Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 152
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Извинявай Нанни, мислех, че съм отговорила, но наистина много запитвания имаше, за това ще копирам едно от писмата си тук:

"Една потребителка току що ми писа, че преди време са и пратили нещо друго от същия този сайт, ако мине номера. Аз си имам 3 критерия за разпознаване по-опаковката още в "Еконт" (опция преглед)
1. Капачката е запечатена със зелен целофан, който няма как да се подмени. Ако го няма, значи нещо е отваряна и това не е ок.
2. В долния ляв ъгъл има холограма на звездички, много добре направена, а не като станиол от цигари Smile
3. Самата пластмаса на шишенцето е лъскава и се вижда, че не е от евтин материал. Евтината пластмаса се дрформира, ако леко я натиснеш. Самия етикет с който е залепена е хубаво гланциран и не е отлепен по краищата. Залепен е изцяло, а не само тук там.
Изчакай, ако си решила да поръчаш, още във вторник или сряда ще пусна мнение във форума, ако ми спечелят доверието и съм 100% сигурна, че са истински ще пусна и линка от сайта за да се възползват и други потребителки"

Давам сайта, но нямам отзиви още, и не мога да споделя нищо, само казвам, че от тук го поръчах
http://otslabvai.com/?product=%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B0-%D1%88%D0 … D0%BB%D0%BD%D0%B0
Ако нямам опция преглед, ще върна пратката и ще пиша Simple Smile

# 151
Благодаря, ще изчакам в такъв случай. Но не мисля, че ще Ви изпратят нещо друго, тъй като преди около месец поръчах от въпросния сайт, но се свързаха с мен, за да ми кажат, че няма налична.

# 152
Благодаря, ще изчакам в такъв случай. Но не мисля, че ще Ви изпратят нещо друго, тъй като преди около месец поръчах от въпросния сайт, но се свързаха с мен, за да ми кажат, че няма налична.

Сега в петък са ги заредили  Praynig Момчето, което говори с мен ме убеди, че не е Лида плюс, Лида с колаген или нещо такова, а си е Лида в шише Simple Smile)))  Laughing Стана ми смешно, наистина сме като наркомани - търсещи от "онова по-силното". Никой да не се засяга, малко черен хумор  Hug

# 153
ХАхахаххаха, наистина така изглеждаме, но какво пък. Laughing Laughing

# 154
  • Пловдив
Africana всички зависими теб чакаме , всички в теб гледаме  LaughingТи си нашият лъч надежда  Heart Eyes

# 155
  • София, Лагера
Момичета, а как действа Лидата? Убива апетита ли? Или и нещо друго прави? (аз няма да я дочакам май, ама да си знам)

# 156
Извинявай Нанни, мислех, че съм отговорила, но наистина много запитвания имаше, за това ще копирам едно от писмата си тук:

"Една потребителка току що ми писа, че преди време са и пратили нещо друго от същия този сайт, ако мине номера. Аз си имам 3 критерия за разпознаване по-опаковката още в "Еконт" (опция преглед)
1. Капачката е запечатена със зелен целофан, който няма как да се подмени. Ако го няма, значи нещо е отваряна и това не е ок.
2. В долния ляв ъгъл има холограма на звездички, много добре направена, а не като станиол от цигари Smile
3. Самата пластмаса на шишенцето е лъскава и се вижда, че не е от евтин материал. Евтината пластмаса се дрформира, ако леко я натиснеш. Самия етикет с който е залепена е хубаво гланциран и не е отлепен по краищата. Залепен е изцяло, а не само тук там.
Изчакай, ако си решила да поръчаш, още във вторник или сряда ще пусна мнение във форума, ако ми спечелят доверието и съм 100% сигурна, че са истински ще пусна и линка от сайта за да се възползват и други потребителки"

Давам сайта, но нямам отзиви още, и не мога да споделя нищо, само казвам, че от тук го поръчах
http://otslabvai.com/?product=%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B0-%D1%88%D0 … D0%BB%D0%BD%D0%B0
Ако нямам опция преглед, ще върна пратката и ще пиша Simple Smile

