка... Rolling Eyes Харесах си.

# 303
Тия намаления за техника са толкова измислени вече, че няма на къде.
В началото емаг пуснаха реални и адекватни намаления, подобни на западните с цени надолу с 40, 60%. Веднага се намери кой да ги даде на Комисия за защита на конкуренцията, одрусаха ги със солена глоба и намаленията им останаха в историята. Попадна ми реклама на разопаковани, върнати стоки техни, цените като на опакованите. Grin
Сега колкото и да си рекламират акциите по ТВ интерес няма.
Същото и с Техномаркет, два черни петъка имаха в миналото с 50, 60% намаления. Техниката се купуваше като топъл хляб, верно по-стари модели, разчиствайки складовете, ама оферта.
Имаше телевизори от 2 400 на 1300, което си е сериозна отстъпка.
Сега с 10% намаление, което и ДДС-то не ти покрива все тази.
Ако купуваш уред за 1000 лв. няма да гледаш 100 лв. да спестиш, колкото да излезе читав и работи максимално без да създава проблеми. Но хората се лъжат и на 10%, а има клуби карти (виваком примерно) с които 5,7%  има постоянно намаление през цялата година.  Явно им минава номера.

# 304
  • Пловдив
Някъде дали ще има намаление на телефони? Предстои ми покупка и се чудя дали да чакам "черния петък"?

# 305
  • софия
Комсед -30 % Сердика център за деня на будителите

# 306
В Практикер на Обелско шосе има обявена разпродажба на плочки - не се загледах в конкретни цени, ама ако на някой му трябват.
Само в този Практикер ли е разпродажбата, защото на сайта не виждам нищо обявено. А дали си обърнала внимание до кога е?

# 307
В Практикер на Обелско шосе има обявена разпродажба на плочки - не се загледах в конкретни цени, ама ако на някой му трябват.
Само в този Практикер ли е разпродажбата, защото на сайта не виждам нищо обявено. А дали си обърнала внимание до кога е?

И в Бриколаж има "разпродажба" на плочки за под/стени. Не е някаква официална, просто стари,  малко бройки, демоде, начупени, обелени и всякакви боклуци на един куп, колкото да си изчистят склада. Grin

# 308
  • София

В този Практикер има разпродажба до 13 ноември защото го затварят.

# 309
  • Sofia
Аз разбрах, че само ще го обновяват, т.е. временно затворен ще е. Peace

# 310
  • София
Аз разбрах, че само ще го обновяват, т.е. временно затворен ще е. Peace

Може и така да е. Видях, че текат сериозни строителни работи около магазина, някакви трансформации на паркинга и предположих, че ще е трайно затворен.

# 311
Кога точно е на 1.11 ли?

# 312
Аз разбрах, че във Вис Виталис ще има някакви промоции до -20% през ноември месец на дрешки, легла и колички. Знаете ли дали е вярно и кога ?

# 313
  • софия
Кога точно е на 1.11 ли?
Така пише на сайта ,утре ще ходя .

# 314
Някъде да има намаления на топ матраци в момента?

Общи условия

Активация на акаунт