Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 170
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Чакам с нетърпение отзивите

# 166
Попитах един продавач в Алиекспрес(китайския сайт)дали имат и лида хапчета и той каза ,че имат само тези.
А самия той продава в дайта лида крем за отслабване. Simple Smile

# 167
Идвам с отговор, но не е положителен #Cussing out много бързах и взех пратката без опция преглед. Ментета ама дрънка, снимах, по-късно ще кача снимка, а сега ще опиша какъв шит са ми пратили. Първо опаковката е с пластмаса долнопрлбна (жълтее) и е тънка грапава,етикета е разпечатен на принтер, криво залепен, холограмата е пълна карикатура, а хапчетата, както са ги пълнили, така са ги сипали в шишенцето и са омазани с бял прах. Много съм ядосана, аз имам оригиналния продукт ще ги пусна снимани един до друг после.  #2gunfire

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 19:12 от Africana

# 168
Скрит текст:

За съжаление не се вижда много ясно от снимките, но на живо е очевадно. На първата снимка показвам разликата в цвета на етиката. Оригинала: гланцирана хартия, наситена картинка, добре залепена. Менте: грапава тънка хартия, избеляли цветове и набрано при залепването. После (2 и 3 снимка) различните холограми( 4 и 5 снимка) разлика във качеството на фигурата на жената оригинала: ясно очертана и с детайли  - ментето: размазана работа. Последните снимки мисля, че е видно копи -пейст.
Дано съм била полезна! Не се лъжете! Това е фалшива Лида!

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 20:25 от Africana

# 169
  • Пловдив
Охххх, съжалявам ! Разочарована съм и аз, сега продължаваме да чакаме ! Пиши им на тези , че лъжат !

# 170
Ооо аз не минавм с мъмрене, ами те така могат да отровят някой.  Wink Намерих скромната им фирмичка и седалището, "Еконт" ще ми съдействат за потвърждение на пратката. Много са сладки лаборантите, уж се крият, а пък така изглупяват и си дават данни и телефони.
 Peace Казаха, че ще ми върнат парите, но не го ли направят директно ги докладвам на ЕПЦ. Да им жегне малко.
 bouquet Но пиша първо тук за да няма други минали се.

# 171
Здравейте, аз си поръчах от тази нова лида, стронг или грийн вече 5 дена я пия и съм свалила 2 кг., това нормално ли е, толкова бързо да се отслабва. Не виждам аз разлика от старато шише и това, но ефект има и то голям. Ако отслабна повече от 7 килограма за месец пак ще я пробвам.Flowers Hibiscus

# 172
Как се чувстваш от нея? Пи ли я изобщо? Оххх, много разочарована останах. И аз избързах и я поръчах. 😕

Ооо аз не минавм с мъмрене, ами те така могат да отровят някой.  Wink Намерих скромната им фирмичка и седалището, "Еконт" ще ми съдействат за потвърждение на пратката. Много са сладки лаборантите, уж се крият, а пък така изглупяват и си дават данни и телефони.
 Peace Казаха, че ще ми върнат парите, но не го ли направят директно ги докладвам на ЕПЦ. Да им жегне малко.
 bouquet Но пиша първо тук за да няма други минали се.

# 173
Веднага проверих и кода на опаковката и излезе оригинален и аз направих снимка, сега ще я постна. Сега сме с една приятелка и тя ми показа старата опаковка има наистина малка разлика, но капсулите и кода щом си отговарят и ефекта е такъв не виждам да е менте, а шишетата са едни и същи етикета е малко по различен. За 5 дена 2 килограма

# 174
# 175
Може ли да снимаш и хапчетата в шишенцето?

# 176
Ох престани, регистрира се за да защитаваш ментетата. Разбира се, че ще съвпада, нали е едно към едно изкопиран на принтер, дори не са си направили труда на срока на годност да подменят и удължат  ooooh! Хапчетата бяха спрени, нормално е, ако е нова партида да е с по дълъг срок от предната. Смешни сте с това повтаряне 2 кг. за 5 дена във всеки пост

# 177
Бях сигурна, че е фалшив профил. Даже и капачката не е снимана, сигурно дори не са отваряни!
Africana, моля те след като се задействаш с връщането на парите, да ме държиш в течение! И аз ще си ги искам!

# 178
Бях сигурна, че е фалшив профил. Даже и капачката не е снимана, сигурно дори не са отваряни!
Africana, моля те след като се задействаш с връщането на парите, да ме държиш в течение! И аз ще си ги искам!

Peace Дано излязат коректни поне тук и да ни върнат парите. Пък после нека те си ги пият стрития аспирин с брашно и да свалят по 7 кила на месец  hahaha

# 179
Нямам думи! Пълна гавра с клиентите! Добре, че не изпих днес хапче🙈🙈🙈

Общи условия

Активация на акаунт