Така, аз си поръчах 2 шишета от този сайт...-12кг  за два месеца. В началото на месец септември поръчах още едно, но ми се обадиха и казаха че нямат и ми пратиха някаква лида с колаген,  не съм свалила и грам....,хубавото е,  че не съм и качила. Сега съм преди МЦ   мога и слон да изям...
Мисля да се върна към стара лида....Тези дни ще си поръчам и ще ги редувам...  Wink

# 157
Момичета, а как действа Лидата? Убива апетита ли? Или и нещо друго прави? (аз няма да я дочакам май, ама да си знам)
При мен лично, намалява апетита до толкова, че се насилвам понякога за да изям нещо. Не мога да погледна нищо пържено, тестено, сладко или друг джънк. Още щом ми замирише на нещо такова все едно вече съм преяла. Става ми неприятно. А от страничните ефекти устата ми е така пресъхнала, че само от мисълта да сдъвкам нещо тестено ме втриса. Когато пия Лида ми се хапват леки неща като кисело мляко, плодове, салати, бистри супи. И вода пия много вода, чай, сокчета. Така ми действа на мен. Чела съм от момичетата тук, и за прилив на енергия, а това допълнително гори  калории, постоянното движение, което се увеличава със приема на Лида (не говоря за фитнес, просто стават по-енергични) Аз за съжаление съм превъзбудена много за малко и после отпадам  Sad
Но този апетит, който имам на моменти (стигам и до 3000 калории на ден Embarassed) с Лида при мен се контролира. Няма друг начин, и калории броих и диети и режими, но не се справям, ям като разпрана, още повече, като се опитвам да се огранича...

# 158
  • София, Лагера
Благодаря за отговора, Africana  Hug
Разбирам. И аз съм така в момента. Може би защото още не ми е свикнал организмът Simple Smile Направо ми идва дюшеш Simple Smile Понеже съм с ниско кръвно и постоянно ми се спи, даже понякога взимам допълнително магнезий  Confused Направо не знам как ще се справя без да ги пия тези неща.  Grinning Иначе на мен апетитът не ми е баш проблем. Като ми се свие стомаха и забравям да ям. Бирата ми е проблем...  Tired

# 159
Ноеми, аз до колкото съм запозната, а й тук сме го обсъждали алкохола е противопоказен (дори и слабо алкохолните питиета) даже четох някъде, че ефекта от Лида е нулев, ако се смеси с алкохол. Неутрализира действието  Sad

# 160
  • София, Лагера
Да, знам  Hug. Аз докато пия хапчетата, не пия алкохол. Но като ги спра... е, то се е видяло, ще трябва да се отказвам  Crazy
Аз не пия и за да не натоварвам черния дроб, не само заради ефекта.

# 161
  • ...на безопасно
Туй за алкохола как да го тълкувам?
Пийнеш чаша вино и трябва да спиташ хапчетата окончателно или само около деня с пиенето?

# 162
  • Sofiq
Туй за алкохола как да го тълкувам?
Пийнеш чаша вино и трябва да спиташ хапчетата окончателно или само около деня с пиенето?

Алкохола просто допълнително натоварва черния дроб и неутрализира действието на лидата. Ето защо не бива да се пие. Според мен чаша вино/бира с повод или в компания не е проблем.

# 163
Тази Лида ,каква е ?Стара,нова ....има ли ефект ,някой ползвал ли е?

Скрит текст:

# 164
 Shocked Аз за пръв път виждам такава Лида, но хапчетата са досущ като старата Лида. Последните ми няколко опита преди около година със старата Лида бяха неуспешни (взимах от 2-3 сайта). Не казвам, че е фалшива, но явно съставката сибутрамин вече я нямаше и при мен не действаха! Сигурна съм,че не беше от привикването, защото тогава поръчах тези със червения пипер и те си бяха ок.
Но това шишенце го виждам сега  newsm78 Ако изчезне старата Лида със сивия блистер Х 6 таблетки - то работата е ясна , сменили са опаковката Simple Smile
~Artemis~ от къде попадна на това  bouquet
P.S. Днес си взимам Лидата в шише, пък ще видим колко ще е стронг  Wink Довечера или утре ще дам отчет, как се чувствам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт