Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 199
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Аз не защитавам никой, мен не ме интересува, дали ти казваш, че са ментета или оригинални, казвам само какъв е ефекта за мен, а и тези, които си снимала не мисля, че са от различен произход. Всеки сам решава дали да ги пробва, аз съм доволна и ако отслабна още пак ще си взема.  А ти не си изпила хапче за пия 5-то и съм ок и по слаба, за това поздрави на всички. Flowers HibiscusAnimal BeeAnimal Heart Eyes Cat

# 181
Нали уж била налична в сайта от петък, пиеш я от събота, значи днес ти е било четвърто хапче. Освен ако не си пила две в един прием. Grinning Хайде, моля ти се! Чак ми е обидно, как се пробвате!

# 182
И аз избързах и поръчах , но явно няма да я взема. Sad взех сега едни други Саг8 и редукция на прахчета  , с тях се опитвам да не ям , докато чакам Лидата Sad . Как пък Толкова време няма Sad(((

Ще заминавам в Турция в понеделник, чудя се за там и техните софри  дали да не взема липовон ?

# 183
  • Варна
Africana, помниш ли какъв цвят бяха хапчетата, защото съм забелязала, че ментетата са бели, а всички оригинални са с цвета на опаковката си - зелени, жълти, черни, розови....

# 184
Писах на Безглад, оттам поръчвах за последно, и отговориха че очакват внос средата на месеца. По -скоро в края Simple Smile

# 185
Здравейте, нямаше да пиша повече, но като видях каква е злоба тая Нани ли Мани ли направо нямам думи. Ти си фалшива и тук съм да споделя мнение, както и вие. Мен не ме интересува дали ще отслабнете, аз за почти шест дена съм свалила малко повече от 2 килограма и съм много доволна. Специално за Нанка, където ми пише, че не съм снимала капачката ето ти и капачката и срока и капсулите и друго щях да ти пожелая, но се сдържам няма да падам на твоето ниво. Поздрави на всички.Kissing HeartGift Heart[/img][/img]

# 186
# 187
# 188
# 189
Поздрави на всички, и на търпеливите и на по-нетърпеливите. От всички по-утвърдени сайтове казват, че има проблем с вноса и със материала за нашите хапчета. Появила се е българска лида, която не е ясно дали действа и на каква основа. Ако работи ще е добре! Толкова неща сме изпили, че и това ще пробваме със сигурност, но ще изчакам още малко да се съберат реални мнения. Успех на всички.

# 190
Еха колко професионално сте снимали шишенцето Николета  Mr. Green Това ли е мострата от която гледате, защото аз от въпросния сайт получих коренно различен продукт.
 Снощи го върнах, но днес няма ли реакция да си го вземат, със шишенцето директно във районното (имам събрани три мъжки имена, три телефонни номера, име на фирма, помолих приятел да ми изкара IP adresa и информация за сайта, справка от "Еконт") това заедно един лабораторен лист, относно съдържанието на хапчетата е достатъчна информация да ги погната младежите  #2gunfire

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 09:51 от Africana

# 191
Абсолютно! А това, че изказвам мнение далеч не означава, че злобея! Нямам нищо лично към никого, гоня моя цел и събирам информация и изказвам мнение! Моята опаковка също няма нищо общо с тази. При мен срокът на годност е 2018г, както е при старата партида, която вече не е налична.

# 192
Добър вечер от мен! Въпреки очевадната разлика в опаковката, която получих реших да изпробвам хапчетата. За моя огромна изненада, имам чувството, че действат. Силно се надявам да не си внушавам. Още час след като го изпих усетих сърцебиене, но не бях пила никакво кафе, винаги пия по 3. Усещам и леко изтръпване на скалпа, което го имаше и при старата лида. Отделно никакъв глад, да не говорим, че имах енергия и оправих и трите си гардероба. При най-малкото физическо усилие изключително лесно се изпотявах, докато крайниците ми бяха студени - както при оригиналната лида. И жаждата, разбира се, не толкова осезаема все пак е само едно хапче, но факт, че цял ден ми се пие мнооого вода. Все пак ще изчакам да минат още няколко дни и ще ви държа в течение.

# 193
Супер Нанни, радвам се, че при теб всичко е ок. Аз не съм толкова смела, признавам си, че ме е страх да опитам каквото и да е от лаборатория в мазе. Ако реша да рискувам, директно ще започна да шмъркам амфетамини и ще ми излезне в пъти по-евтино. (ефекта е докаран с такава "добавка" + кой знае какви стрити хапчета с изтекъл срок на годност, но това е мое мнение). Ще изчакам доказаните сайтове, не, че Лидата там е кой знае колко по-безвредна, но поне е изчистена.
А ти ни дръж в течение, няма лошо, щом си добре, успех с килограмите Simple Smile

# 194
  • Варна
Нанни, какъв цвят са твоите хапчета?

Общи условия

Активация на акаунт